jasper van de mosselaer 01-12-10 11:44:48

Bij welke van je boeken heeft Rick de haas de tekeningen gemaakt?

jasper van de mosselaer 01-12-10 11:19:26

Beste Thijs,
Volgende week vrijdag houd ik mijn boekbespreking over het boek de wolven van rome.
Een vraag daarvan is hoe ben je tot schrijven gekomen? Kon het antwoord niet vinden op je site. Wil je me dit vertellen? heb je nog leuke materialen/bijzonderheden over dit boek die ik kan gebruiken? Mijn klas heeft 31 leerlingen.Bedankt groetjes jasper.

morits serruys 26-11-10 15:41:06

Ik heb een originele tekening van u en zou graag willen weten waar deze tekening op een omslag is verschenen.

Ik kan de tekening niet kopieren, maar is hier te vinden:

http://www.catawiki.nl/catalogus/-geen-titel-1976/i/01309cd8f0435cf07399b9809ea35073df151671/v?area=182d03eae7cf86d3cebf20fe3ff54a79e52da318&type=c

Alvast bedankt voor de moeite
met groet
Morits


Reactie:
Ik herken het plaatje niet direct. Aan de stijl te beoordelen en de afwezigheid van levende wezens stamt het ergens uit de zeventiger jaren. Waarschijnlijk is het een binnenillustratie voor een sf tijdschrift, mogelijk ESSEF of ORBIT. Posters en omslagen maak ik toen altijd op A4 formaat en dit is kleiner.

elise Van Enis 16-11-10 21:01:33

heeft u al een wetstrijd gewonnen


Reactie:
Reactie:
Even een bericht voor mensen die over gewonnen PRIJZEN vragen, zoek op internet onder "Tais Teng" en "King Kong Award"

Elise Van Enis 08-11-10 17:14:16

ik moet een spreekbeurt over je maken maar ik weet niet hoe

Aaron Devillé 19-10-10 09:58:51

Hallo TaisTeng.Ik ben Aaron Ik ben 10 jaar.Mijn
vader en moeder zijn gescheiden mijn vader woont in Laken en mijn moeder woont in Machelen.
Ik vind je leukste boek zwartekattenkwaad .
Mijn livelings eten is macaroni ik vind jou boeken super .Maar ik vind het moeilijk om een
overzicht te bewaren van je boeken .als je me terug schijft steek je er dan een overzicht bij.Veel Groetjes je grootste fan Aaron.


Reactie:
op mijn website staat een lijst met al mijn boeken. op deze [plaats: http://members.casema.nl/taisteng/lijst-van-alle-boeken.html

Koen oude Kempers 14-10-10 10:12:55

zou iemand mij alsjeblieft kunnen vertellen of er een vervolg is of komt op 'het net van de vuurgod'? ik vond het een erg mooi boek en wacht al heel lang op een vervolg. als je wil kan je het antwoord mailen naar koenok@hotmail.com

bij voorbaat dank

Koen oude Kempers


Reactie:
Er is een vervolg en dat is bijna twee keer zo lang als HET NET VAN DE VUURGOD maar beslist niet minder spannend.
Het heet DE GRIJNS VAN DE DJIN. Het is niet meer in druk en waarschijnlijk kun je het vinden op de kinderboekenafdeling van de Sleghte of tweedehands op bol.com. Mocht het je helemaal niet lukken dan kan ik je waarschijnlijk nog wel een exemplaar verkopen (al wordt dat even zoeken op de zolder).

Anoek Hellegers 12-10-10 18:03:12

Beste Tais teng ik doe vrijdag a.s mijn boekbespreking [bbs] over het boek KLAUWEN VAN IJS ik zou het erg leuk vinden als u iets op kan sturen wat ik bijvoorbeeld uit kan delen aan iedereen of kan laten zien. In mijn klas zitten 25 kinderen en we hebben 2 juffen alvast bedankt

groetjes: Anoek

p.s ik zit in groep 8


Reactie:
Sorry, ik was deze hele week lezingen aan het geven voor de kinderboekenweek en zie je mail nu, deze vrijdag, pas.

Theo de Groot 11-10-10 16:39:22

Dag Thijs,

Ik zit nog een beetje na te schudden van jouw energieke optreden op mijn school, in het bijzonder in groep 8 van De Hoeksteen in Maurik. Wat een overdonderend optreden, wat heb ik weer genoten van je.
Je stapte in mijn beleving zo snel door allerlei fantasie-grenzen van de kinderen heen dat ze hangend aan je lippen vergaten dat ze mijlenver boven hun oude werkelijkheid uitgestegen waren.
Intussen is iedereen weer veilig "geland" en naar huis, maar bij het afscheid zag ik de betoverde gezichten; ze zullen vast nog lang napuzzelen over alles dat ze met je beleefd hebben ;-)
Hartelijk bedankt en wellicht tot ziens!!


Reactie:
Ik was blij verrast je te zien want ik wist helemaal niet dat je in die school werkte. het was trouwens een dijk van een klas met erg enthousiaste kinderen.

Bianca 11-10-10 16:08:50

beste Tais Teng,

ik heb uw boek Gestolen Zielen gekocht, en ik moet er een boekverslag over maken. Ik hoor een samenvatting van het boek van internet afhalen, maar ik kan geen goede site vinden, die een samenvatting geeft, en niet de tekst van de achterkant van het boek. Weet u toevallig een goede site met een samenvatting?

Bij voorbaat dank,
Bianca van Kemenade


Reactie:
Hoi Bianca,
ik ben bang dat het boek nog te nieuw is om uittreksel op internet te vinden en het laatste wat een schrijver doet is uittreksels maken van zijn eigen boek.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand