Ko Kunst 14-05-09 17:31:39

Beste Tais (of Thijs),

Het eerste dat ik wil zeggen is dat ik Schaduwschepen erg leuk vindt en de tekeningen prachtig zijn! I kheb echt enorm genoten van je boek! Ik ben Ko Kunst, de jongen van 11 die op de Elf Fantasy Fair een praatje met je maakte. Ik was helemaal wit geschminkt, en mijn lippen waren zwart. Voor de rest had ik een zwart pak en een hoge hoed. Maar, dat is genoeg over mij. Toen ik het boek wou kopen, was u al weg. Toen heb ik het gratis (!) gekregen van Jorine, een bureauredacteur van Mynx. Ik vond de tekening erg mooi. Stelt het iemand voor uit het boek?

Ik heb ook een recensie van Schaduwschepen naar Jorine gestuurd (we hebben brievencontact), en zij zei dat jij hem op je site gaat zetten. Wat vond je van de kritiek?

Ik heb de Halvorson kathedraal uitgeprint in etappes, en aan het voorste deurtje van mijn bedstee gehangen. Ook de venetiaanse maskers, schelpen van de achtste oceaan en de landkaarten heb ik opgehangen aan de muur bij mijn bed.

Ik kan niet wachten tot volgend jaar!

Veel groeten,

Ko Kunst.

Jasper 13-05-09 20:12:21

Hallo Tais!
Ik wil even zeggen dat ik Schaduwschepen een geweldig boek vindt! Toen ik het in de bibliotheek zag trok de cover mij al meteen aan. Ik heb het met plezier uitgelezen, en ga nu ook mijn boekverslag er over schrijven.
Ik zit al te wachten op Eén miljoen zeilen!
Ik zag ook dat dat je 100ste boek gaat worden! Tijd voor een feestje.

Ga zo door!

Jasper

Joshua Kremers 10-05-09 13:55:18

Beste Tais, ik zou heel erg graag het boek: Verboden vingers te voeren willen kopen, maar ik kan er nergens aankomen. Heeft U een idee?

Joshua Kremers
Sint Oedenrode
J.M. van Gerwenlaan 24
5492 GE


Reactie:
Ik vond een plaats op internet waar je dat boek nog kunt bestellen

http://www.boekwinkeltjes.nl/

Monika 20-04-09 14:53:57

Een workshop met Taïs teng interesseert me wel maar je moet er blijkbaar nog voor ter plaatse komen ook en ik heb al een liercursus in Nederland waar het contact nogal stroef verloopt. Het is maar dat je op het juiste moment op de juiste plaats moet aanwezig zijn.
Oh ja, ik ben ook een zeer goede vriendin van Peter Motte en Frank Roger. Samen met hen zou ik het wel zien zitten , maar die komen toch niet veronderstel ik. Of komen ze wel?
Trouwens wat zouden Belgen proberen zich met Nederlanders te meten, vooral wat betreft schrijven dan?

miranda 17-04-09 11:45:12

Hallo,

Jaren geleden heeft u mij een kopie gegeven van Quaribubbel. Ik ben even een jaartje uit het onderwijs gweest en ben helaas het verhaal kwijtgeraakt.
Ik gebruik het altijd als tekenopdracht in gr 7 en 8 en altijd is het een succes. Graag zou ik weer aan het verhaal willen komen. Kunt u mij helpen? thanx
Miranda


Reactie:
Het is heel bizar maar ik heb het verhaal,zelf ook nergens meer. mocht ik het ooit nog vinden dan stuur ik het meteen op. Ik meen me vaag te herinneren dat het in de Bruna-bundel van het Griezelgenootschap stond. Mocht iemand anders het nog ergens hebben, dan wil ik het zelf ook graag weer hebben.

Klaske Bos 16-04-09 08:38:23

Beste meneer Teng,

Ik heb net dat boek van de schaduwschepen gekocht en ben het nu aan het lezen. (Nou ja, nu, op dit moment zit ik achter de computer, maar u vat het idee.)
Ik wil even bedankt zeggen dat u niet het standaard recept in fantasyboeken volgt, maar er een eigen draai aan geeft.
Het grootste punt van ergernis in dit boek en het laatste dat ik van u gelezen heb (De jongen van smaragd) zijn de tekeningen. Ik bedoel, de tekeningen zijn op zich best goed, maar dan combineert u het met computerafbeeldingen op een manier waarin het heel erg duidelijk is dat het geen geheel is.
Nou ja, misschien vind ik het gewoon lelijk omdat ik zelf teken.
Trouwens, uw boek is het eerste in tijden dat ik weer met een zaklamp in het donker wil lezen als ik als verstandig persoon al hoor te slapen.
Dus nog maals, dank u.

Oh ja, een link: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ptitleidkp0hmb6z6x?from=Main.LimyaaelsFantasyRants

Tv tropes is zo'n beetje een informele wiki met archetypen en gaat ook over films, boeken, strips, manga, tv series en vaak voorkomende situaties in fictie. En Limyaael is gewoon leuk om te lezen.

Nog een fijne dag toegewenst,

Klaske

ikk 13-04-09 23:12:54

Hoi Tais,

Ik ben een aantal geleden zelf begonnen met het schrijven van een fantasy boek en ik krijg van veel mensen die het lezen al positieve reacties.
Het lijkt mij geweldig om feedback en tips te krijgen van een fantasy schrijver, maar helaas zijn die er veel te weinig in Nederland.
Ik heb nog niet veel, maar het zou geweldig zijn als u het zou willen beoordelen en mij wat tips zou kunnen geven.
Mvg.
Benjamin


Reactie:
Beste Benjamin,
voor het blad Pure fantasy schrijf ik een column over hoe een beginnende schrijver het best verhalen maakt. Je kunt een aantal afleveringen vinden op de homepage onder Doop uw Feniksveer in Drakenbloed

Hali, admin van Fanhorscific 17-03-09 19:56:53

Hallo Tais Teng,

Ik ben dol van je kortverhalen die regelmatig in Pure Fantasy verschijnen! Ze zijn zeer goed!

Ik ben admin van Fanhorscific. Fanhorscific is een forum waarbij leden discussiëren over fantasy, horror en science fiction. Vermits u fantasy schrijft, kwam ik op het idee of u misschien geen reactie wilt plaatsen op het forum. Deze zou dan bij de 'heiligen' in de boekenkast komen.
Als u dit wilt doen, meld u dan aan op http://www.fanhorscific.yourbb.nl of door mij een speciaal account voor u te laten maken. Voor de rest hoeft u niets te doen, en wij zouden het fantastisch vinden als een auteur zichzelf komt voorstellen.

Alvast bedankt,
Yarrid, beheerder van Fanhorscific


Reactie:
Hallo Yarrid,
ik zit eigenlijk al op teveel forums om me bij nog eentje aan te melden. Maar als jullie bijvoorbeeld vragen willen stellen voor in de boekenkast, dan vind ik dat prima

Heidi 14-03-09 16:30:14

Hoi Tais,
Dat is me nou nog nooit overkomen: dat ik tijdens de boekenweek een boekwinkel inloop en een leuk Nederlands boek kan kopen dat mij recht verschaft op het Boekenweekgeschenk! En ik heb niet eens een open haard!
Gefeliciteerd met het verschijnen van de Schaduwschepen!

Kenai 25-02-09 09:23:37

Hé Tais,

ik moet overmorgen een nep interview inleveren maar ik heb nog maar 1 vraag open staan: 'Waarom ben je gaan schrijven?'
en als het kan wil ik daar zo snel mogenlijk antwoord op.

Groetjes Kenai


Reactie:
Ik verzin en vertel graag vreemde verhalen. Als ik ze opschrijf word ik er nog voor betaald ook.

<< < 9 10 11 12 13 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies