Katleen en Bram 29-04-07 13:10:05

Hallo ýedereen

Hýer natte groetjes vanuýt Turkýje.
Onze tweede dag hýer en het regent al.
We hopen op beter weer.
Voorlopýg zullen we veel týjd ýn onze yakuzý moeten door brengen
Heel veel groetjes

sunil 01-12-06 21:07:23

Helaba iedereen,

Ik was zonet even aan het googelen en zocht even uit nostalgie knalkamp op en ja hoor gelukkig bestaan jullie nog.Het doet goed om te weten dat jullie nog steeds heel actief zijn in het jeugdwerk . Ikzelf ben ook nog steeds bezig met jeugdwerk bij Jeugdvakanties Duinen-Heide. Ik beschik nog over een groot aantal oude foto's van kampen waar ik aan deel genomen heb met jullie als jullie enige intresse hebben om deze te digitaliseren moeten jullie het maar laten weten dan bezorg ik ze jullie zeker.
zo tot zover dit berichtje ik kom zeker nog eens kijken op deze site.

groetjes en tot...

sunil

Frqns en Lief 06-08-05 16:55:14

Hello, here is Sweden calling with the points ... the temperature is the same as in Brussels. On this moment it is very wet outside.

Chris en Frank 08-07-05 16:56:58

Aan alle medewerkers van het KKKK

Het was voor ons mannen (Bram Weckx van de Mesthopen en Inias van de kiekskes) een eerste kennismaking van dit kamp (OOO zo ver van huis...) Ik hoop dat ze er van genoten hebben. onze Bram zag het zondagmiddag al helemaal zitten. Hij zei nog : "mama, ik kom volgend jaar terug ! Ik weet gewoon dat het leuk zal worden !" Ook ons klein kiekske Inias was al enthousiast en bij momenten waren we hem al kwijt, dus zal hij zich wel op z'n gemak gevoeld hebben. Ze zijn trouwens gewoon van op kamp te gaan en verlegen zijn ze ook niet echt. Bij deze wil ik IEDEREEN (ook ons tante Leen die ons over de streep heeft getrokken om deel te nemen)VAN HARTE BEDANKEN voor de inzet en de goede zorgen voor al die kinderen. Nen dikke proficiat en hopelijk tot volgend jaar !

annemie 06-07-05 16:24:48

aan de kern van't kamp,
die foto's zijn echt prachtig,net of ge zelf er voor een stukske bij zijt,ze amuseren zich daar blijkbaar goed.nu is er èèn reeks die we nie kunnen bekijken,nl/dinsdag,de reeks mien 1geloof ik(nu derde van onderaan)daar zegt de pc ineens dat 'k nie gemachtigd ben om die foto's te bekijken,en ik denk dat ik da probleem dan waarschijnlijk nie alleen heb?kan misschien verholpen worden,daarom maar effe dit berichtje,alez,ge moet nog maar wa kinnekes gaan entertainen,die foto's zijn prachtig ,franske eend al waggenlend met een heel sliert kiekskes erachter koeeel.daaaaaag

Els Coopmans 05-07-05 20:07:52

Ook aan alle kinderen van de school van Mol-Donk nog een hele fijne en leuke week toegewenst. Amuseer jullie maar.
Wij zien elkaar aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Juf Els Coopmans

Els Coopmans 05-07-05 20:06:23

Aan alle kindjes van de school van Mol-Sluis.
Ik wens jullie allemaal nog vele fijne dagen,veel plezier op de boerderij en hopelijk is de zon voor de rest van de week van de partij.

Juf Els

Frans, kampverantwoordelijke 02-07-05 01:01:33

Beste ouders, beste kinderen,

't Is weer zo ver: KKKK. Jullie kunnen nog even aftellen in UREN, maar voor de begeleiders is het kamp eigenlijk al rond nieuwjaar begonnen en hebben we al vele dagen en uren voorbereid op KKKK16.
Ook gisteren, vrijdag, was er al heel veel beweging op TISP. En zaterdagmorgen (voor mij seffens dus) stroomt onze ganse ploeg toe en om 12 uur houden wij onze eerste "zakenlunch", of hoe moet je dat noemen, met een 70-tal begeleiders.

BESTE KINDEREN, onze leiding staat er HELEMAAL klaar voor, zelfs onze vlag zou onderweg naar TISP zijn. Met uw blijde LACH, INZET voor alle activiteiten, goede MEDEWERKING in uw groep, enzovoort, ... zal het weer HEEL VLUG vrijdagavond zijn.

DE KAMPLEIDING WENST ALLE DEELNEMERS WEER DE KNALLENDSTE MOMENTEN VAN HET JAAR TOE.

Elisa Verwaest uit Brazilië 18-06-05 22:08:17

Hey!!! I miss you all!! :)

Here in Brazil, is almost vacation...
I'm writting to know how was the brazillian night!Was the food good? I hope so...
Sweet kisses, until the day I go to kkkk again!
hihihi
Elisa Verwaest (the braziilians)

julie 12-06-05 19:43:25

Hoi, ik ben Julie ... ik ben net 8 jaar geworden en ga dit jaar voor de eerste keer mee op kamp !!
Ik heb net gezien dat ik een 'kieken' ben en ben al een paar dagen het kamplied aan het meekakelen. :)
ik hoop heel veel vriendjes en vriendinnetjes te leren kennen.

tot dan,
julie

<< < 35 36 37 38 39
Zoeken
Terug naar homepage