Lara 17-08-13 12:48:19

Hoi Daar
Ik wil alleen maar zeggen dat ik GEK word van dit gastenboek! Ik schrijf een bericht en hij zegt dat er "ongewenste inhoud" in zit! En HOE ik het ook aanpas hij blijft het zeggen!
Ik schreef alleen een bericht over dat ik fan was van uw boeken en zelf ook verhaaltjes schreef met zo'n soort van mysterieuze stijl, maar dat MAG dus blijkbaar niet.

Gr. Lara (van 11)


Reactie:
Hoi Lara, ik weet ook niet wat er mis is met het gastenboek, maar in ider geval bedankt voor je berichtje.

gonny van den berg 31-05-13 14:08:42

hoi tais teng,
ik vind je boeken echt te gek.
het laatste boek wat ik heb gelezen is
werelden van vuur en ijs. echt te gek.
het boek wat ik ook heb gelezen is de
jongen van smaragd.
heb je meer boeken over die serie geschreven?
zo,ja dan hou ik me aanbevolen.
groetjes gonny
ik ben geboren op:09-10-1960


Reactie:
Hoi Gonny. Bij Werelden van Vuur en IJs hoort De Vulkanen van Io (uitgerij Verschijnsel en ook als e0-boek) het is indezelfde toekomst maar vijftig jaar eerder.

Van dde Jongen van Smaragde zijn twee drukken. In de eerste druk komen ze tot het eiland Aries. Bij de tweede druk zit DE REIS VAN HET DRAKENSCHIp er nog bij en bezoeken ze derest vande eilanden ook. Vraag mij niet waarom mijn uitgever dat zoheeft gedaan: ik wilde dat DE REIS VAN HET DRAKENSCHIP gewoon als deel twee werd uitgebracht.

Rob van Noort 12-12-12 01:34:13

ik word gek van dit gastenboek naar 4 keer me bericht hebben aangepast wil die er nog niet door en heeft hij het over ongewenste inhoud. Ik probeer wel een mail adres te zoeken.

Yaser Al-dejely 02-10-12 20:08:49

beste meneer teng
ik doe mijn boekbespreking over uw boek jongen van smaragd ik vraag me af komt er nog een nieuwe deel van de eilanden van miyu en zo ja wanneer

Henk Anjema 20-08-12 21:09:52

Hallo Tais,
Misschien kunt u mij helpen. Jaren geleden heb ik een verhaal gelezen wat zich afspeeld rond een PCC car lijn 9 in Den Haag. Zeker weet ik dat dit door een Nederlandse schrijver is geschreven, maar ik kan hier niets meer over terugvinden. Als u dat verhaal niet zelf geschreven heeft, weet u misschien wel wie?
Ik zou het erg graag nog eens lezen.
Alvast hartelijk bedankt voor u antwoord.

Henk Anjema


Reactie:
Hoi Henk, ik ben wel in Den Haag geboren, maar k heb nooit een verhaal over tranlijn 9 geschreven. Helaas...

Danielle Court 08-08-12 17:05:59

Hey, Ik wil erg graag het boek de wortels van het woud als ebook kopen. dit las ik toen ik 14 of zoiets was. en ik wil het graag nog eens lezen.


Reactie:
Hoi Danielle,
De Wortels van het Woud is er helaas nog niet als eboek. Wel aardig wat andere boeken, waaronder flink wat griezel.
Je vindt ze op https://www.smashwords.com/profile/view/taisteng

Wouter van Ooijen 03-07-12 21:05:50

Hallo Tais

Ik ben net klaar met het voorlezen van "Schaduwschepen" aan mijn kinderen Arthur (10) en Joris (12). Er was af en toe wat uit te leggen, maar ze vonden het erg interessant. Ik heb hen beloofd je te mailen dat ze het erg mooi vonden en ze vonden het ook een heel grappig idee dat je net als wij in Amersfoort woont.
Ik zie op de website dat er gelukkig al een vervolg is!

Wouter van Ooijen


Reactie:
Leuk om te horen! Een Miljoen Zeilen, het tweede boek, ligt niet meer in de boekhandels maar je kunt het volgens mij nog wel bij bol.com krijgen. Als dat niet lukt, kun je bij mij nog wel een exemplaar kopen.

Roos van der Velde 07-06-12 22:03:04

Beste meneer Teng,

Mijn naam is Roos van der Velde. Toen ik klein was vond ik het heerlijk om griezelboeken te lezen. Ik was verslaafd aan de “kippenvel”serie. Ook heb ik alle griezelbussen gelezen en menig ander griezelboek. ’s Avonds kwam ik moeilijk in slaap, omdat de boeken die ik las mij bang maakten. Ik kon het echter niet laten elke avond voor het slapen gaan een eng boek te lezen.

Toen ik op de basisschool zat bent u in onze klas komen vertellen over uw boeken. Voorafgaand aan uw bezoek had ik het boek “De wortels van het woud” gelezen. Ik vond dit boek geweldig. Menig maal heb ik geprobeerd of ik misschien niet ook een dierenlener was. Het leek me geweldig!

Laatst liep ik over de meimarkt van Tilburg. Hier vond ik in een kraam “De wortels van het woud”. Ik herkende de voorkant meteen en besloot dat ik het boek móést hebben. Ik ben het meteen gaan lezen. Het sleepte me weer helemaal mee in het verhaal.

Ik wilde u graag dit bericht sturen om u te bedanken voor dit boek dat ik als klein kind al geweldig vond en dat ik het (nu ik 22 ben) nog steeds geweldig vind. Ik denk dat ik uw boek nog menig maal open zal slaan en zal genieten van de wereld die u creëerde.

Met veel dank en vriendelijke groeten,
Roos van der Velde


Reactie:
Hoi Roos,
heel leuk om te horen dat zelfs mijn oude boeken nog steeds enthousiasme opwekken.
Voor een schrijver is het altijd heel jammer dat boeken maar een bepaalde tijd in druk blijven en daarna spoorloos verdwijnen, zelfs uitde bibliotheken. De laatste tijd heb ik daarom van een heel stel van mijn griezelboken eboeken gemaakt die kunt vinden op http://www.smashwords.com/profile/view/taisteng Misschien zit daar voor jou ook nog iets nostalgisch bij?

Simon vandepitte 26-04-12 17:51:32

Hey Tais Teng,

Ik ben Simon en begin nu aan schaduwschepen.
De illustraties op uw site vind ik alvast top.
groeten

simon

Rowan 24-04-12 21:07:11

Beste meneer Teng,

Ik houd mijn boekenbeurt aanstaande vrijdag over Aaien op eigen risico. Ik zit in groep 5 en ben 9 jaar. Ik zou het leuk vinden als u meer boeken schrijft over de ondierentuin, want er zijn er maar twee. Ik vind het best leuke boeken en ik vind het best veel boeken die u heeft geschreven. En u verzint de leukste titels!!!!!

Groetjes van Rowan


Reactie:
Ik heb net een bundel met Aaien op eigen risico, Verboden vingers te voeren en (nieuw verhaal) Oogjes, overal oogjes als eboek uitgebracht.
Eboeken kun je op je computer, tablet of zelfs sommige smartphones lezen.
Je kunt het hele boek downloaden op http://www.smashwords.com/books/view/150552 en het kost 4.99.
Er is ook een gratis eboekje over de ondierentuin op http://www.smashwords.com/books/view/117723

De bundel met de drie boeken komt ook als gedrukt boek uit, waarschijnlijk ergens in augustus.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies