Wim Stevens 25-07-11 21:02:55

Beste,

Ik ben op zoek naar een mede auteur om mee vorm te geven aan een science fiction verhaal en later ook filmscenario.
Mijn verhaal is inhoudelijk sterk en origineel maar ik mis de capaciteiten om het in een dramatische vorm te gieten.
Het thema ligt in de lijn van het scenario van The Matrix met oa. toekomst filosofie, ethiek, wat betekent het nog om mens te zijn en hoe verhouden we ons tot machines die een exponent aan cognitieve verwerkingskracht bezitten, is deze werkelijkheid de ware werkelijkheid, is bij een technologische singulariteit het einde der tijden onafwendbaar aangebroken.

Dank bij voorbaat voor enig feedback,

Wim Stevens

Anne 20-06-11 12:20:37

Geachte heer Teng,

ik studeer Algemene Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg en onder begeleiding van prof. dr. W.L.H. van Lierop schrijf ik momenteel mijn bachelorscriptie. Deze gaat over schrijversgenootschappen en in het kader van deze scriptie zou ik u graag willen vragen of ik u mag interviewen?
Graag hoor ik iets van u.

Met vriendelijke groet,
Anne Verbakel

Jens Ketelings 06-04-11 12:55:12

Beste Tais Teng
Ik vond het leuk toen u op onze school was.
Ik heb er veel van geleerd.
Na de les wou ik een handtekening vragen maar meester Jan zei dat we een kopie zouden krijgen.
Maar ik vind een kopie niet zo leuk.
Heeft u voor mij een foto met een echte handtekening van u??

Groetjes Jens Ketelings
Hoogstraat 13
6086BH Neer

eugene visschers 05-04-11 00:04:36

Bedankt voor de fantastische email,
over de Herdruk van 400 graden in de schaduw plus vervolg,

ik ben erg blij dat u grootmeester in schijven
uw fans deze verhaal terug geeft!
mijn dank is dan ook bergen hoog!!
en uiteraard bestel ik deze uitgave ook meteen.

Beste Tais Teng bedankt!!

Iris Smits 03-04-11 00:31:43

Beste Tais Teng,

ik heb hier al eerder geschreven, ik was op zoek naar een nieuwere verzie van mijn kapot gelezen Cepheïde. Na veel zoeken heb ik er een te pakken weten te krijgen.
Nu vroeg ik me af of u een keer in Nijmegen een signeer sessie heeft. Want een handtekening zou mijn boekje niet misstaan.

vriendelijke Groet, Iris Smits

Thijmen Jansen 01-04-11 11:12:54

Dag Thijs,

Over een paar weken ben je bij ons te gast tijdens de EFF 2011. Graag zouden we van jou willen weten welke boeken wij voor jou mogen bestellen. Uiteraard zal er veel aandacht zijn voor de herschreven 400 graden in de schaduw.

Vriendelijke groet,

Thijmen Jansen
Boekhandel Het Verboden Rijk

Herman Ceulemans 30-03-11 16:54:05

Beste Thijs,
M'n goeie vriend Robert Smets en ik zijn voor 't moment druk bezig SFAN en zijn publicaties uit de digitale vergetelheid te halen. Samen zetten we een website op met de geschiedenis van SFAN, zijn medewerkers en gedigitaliseerde versies van INFO-SFAN en SF-MAGAZINE. Graag je commentaar ?

muhammed kutlu 15-02-11 22:36:10

hoi, tais ik hou mijn boekverslag over dode ogen ik had een vraag kunt u wat informatie naar mij sturen en wat leuke spulletjes.


groetjes, muhammed

daria :'3 13-01-11 17:21:46

Hallo,
Ik ben Daria en ik ben 13 jaar oud. Ik heb de boeken: schaduwschepen en een miljoen zeilen gelzen. een en al prachtig! maar een klein dingentje... ik hoop dat u het leest want ik wil iets belangerijks zeggen. ik ben bezig met mijn eigen boek en of u het een keertje wil lezen want het gaat over Veneto Secundo en de Hanze :'3 x-jes Daria


Reactie:
Hoi Daria,
leuk om te horen en ik ben best wel vereerd dat je de Gran Terre verhalen zo goed vond dat je er zelf van ging fantaseren.
Ik wil best een blik op je verhaal werpen maar het lukt me niet om het helemaal door te lezen als het langer dan een paar bladzijden is. Het beoordelen en verbeteren van manuscripten van beginnende schrijvers wordt wel door gevestigde schrijvers gedaan maar dan vragen ze er al snel een euro of dertig, veertig per uur voor. Helaas is dat vaak zwaar werk omdat er vaak er veel fouten in zitten en die schrijvers nog niet erg goed zijn.
Je moet wel opletten als je verhalen in de wereld van een andere schrijver schrijft: uitgevers willen dat soort verhalen nooit hebben.
Maar je kunt er toch iets leuks mee doen: als je het verhaal stuurt zal ik het op de site zetten die ik speciaal over de Gran Terre gemaakt heb.
Je komt daar via
http://www.granterre.nl/
Verhalen die in de wereld van een andere schrijver spelen noemen ze 'fan-fiction'. Amateurs schrijven dan verder over Twilight, Buffy the Vampireslayer of Starwars.
Zodra ik je verhaal ontvang, zal ik daar een speciale link maken die FAN-FICTION OVER DE GRAN TERRE heet en daar kan iedereen dan verhalen over de Gran Terre neerzetten zodat anderen die kunnen lezen.

tamer ursavas 07-01-11 03:02:36

ik moet een boek verslag over het boek live on mars maken maar tevens moet ik ook informatie over u weten ik zou het heel leuk vinden als u iets over u zelf verteld

mvg tamer ursavas

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies