Anoek Hellegers 12-10-10 18:03:12

Beste Tais teng ik doe vrijdag a.s mijn boekbespreking [bbs] over het boek KLAUWEN VAN IJS ik zou het erg leuk vinden als u iets op kan sturen wat ik bijvoorbeeld uit kan delen aan iedereen of kan laten zien. In mijn klas zitten 25 kinderen en we hebben 2 juffen alvast bedankt

groetjes: Anoek

p.s ik zit in groep 8


Reactie:
Sorry, ik was deze hele week lezingen aan het geven voor de kinderboekenweek en zie je mail nu, deze vrijdag, pas.

Theo de Groot 11-10-10 16:39:22

Dag Thijs,

Ik zit nog een beetje na te schudden van jouw energieke optreden op mijn school, in het bijzonder in groep 8 van De Hoeksteen in Maurik. Wat een overdonderend optreden, wat heb ik weer genoten van je.
Je stapte in mijn beleving zo snel door allerlei fantasie-grenzen van de kinderen heen dat ze hangend aan je lippen vergaten dat ze mijlenver boven hun oude werkelijkheid uitgestegen waren.
Intussen is iedereen weer veilig "geland" en naar huis, maar bij het afscheid zag ik de betoverde gezichten; ze zullen vast nog lang napuzzelen over alles dat ze met je beleefd hebben ;-)
Hartelijk bedankt en wellicht tot ziens!!


Reactie:
Ik was blij verrast je te zien want ik wist helemaal niet dat je in die school werkte. het was trouwens een dijk van een klas met erg enthousiaste kinderen.

Bianca 11-10-10 16:08:50

beste Tais Teng,

ik heb uw boek Gestolen Zielen gekocht, en ik moet er een boekverslag over maken. Ik hoor een samenvatting van het boek van internet afhalen, maar ik kan geen goede site vinden, die een samenvatting geeft, en niet de tekst van de achterkant van het boek. Weet u toevallig een goede site met een samenvatting?

Bij voorbaat dank,
Bianca van Kemenade


Reactie:
Hoi Bianca,
ik ben bang dat het boek nog te nieuw is om uittreksel op internet te vinden en het laatste wat een schrijver doet is uittreksels maken van zijn eigen boek.

Frank Flippo 26-09-10 12:18:34

Beste Tais,

Een jaar of tien geleden hadden wij een boeiende ontmoeting nabij de Gruttersdijk in Utrecht. Ik interviewde je toen voor de krant Ons Utrecht over Utrechtse fantagasmorie├źn. Het resultaat was een mooi interview.
Sinds een week of vier houd ik een eigen weblog bij en ook het oude Ons Utrecht-verhaal heeft er in de vorm van een PDF een plekje op gevonden. Mijn interview met jou is dus geherpubliceerd, maar nu online.
Kijk op http://zilvervis.wordpress.com
voor het log, dan sta je als tweede bericht, of op http://zilvervis.wordpress.com/2010/09/25/363/
Dat laatste is de directe link. De foto in het logbericht plukte ik van Internet. Laat je het even weten of ik die foto mag gebruiken?
En leuk als je een reactie achterlaat, per mail of in het reactieformulier op de blog zelf.
Alles goed verder?

Hartelijke groet

Frank Flippo


Reactie:
Hoi Frank,
ik heb even gekeken en het is grappig om zo'n oud interview terug te zien. Ik ben intussen een al wat verder in aantal met mijn boeken en aan het 104de boek bezig. de foto die je erbij hebt gezet is een van de vreselijkste die ooit van mijn genomen is dus je kunt er beter een van mijn website plukken, bij het kopje OVER DE SCHRIJVER staan er wel een paar.

Ineke Marijnissen 26-09-10 11:23:35

hallo Thais,
op EFF Gestolen zielen gekocht (met prachtige draak),heb ernstig genoten van het verhaal,de subtiele rol van onze premier en zijn look-a-like, je verfrissende kijk op het onderwijs....maar vooral de spannende wendingen van het verhaal, waardoor ik niet meer gestopt ben met lezen en nu helaas de wereld ook een beetje zwart/witter zie! Wanneer komt het volgende deel uit?
Groet, Ineke


Reactie:
Hoi Ineke,
we moeten eerst kijken hoe dit deel het gaat doen, maar ik heb al ideen genoeg. het tweede deel gaat waarschijnlijk op Atlantis zelf en de Amerikaanse Eilanden spelen. ook komt er een veer van de gevallen engel Shaitan in voor. In een vecht met de aartsengel Michael zijn ze neergestort en hebben een bodemloze krater geslagen ergens in Duitsland, een krater die intussen een meer is vol sprekende gigantische mensenetenede snoeken en waternimfen.
Maar misschien gaat het boek straks wel over iets heel anders...

Tatiana 23-09-10 10:01:32

Beste Tais

Afgelopen zondag heb ik tijdens de EFF het boek "Aan de oevers van de nacht" gekocht, welke u tot blijdschap van mijn zoontje met een mooie draak hebt gesigneerd, nogmaals dank hiervoor.
Ik lees ontzettend veel en heb in de afgelopen 4 jaar toch wel een kleine 60 boeken verwerkt, vandaar dat ik dus ook niet meer weet van wie ik wat heb.
Tijdens het lezen kwam mij de schrijfstijl zeer bekend voor, en met naspeuren in mijn boekenkast vond ik dus ook andere titels van uw hand, zoals "Schaduwschepen" welke ook super was.
Naastbij is mijn zoontje een echte Miyu fan, dus ook "De jongen van smaragd" zal weldra aangeschaft worden.

Dank voor het leesplezier welke u ons verschaft.
Tatiana

Nina en Lucas Doorn 13 en 9 ja 10-08-10 16:01:54

Goedendag,

Wij hebben een vraag; wij hebben allebei met heel veel plezier het boek de Jongen van Smaragd gelezen en nu lezen wij op een forum dat er ook een deel 2 is van dit boek en dat het "de reis van het drakenschip' heet.
Helaas kunnen we dit boek nergens vinden.

Wie kan ons helpen..!?

Groetens van Nina en Lucas


Reactie:
Ik weet niet welke uitgave van DE JONGEN VAN SMARAGD jullie hebben, maar waarschijnlijk is dat de eerste druk. De eerste druk was nog zonder DE REIS VAN HET DRAKENSCHIP en dat stopt bij het eiland van Aries. Bij Miuyu waren ze plan later een tweede deel uit te brengen, maar daar kwam het niet van.

Later kwam het boek ook in Amerika uit en daar heb ik de rest van de eilanden ook gebruikt plus een heel stel nieuwe tekeningen en avonturen.
In de nieuwe druk, in Nederland, zat dat tweede deel er gewoon bij en het werd bovendien op glanzend papier gedrukt. De boeken die nu bij Miyu en Intertoys te koop zijn zijn dus eigenlijk deel een en deel twee bij elkaar.

Heidi 26-05-10 10:08:15

Hoi Tais,

Ik ben ernstig aan het genieten van 'Steden van zilver en leisteen'. Eigenlijk zou je die verhaaltjes als 'een-per-dagjes' moeten nuttigen, bedacht ik me...

Is het geen leuk idee om met een paar mede-fantasten een SF/F-scheurkalender te maken? Ideetje voor Roelof of Kramat? Dan hebben de Gothicjes meteen ook iets wat ze elkaar met kerst kado kunnen geven ;-)


Reactie:
Ik ben bang dat het voor een uitgever even duur is om een scheurkalender te maken als om een gedrukt boek uit te geven. En 365 verhaaltjes is echt heel erg veel. In STEDEN VAN ZILVER EN LEISTEEN waren het er maar 130.

bianca 21-05-10 21:59:20

hallo,

Ik had een vraagje, want ik ben fan van uw boeken, signeert u uw boeken binnenkort, toevallig? Ergens in zuid-Nederland?

groetjes,

bianca


Reactie:
De eerste keer die ik mijn mijn agenda zie is op het Castlefest in het weekend van 7 augustus als er een nieuw boek van mij uitkomt bij Kramat: GESTOLEN ZIELEN. Misschien signeer ik ook al eerder maar dan zet ik dat wel op mijn website.

Lammertink 23-04-10 23:02:47

Hallo,
Wij zijn op zoek naar een schrijver op school voor de kinderboekenweek 2010. Voor welke leeftijden zijn uw workshops geschikt?
Gr Francis

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies