eugene visschers 05-04-11 00:04:36

Bedankt voor de fantastische email,
over de Herdruk van 400 graden in de schaduw plus vervolg,

ik ben erg blij dat u grootmeester in schijven
uw fans deze verhaal terug geeft!
mijn dank is dan ook bergen hoog!!
en uiteraard bestel ik deze uitgave ook meteen.

Beste Tais Teng bedankt!!

Iris Smits 03-04-11 00:31:43

Beste Tais Teng,

ik heb hier al eerder geschreven, ik was op zoek naar een nieuwere verzie van mijn kapot gelezen Cepheïde. Na veel zoeken heb ik er een te pakken weten te krijgen.
Nu vroeg ik me af of u een keer in Nijmegen een signeer sessie heeft. Want een handtekening zou mijn boekje niet misstaan.

vriendelijke Groet, Iris Smits

Thijmen Jansen 01-04-11 11:12:54

Dag Thijs,

Over een paar weken ben je bij ons te gast tijdens de EFF 2011. Graag zouden we van jou willen weten welke boeken wij voor jou mogen bestellen. Uiteraard zal er veel aandacht zijn voor de herschreven 400 graden in de schaduw.

Vriendelijke groet,

Thijmen Jansen
Boekhandel Het Verboden Rijk

Herman Ceulemans 30-03-11 16:54:05

Beste Thijs,
M'n goeie vriend Robert Smets en ik zijn voor 't moment druk bezig SFAN en zijn publicaties uit de digitale vergetelheid te halen. Samen zetten we een website op met de geschiedenis van SFAN, zijn medewerkers en gedigitaliseerde versies van INFO-SFAN en SF-MAGAZINE. Graag je commentaar ?

muhammed kutlu 15-02-11 22:36:10

hoi, tais ik hou mijn boekverslag over dode ogen ik had een vraag kunt u wat informatie naar mij sturen en wat leuke spulletjes.


groetjes, muhammed

daria :'3 13-01-11 17:21:46

Hallo,
Ik ben Daria en ik ben 13 jaar oud. Ik heb de boeken: schaduwschepen en een miljoen zeilen gelzen. een en al prachtig! maar een klein dingentje... ik hoop dat u het leest want ik wil iets belangerijks zeggen. ik ben bezig met mijn eigen boek en of u het een keertje wil lezen want het gaat over Veneto Secundo en de Hanze :'3 x-jes Daria


Reactie:
Hoi Daria,
leuk om te horen en ik ben best wel vereerd dat je de Gran Terre verhalen zo goed vond dat je er zelf van ging fantaseren.
Ik wil best een blik op je verhaal werpen maar het lukt me niet om het helemaal door te lezen als het langer dan een paar bladzijden is. Het beoordelen en verbeteren van manuscripten van beginnende schrijvers wordt wel door gevestigde schrijvers gedaan maar dan vragen ze er al snel een euro of dertig, veertig per uur voor. Helaas is dat vaak zwaar werk omdat er vaak er veel fouten in zitten en die schrijvers nog niet erg goed zijn.
Je moet wel opletten als je verhalen in de wereld van een andere schrijver schrijft: uitgevers willen dat soort verhalen nooit hebben.
Maar je kunt er toch iets leuks mee doen: als je het verhaal stuurt zal ik het op de site zetten die ik speciaal over de Gran Terre gemaakt heb.
Je komt daar via
http://www.granterre.nl/
Verhalen die in de wereld van een andere schrijver spelen noemen ze 'fan-fiction'. Amateurs schrijven dan verder over Twilight, Buffy the Vampireslayer of Starwars.
Zodra ik je verhaal ontvang, zal ik daar een speciale link maken die FAN-FICTION OVER DE GRAN TERRE heet en daar kan iedereen dan verhalen over de Gran Terre neerzetten zodat anderen die kunnen lezen.

tamer ursavas 07-01-11 03:02:36

ik moet een boek verslag over het boek live on mars maken maar tevens moet ik ook informatie over u weten ik zou het heel leuk vinden als u iets over u zelf verteld

mvg tamer ursavas

A. de Kievit 29-12-10 15:18:09

Geachte heer Van Ebbenhorst Tengbergen,

Indien mogelijk zou ik graag wat genealogische gegevens met u uit willen wisselen. Het gaat om uw voorouders met achternamen Koker, Pauw, Willers, enzovoort. Zou u mij kunnen mailen?
Met vriendelijke groet,
A. de Kievit


Reactie:
Sorry, maar ik ben zelf behoorlijk slecht op de hoogte met mijn familiegeschiedenis en eigenlijk heb ik er ook geen belangstelling voor. Als schrijver verzin ik mijn verleden het liefst zelf...

Michel Linschoten 23-12-10 17:01:32

Beste Tais Teng

Ik wilde je toch even bedanken persoonlijk via deze website. Ik ben van 1980 en nu inmiddels een volgroeide man van 30.

Ik kan me nog goed heugen de Ring van Ardek, met de geweldige illustraties die tot op vandaag me nog een bijzonder gevoel geven.

Je bent gewoon de bachman (stephen king) op het gebied van kinderboeken in het gerné horror. Bijzonder dat ik je nu zo op deze manier kan contacten via het internet. En persoonlijk kan bedanken voor die geweldige boeken uit mijn jeugd!

Bedankt Thijs en kudos voor u werk. En gefeliciteerd nog met je 100st boek!

MVG Michel Linschoten


Reactie:
Bedankt voor je reactie.
Schrijven is niet iets dat je alleen voor jezelf op een zolderkamertje doet, maar het is vertellen, communiceren, Elk boek dat iemand van mij leest, maakt me op de een of andere manier wijdser, vrijer.
In de grond van de zaak ben ik een verteller: als er geen boeken bestonden zou je me op een uitgerold kleedje op het dorpsplein vinden, hopelijk met een heel stel belangstellende kinderen om mij heen.

Het mooiste wat ik kan horen is dat mensen zelf schrijfster zijn geworden omdat ze als kind mijn boeken lazen en dachten: Dat wil ik ook!

Matse Azijn 04-12-10 09:15:20

Beste

ik zou voor mijn boekbespreking over "Gisteren is nooit te laat" moeten weten of u al prijzen heeft gewonnen met uw boeken (zo ja: welke) en of er al boeken verfilmd werden. Kan u me dat zeggen aub? alvast bedankt!

groetjes
Matse


Reactie:
Ik heb net deze zondag de Archeon Oeuvreprijs 2010 voor fantastische literatuur gewonnen. het is het soort prijs dat ze je geven als ze denken dat je best veel en vooral goede boeken geschreven hebt.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand