goede morgen 11-12-07 08:48:54

De donkere dagen voor kerst beginnen er weer aan te komen,om 5uur is het al donker,ga vandaag mun kerstspullen eens voor de dag halen,dat is altijd iets met die lichtjes,pffffffffft,al heb je ze goed opgeruimd vorig jaar,toch zitten ze telkens in de war,maar oke,het is altijd wel gezellig bij de mensen in huis die kerstsfeer,je kijkt automatisch bij iedereen naar binnen toe,buitenverlichting zie je ook steeds meer verschijnen overal! Nu maar hopen dat we niet zoveel regen meer krijgen,want daar word je ook niet goed van baba.Wens je verder nog een hele fijne week,groetjes en liefs van Corryelvisley!

HoiTantje 05-12-07 10:24:34

Een hele gezellige pakjesavond voor iedereen die sinterklaas viert vanavond,en tot aan het weekend nog fijne dagen toegewenst!Liefs van Corryelvisley!

HoiKanjer 30-11-07 11:37:17

Hoi Kanjer,het is wel wat mottig weer maar niet zo koud vind ik,het kan eigenlijk beter wat vriezen,dat is gezonder dan da nat weer,daar worden dan ook de meeste mensen ziek van,grieperig en verkouden,maar oke ik wens je een heel fijn weekend,of je nu thuis blijft of weg gaat.groetjes en liefs van Corryelvisley!

corryelvisley 25-11-07 07:23:06

HoiKanjer 22-11-07 21:43:56

Hoi Kanjer,kom een heel fijn weekend toewensen,met groetjes en liefs van Corryelvisley! Ook al een beetje in de kerstsfeer?Tja Sinterklaas word eigenlijk een beetje op de achtergrond gezet,maar voor de kleintjes blijft het toch een groot feest,was vroeger toch altijd gezellig thuis met sinterklaas,wit laken op de dressoir,met daarop chocoladepopjes,suikerbeestjes en tegen een sinasappel stond dan een speculaaspop,en wat kleurboeken en zo,weet nog goed dat ik een paardje kreeg dat stond op een plankje met wieltjes,en un trektouwtje,ik was zo trots als iets,ging gelijk naar buiten toe om het de andere kids te laten zien,maar oke lieverd click maar even op Betty om naar mun kerstsite te gaan kijken!Thanks! Gelijk heb je dat je er even van tussen trekt,heeft een mens af en toe wel eens nodig!

HoiKanjer 14-11-07 21:05:22

Hoi Kanjer,een heel fijn weekend,het word wel wat frisjes maar daar is het ook al half november voor,de donkere dagen voor kerst komen er stillekes weer aan,dat brengt ook vaak wel gezelligheid met zich mee!Verbouwing pffffft weet er alles van haha! Liefs en unne Knuffel van Corryelvisley! click elvis thanks

Hoe ist daar? 31-10-07 22:16:37

Hoi Kanjer,nou van mun plannen was niks terecht gekomen om het afgelopen weekend het bos in te gaan om een foto te trekken van de squillers,pffffft,ben eigenlijk pas net op orde om alles een beetje aan kant te hebben hier in en rondom het huis,heb het weekend 4 logees gehad met unne hond,dus dan snaptut al,ik kan wel achter munne pc gaan zitten kanjers,maar er moet ook gewerkt worden natuurlijk,de boel moet op tijd gekuisd worden!Maar oke,er komen nog meer weekenden,ik wens iedereen nog een hele fijne dagen toe tot aan het weekend,met vele groetjes en liefs van Corryelvisley!

HeeyKanjer 25-10-07 13:00:33

Morgen weer weekend kanjers,nog iets van plan de komende dagen?Ik ga het bos in om wat leuke herfstfotos te maken,als het tenminste droog blijft,hier zitten toch zoveel eekhoorntjes,maar die zijn zo schuw,het minste geringste geritsel wat ze horen, vroem....en weg zijn ze,maar oke als het me lukt om een foto te maken van ze plak ik die de volgende week bij jullie in het gastenboek,en anders een leuke herfstfoto!Verder nog een hele fijne dag met Vele groetjes en liefs van Corryelvisley!

Heeey Kanjer 19-10-07 17:30:43

Kom een hele fijne vrijdagavond wensen,en een gezellig en leuk weekend,of je nu lekker thuis blijft of de deur uit gaat,maak er het beste van Kanjer! Vele groetjes en liefs van Corryelvisley! Welcome in mun Wereldje,wat ik graag met jullie wil delen! Alles goed daar?

HeeyKanjer 14-10-07 22:12:44

Wat was het toch een fijne herfstdag vandaag,ben heel de middag weg geweest,we kunnen nog lang genoeg binnen zitten,want met slecht weer merk je ook altijd dat het drukker is op msn en zo,ja toch,maar oke hoop dat jullie ook een leuke dag hebben gehad,en ik wens iedereen een hele fijne herfstweek toe!Vele groetjes en liefs van Corryelvisley,click op de herfst,vergeet de poll daar niet kanjers en het mooie herfstmuziekje thank you!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies