chantal 25-01-07 08:51:20

nou ik ben 0ok heel gek op enge boeken

Kristie 20-01-07 17:10:32

Heej Gastjes ik wou ff zegggggggggggguh ik ben egt helamaal verliefd op de serie: de griezelklas


Reactie:
Je boft, ik ben net met een nieuw griezelklasboek bezig dat DE WINTER DAT DE VLAMMEN BEVROREN gaat heten en je begrijpt dat het niet over zonnige eilanden met palmbomen zal gaan.
helaas is het onderdeel van de leesleeuwserie die je alleen als serie kunt bestellen. maar hij komt in ieder geval ook in de bibliotheek.

Deborah 19-01-07 22:31:00

Voor alle fans van Tais Teng, op 24 februari is hij in Tiel! Voor meer informatie zie het forum van http://hetleesbeest.nl

David 14-01-07 17:20:29

Aha, ik zie het al. Problemen met de utgever? Wat jammer. Maar die verhalenbundels zijn toch ook uitgebracht? Nou ja, jij kan daar ook niet veel mee. Het belangrijkste is natuurlijk dat je het zelf nog wil, want fans heb je genoeg. Een uitgever zou wel gek wezen niet met de Griezelklas verder te willen.


Reactie:
Lees hierboven, er komt een nieuw griezelklas boek.

David 14-01-07 17:16:36

Tais, ik ben 18 jaar, maar nog steeds een enorme fan van je Griezelklas serie, ijzersterk. Het is het enige van je dat ik echt leuk vond, heel vreemd. Klauwen van IJs vind ik bijvoorbeeld helemaal niks. Maar kan iemand mij vertellen wat die verhalenbundels precies zijn uit de griezelklas? Is het wel net zo goed als de 'gewone' boeken? En komen er ook nog gewone boeken van de Griezelklas uit? Heb er een tijdje niet op gelet, maar die 3 verhalenbundels moet ik nu wel even zien te bemachtigen. Veel succes, en blijf schrijven!

Marduk, de God der Stormen 26-12-06 00:15:07

Beste heer Teng,
uw boek Voorbij de Zerken is in één woord fa-sci-ne-rend!
Ik vind het echt heel mooi! Ina is een fantastisch meisje. Bij de scène met Dorcas moest ik zelfs huilen.
Er zijn maar een paar dingen onduidelijk gebleven voor mij, namelijk deze:
- Kon Ina niet gewoon in Het Boek schrijven: 'Inanna Jolien Kosterhuis, dezelfde als degene die deze tekst uittypt, vult Het Boek der Veranderingen, één der relikwieën van Inanna, aan met driehonderd van dezelfde bladzijden als het boek nu heeft, en zorgt ervoor dat alleen zij zelf tweehonderdvijftig van de aangevulde bladzijden tot haar beschikking heeft.'
Of zou dat niet helpen?
- Waarom werd Dieneke eigenlijk gedood? Had ze geen Talent, weigerde het Oog haar, werd ze gedood door Tiamats Wijn?
- Kon Jon op het einde niet in het Boek schrijven: 'De zon gaat weer aan'? Of werkt het Boek zó dat je zelfs met het Boek de zaken uit het Boek niet ongedaan kunt maken?

Ik vind het het beste Griezelboek dat ik ooit gelezen heb en ik vind vooral Gilgamesj een geweldig persoon.
Dank u wel dat u dit geschreven heeft!

Marduk, de God der Stormen (of ook wel bekend als David).


Reactie:
Valsspelen werkt meestal niet zo goed mat magische zaken en een wens die je eenmaal gedaan hebt kun je nooit met het Boek weer ongedaan maken. Ik spreek uit ervaring.

Froukje Idzenga 21-12-06 14:40:16

Ik zoek het boek: Gisteren is nooit te laat van Tais Teng, maar volgens de boekhandel is het niet meer te bestellen. Weet iemand hoe ik het evt. wel in mijn bezit kan krijgen??

Filometal 11-12-06 19:12:20

Beste Tais,
ik vind je site superleuk, ook zonder kleur. Het gaat niet om de kleur of uiterlijk van iets, maar wat je erin schrijft. Bijvoorbeeld, als iemand een boek schrijft, en diegene kan helemaal niet schrijven, en hij maakt het uiterlijk wel mooi, wat heeft dat voor zin? Ik ben van plan om later ook griezelschrijfster te worden. Zou u me alstublieft wat tips kunnen geven, over hoe ik mijn boeken interessant kan houden? Ik vind uw boeken echte meesterwerken ( misschien ietwat te overdreven, maar toch). Ik heb het boek prooien van de zielzuiger net uit. En wat toevallig is : Mijn broertje heet Rutger en dat is ook de hoofdpersoon. Er komen in dit boek ook motoren voor. (in het begin dan)en mijn vaders en mijn grootse hobby is motorrijden. Toeval, of toch niet...


Reactie:
Ik schrijf een paar keer per jaar de colomn DOOP UW FENIKSVEER IN DRAKENBLOED voor het tijdschrift Pure Fantasy, waar ik zo nauwkeurig mogelijk vertel hoe je fantasy of griezelschrijver kunt worden. Op hun site www.purefantasy.nl kun je nog oude nummers bestellen.

http://www.xp43.nl 26-11-06 21:05:05

http://www.xp43.nl

chesney deschacht 14-11-06 12:14:52

jij bent de beste

<< < 24 25 26 27 28 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies