Hoi Kanjer 04-08-07 16:53:41

  Hallo lieve Kanjer,pfffffffft ben er weer gelukkig,valt toch altijd tegen een verhuizing,je komt altijd dingen tegen die je niet verwacht,maar oke,mun peceetje werkt gelukkig weer hier in Belgie, ik laat jullie niet in de steek hoor,wens je een heel fijn en zonnig weekend,tis lekker weer in ieder geval het zonnetje schijnt!Vele groetjes en liefs van Corryelvisley!

HoiKanjer 25-07-07 19:31:52

  Hoi Kanjer!Ik zit wel met een verhuizing,maar oke,ik kom toch groetjes en liefs brengen!Munne PC laat ik hier nog even staan totdat ik in mijn nieuwe huis internet heb,ga geen ouwe schoenen weg gooien voordat ik nieuwe heb,ik kan niet zonder mun peceetje!En mun postvak komt dan bomvol te zitten pffffffft,dan zie ik de bomen helemaal niet meer door het bos!Nog een hele fijne week,de zon schijnt hier eindelijk na al dat slechte weer!Liefs Corryelvisley! Neem hier ook eens un kijkje bij WebCamsWorldWide! Geef je stem in mijn Poll!Thanks!

HoiTantjeBertolli 18-07-07 12:21:32

  Hoi Kanjer!a.s zaterdagmiddag word de kermis weer geopend in Tilburg door de burgemeester met duizenden ballonnen die dan de lucht in gaan,en na 10 dagen word de kermis weer afgesloten met een spetterend vuurwerk savonds om 12 uur aan de piushaven!Een leuk dagtripje,op mijn space staat de link naar de kermis toe!Is echt de moeite waard,op loopafstand vanaf het station!Met de auto?Het beste parkeren is in Tilburg Oost!Maar oke,nog een hele fijne en zonnige week met vele groetjes en liefs van Corryelvisley!

corryelvisey 13-07-07 17:48:35

 Een heel fijn weekend,laat het zonnetje maar boven water komen,want wat hebben we toch veel regen gehad,de aardappelen hier in de polder liepen het veld uit van de nattigheid haha,straks is het weer te warm en te droog,en zo is het altijd wel iets!liefs Corryelvisley!

corryelvisley 04-07-07 09:57:44

  Hoi Kanjer!Ik kom groetjes en liefs brengen vandaag,is het bij jullie heel de week ook zo een kwakkelweer,dan de zon en dan weer een bui,(met hagel)pfffft,maar de zomer duurt nog even,dus het kan best nog eens warm worden!Een hele fijne week verder nog!SweetDreams voor straks!

GoedeMorgen 20-06-07 09:58:43

  Ik kom groetjes brengen,met veel liefs van Corry!Nog een hele fijne week! click elvis

corryelvisly 13-06-07 13:22:57

 Ik kom in het midden van de week groetjes en liefs brengen,kanjers nog hele fijne dagen tot aan het weekend,het zonnetje schijnt en dat is al veel waard,vergeleken bij vorige week met dat noodweer,hier in Zeeland hebben we er niet veel last van gehad,maar waar mun kids wonen in de omgeving van Tilburg is het raak geweest! click elvis,en go to black star!Groetjes en liefs van Corry!

corryelvisley 06-06-07 12:06:55

 Ze zijn er weer kanjers,hollandse nieuwe,maar echte hollandse nieuwe is het eigenlijk niet,ik hoorde vanmorgen op het nieuws dat de meeste haringen uit Denemarken zijn ingevoerd,de haringvissers hier in Nederland krijgen steeds meer verbod om op de noordzee te vissen,maar oke,voordat ik naar de markt ga voor un harinkie kom ik eerst even groetjes en liefs brengen,verder nog een hele fijne week!

 ANNEKE K 31-05-07 20:19:25

HALLO DAN
NOU IK KON NU OOK EVEN BIJ U KJKEN HOOR ,
STAAT HIER VEEL OP ,U HEEFT EEN MOOI EN LEUK BLOG ,
HOOP DAT U MIJN ANDERE TWEE SITE,S OOK HEEFT GEZIEN ,
WENS U NOG EEN MOOIE WEEK EN FIJN WEEKEND TOE
LIEVE GRT ANNEKE

REDROSE 28-05-07 19:36:44


HALLO
IK KOM EVEN LANGS OM TE ZEGGEN DAT IK ER EEN TIJDJE
MEE STOPT HET WORDT MIJ ALLEMAAL TE VEEL
ER ZIJN DINGEN AAN DE HAND DIE MIJ
VEEL VERDRIET EN PIJN DOEN
IK GA EERST EENS EVEN RUST NEMEN
BEDANKT VOOR AL JE LIEVE BERICHTJES
DE AFGELOPEN TIJD
VEEL LIEFS REDROSE
EN EEN KNUFFEL VAN SEM & GIGI

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies