Mariska Joan Schouten 17-02-10 22:44:21

Geachte heer Teng,

Wij zijn de culturele studentenvereniging A.S.V. Prometheus uit Leiden. Prometheus is een kleine studentenvereniging waarvan de leden een interesse in cultuur delen. Wij zijn op zoek naar een geschikte persoon om tijdens de kennismakingsweek van de Universiteit Leiden een lezing te verzorgen. In het kader daarvan zijn we ons aan het orrienteren op schrijvers die woensdagavond 18 augustus beschikbaar zijn en een tarief hanteren dat in ons budget past. De site van de sss gaf deze informatief niet. Zou u ons informatie kunnen verschaffen over uw interesse, beschikbaarheid en tarief?

Met vriendelijke groet,
Mariska Schouten

H Jansen 11-02-10 11:48:13

Goedenmorgen heer Teng

Ik heb meer dan 15 jaar geleden in een stripwinkel een science fiction air brush tekening gekocht, van de hand van Tais Teng.
Nu ben ik benieuwd , bent u dat ??
Ik kan deze aan u scannen
ik hoor graag

vriendelijke groet

Harry Jansen
Leiden


Reactie:
Dat ben ik beslist want volgens mij lopen er verder vrij weinig Tais Tengs rond.
Als je een scan stuurt, kan ik je meer vertellen over de tekening.

wessel 08-02-10 17:15:09

aan tais teng
euhm... ik zeg het maar even hoor, maar je hebt het hele boek getolen zielen als word-document op je site staan . dus nou kan iedereen dat naar een uitgeverij toe sturen, en er een berg goud voor vragen
wessel


Reactie:
Hoi Wessel,
bedankt voor je goede zorgen maar zo eenvoudig is het niet om een gejat boek uitgegeven te krijgen. Er zijn maar een paar uitgevers van fantasy in Nederland en die herkennen mijn stijl waarschijnlijk. Bovendien kun je met de waybackmachine voor oudere internetsites zien dat het al hele tijd op mijn site staat en dat geldt als copyright. En die berg goud, tja, uitgevers betalen zelfs iemand met al een heel stel boeken eerder een bergje roestige stuivers dan een berg dukaten.

Joffrie De Winter 31-01-10 15:02:04

Beste Tais,

Ik ben Joffrie De Winter en studeer momenteel Schrijven (Master jaar) aan het RITS in Brussel, Belgi├ź. U kan dus wel voorstellen dat ik druk bezig ben met mijn eindwerk, meteen ook de rede van dit bericht. Ik zoek namelijk nog een promotor. Als u ge├»nteresseerd bent, zou u mij dan kunnen contacteren via mail? Zo kan ik verdere informatie over uw precieze rol en het eindwerk doorsturen.

Vele groeten,

Joffrie De Winter


Reactie:
Beste Joffrie, ik heb je gemailed maar nog geen reactie gekregen

Jolanda van der Krogt 24-01-10 20:00:32

Hallo Tais Teng,
Op uw website kom ik panelen tegen van de vier natuurelementen voor de Miyu stand.
Nu ben ik op zoek naar decorstukken voor onze ijsshow die Fairytales of nature heet en waarbij onze kunstrijders een kur rijden op de verschillende elementen.
Mijn vraag aan u: is er een mogelijkheid dat ik deze prachtige panelen kan lenen? Wij zijn een kleine ijsvereniging in Noord-Holland.
Ik hoor heel graag van u.

Titia van Leeuwen 11-01-10 19:20:27

Hoi Tais Teng,Ik was dit weekend aan het ruimen en vond een hele leuke brief met een hele leuke tekening van jou.(ik zal even nakijken wanneer je hem precies geschreven hebt)Ik vond je dus op Google etc. Wat leuk dat je nu boeken schrijft! Ik zou je graag weer eens ontmoeten en oude koeien uit de sloot halen.Groeten van een klasgenoot uit Den Haag!Titia


Reactie:
Hoi Titia, erg leuk om van je te horen. ik zie je graag weer eens. Op dit ogenblik kan ik niet bij mijn mail programma en ook niet zien wat je mailadres is. Ik probeer je donderdag te mailen met al mijn contactgegevens als ik weer bij mijn eigen computer zit.

Wim 12-12-09 18:04:45

Beste Tais Teng,

U heeft op uw website een mooi (meerdere) boek staan. "Een horizon vol eilanden".
Wanneer is dit boek verkrijgbaar, en waar?

Groetjes Wim


Reactie:
Raar genoeg weet ik dat zelf ook nog niet.
Oorspronkelijk zou het boek in oktober, in de kinderboekenweek, verschijnen en het is al gedrukt. Het boek wilde de milieufederatie koppelen aan een stel congressen en verspreiden op de middelbare scholen maar de datum wordt steeds verschoven.

Jan van Tienen 07-12-09 15:44:23

Geachte heer Teng, ik zou graag contact met u opnemen over een vraag die ik heb aangaande het tijdschrift waarvoor ik werk, Vice Magazine. Kunt u mij misschien mailen, opdat ik meer uitleg kan geven?

vriendelijke groet,

Jan van Tienen


Reactie:
Ik heb een mail gestuurd met mijn mobiele nummer en uiteraard mijn mailaderes. Ik heb nog geen reactie gehad.

Jan Castelijns 29-11-09 11:29:41

Beste Tais,

Ik open voor het eerst je schitterende website.
Onder de knop Tais Teng nieuws knalt er meteen een werkwoordsfout uit: Ik HOUDT in Amersfoort...
Sorry Tais, het is beroepsdeformatie.
Groet,
Jan C.


Reactie:
Oi, oi, ik heb hem meteen verbeterd. Tja, een website zit een beetje tussen een email (waar je slechte spelling verwacht) en een echte tekst in, qua slordigheid.

Suzy 17-11-09 19:49:31

Beste Tais Teng,

Ik ga mijn boekbespreking houden over Uw boek Heksenbaantjes! Het is echt een goed boek, maar ik kom er maar niet achter waar U nou woont, of wat Uw geboorteplaats is. Wilt u dat alstublieft naar mij sturen?

Griezelgroetjes, Suzy

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies