Wiljo 12-09-22 16:57:18

Al een tijd geleden bij de tantrastudio geweest, altijd gezellig ontvangen en leuke dames aanwezig. Zeker een aanrader.

Klusjesman 11-09-22 21:07:51

Zeer mooie salon.
Mooie spontane gezellige dames en gastvrouw.
Deze week duomassage genomen keer iets anders.
Maar sandra blijft toch echt mijn toppertje met haar heerlijke lichaam en massage zo als zei die geeft.
Tot gauw

Pieter 09-09-22 15:49:12

Onlangs weer bij de Salon langsgeweest en kennis gemaakt met een nieuwe dame: Lily. Ze zat nog in haar proeftijd maar daar heb ik niets van gemerkt. Ik heb geweldig genoten. De massage was wat zachter dan ik gewend ben maar voelde daardoor juist heel zorgzaam. Zeker het laatste half uur werd het heel erotisch en kwam mijn favoriete positie qua uitzicht (69) uitgebreid aan bod. Zeker met jouw lichaam vond ik dit echt prachtig. Bedankt Lily en graag tot een volgende keer. Maar eerst hoop ik binnenkort nog een keer kennis te maken met enkele van je collega's ;-)

Groet,
Pieter

Bas 25-08-22 17:58:33

Dag Chantal, ik ben lang niet geweest en wordt nu wel eens een keertje tijd. Welke dames zijn er op maandag en dinsdag. En kun je me Lotte omschrijven? groetjes Bas


Reactie:
Hallo Bas,

Het beste kan je voor deze vraag whatsapp gebruiken of even bellen.

Onze planning is wisselend & op de website zie je wel een kleine glimp van de dames.
(In de status van whatsapp zie je iedere dag andere foto’s van de op dat moment aanwezige dames, deze foto’s zijn duidelijker dan op de website, dit is de keuze van de dames zelf ivm hun privacy)

*Ik kan niet elke reactie beantwoorden, Máár ik wil bij deze wel iedereen bedanken voor de leuke reacties die wij hebben gekregen. Ik/Wij vinden het ontzettend leuk om jullie ervaringen te lezen.

Dikke knuffel van Chantal & Team

Wipri 19-08-22 19:56:01

Hallo lieve medewerkers van Chantal, vanmiddag heb ik een afspraak gemaakt en ben weer fijn geholpen door de telefoonistte. Afspraak gemaakt met Sandra voor een heerlijke massage met een verassing.Nog een keer bedankt Sandra met je ondeugende oogjes.❤️ Poosje terug ook van Maddy genoten van haar kunsten. Ze doen het allemaal met overgave.wens jullie een fijne vakantie toe en hopelijk tot snel❤️

A & G 18-08-22 20:12:20

Hallo Ihr Lieben.....Wir haben zusammen schon mehrmals Eure Paarmassage genossen. Wirklich richtig klasse. Eure Masseurinnen und der Masseur haben uns immer eine unvergessliche, genussvolle Zeit bereitet. We love body to body Wir sehen uns sicher wieder und empfehlen allen Paaren, es mal auszuprobieren. Viele liebe Grüße

Pieter 18-08-22 10:29:26

Deze week weer een massage mogen ontvangen bij deze salon. Dit keer van Sandra. Het was in één woord: FANTASTISCH!!!!
Ik had gekozen voor de Lingam VIP van 60 minuten. Naast dat ik de massage heel geil vond was het ook heel gezellig. Vooral de eerste 30 minuten hebben we ook gewoon lekker gekletst en gelachen. En doordat je bij de Lingam de hele tijd op je rug ligt heb je gewoon veel meer 'echt' contact met elkaar omdat je elkaar kunt aankijken. Zelfs tijdens het masseren van mijn penis kletsten we over van alles en nog wat zonder dat het ongemakkelijk was. Ik vond het geweldig.
Het laatste half uur was het kletsen er wel af en kwam de focus steeds meer op de erotische massage. Haar aanrakingen en de uitzichten op haar slanke lichaam en intieme delen waren prachtig. Dat vind ik toch altijd weer heel geil bij een erotische massage. En Sandra beheerst met haar atletische lichaam de kunst om prachtige uitzichten te creëren, vlak voor mijn neus.
Het hoogtepunt werd steeds uitgesteld maar uiteindelijk viel hier niet aan te ontkomen. Vooral door het uitstellen (ik kwam één keer bijna maar het kon nog net worden voorkomen) was mijn orgasme echt heel intens.
Sandra bedankt. Ik kom graag bij je terug maar ben ook zeker benieuwd naar de andere dames bij Chantal.
Tot snel,Pieter

Ali 15-08-22 19:29:38

Eindelijk kan ik dan een reactie achter laten! Ben blij voor jullie dames dat het gastenboek weer functioneert. Maar ben ook blij voor mezelf ha ha ik heb namelijk heel veel zelf moeten ontdekken zonder voorbereid te zijn, en moet zeggen jullie zijn echt allemaal toppers!!! al heb ik met de 1 een betere klik dan met de ander, maar allemaal goed! een betere salon als dit bestaat niet! Ik kom gauw terug om nieuwe ervaringen op te doen Sanne & Lotte ken ik nog niet! Luna topper van me, ik ben blij dat ik je heb terug gevonden. Sandra je bent en blijft mijn heerlijke ondeugd! Maddy je bent fantastisch. De gastvrouw mag ik niet over praten toch .. ha ha ha (daar zijn ook geen woorden voor te vinden, je bent de topper van je toppers schat!) tot snel lekkere dames, ik ga eerst naar Lotte en Sanne ha ha

Jeroen 15-08-22 11:45:46

Dag bezoekers en het geweldige chantal team. ????
Ik heb de studio al vele keren bezocht, en het is elkaar keer een genot om er te zijn.
Niet eens zozeer de dames die masseren, maar al bij ontvangst is het zeer gast vrij en word je gelijk op jou gemak gesteld als jij er nog niet vaak bent geweest.
Erg discreet en zo ingericht dat je ook niet andere klanten tegen het lijf loopt.
Maar ook tijdens de massage en welke dame je ook kiest is een genot opzich, iedereen heeft natuurlijk zijn voor keuren kwa smaak en klik,
Altijd erg plezierig om er heen tegaan zowel voor de ontlading maar ook ontspanning tijdens de massages.

Chantal s team.. het voelt als bij familie komen.

Tot snel weer! ????????

Ray 12-08-22 19:43:11

Hoi hoi!

Heb al regelmatig een afspraak gemaakt bij verschillende dames! En ze zijn allemaal even goed en lekker! Als je er wegkomt ben je zeker ontspannen en ontladen! Heerlijk! Ga hier zeker vaker komen!
Groetjes Ray

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies