Hendrik 11-03-20 10:32:34

Graag bedank ik Lucy voor de super heerlijke ervaring je bent met oprecht voor mij echt een tweede Chantal ik kom graag snel bij jou terug vr gr

Anoniem 07-03-20 15:09:43

Vandaag een yoni tantra massage mogen ervaren van de leerling masseur! Ik mocht "proefdame" zijn omdat ik de studio al vaker om een mannelijke masseur had gevraagd! Ik vind het ook super dat ik van de studio een bericht heb gekregen dat ze een potentiële erotisch masseur hadden... En natuurlijk zeg ik ja! Nou leerling Gianni je was heerlijk!! Dat beloofd wat gezien je "leerling" bent, daar geloof ik niets van! Ik voelde me meteen heel erg op mijn gemak bij je, jij hebt me snel weten te ontspannen waardoor ik mij helemaal heb kunnen laten gaan... het koste mij totaal geen moeite of concentratie , mijn yoni was al zeer vragend.. de kleinste aanraking voelde heel fijn... bedankt Gianni... Ik kan dit elke vrouw aanraden!
Bedankt Chantal en Gianni dat ik proefdame mocht zijn..
Liefs Sanne

harry 05-03-20 18:53:47

Heerlijk heerlijk Lena je was weer fantastisch vandaag.Na twee maand er niet geweest te zijn vandaag maar weer eens de stoute schoenen aan gedaan en Chantal een appje gestuurd of mijn Lena er vandaag was. En ja hoor zij hoorde niet bij de zieken dus afspraak stond er binnen 3 minuten. Ik moest wel Chantal bij binnenkomst eerst een knuffel geven want dat moet ik ook bijhouden sociale contacten en eerst effe bijpraten hoe het ging in de salon.Chantal zoekt nog dames die zin hebben om daar te komen werken ik hou mijn ogen open voor haar en komt vast goed. Nu het belangrijkste effe verwent worden door Lena en dat kan ze als de beste met haar stoute blik uit haar ogen heeft ze het weer helemaal waar gemaakt ik kon het weer eens niet uithouden tot de laatste minuut en heb met haar nog een kwartiertje na gebabbeld op de matras. Toen nog even af douchen en na een groet aan Chantal weer op huis aan.

Dank je wel Lena Heerlijk Heerlijk

Peter 17-02-20 18:45:00

Vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer naar Tantrastudio Ahaus geweest. Ik koos deze keer voor een Change VIP. Ik heb echt bewondering voor de dames van tantrastudio. Masseren is zwaar werk. Dank je wel voor je geduld, Sandra.Het was heerlijk om jou te masseren, maar jouw massage was hemels.Een volgende keer wil ik best wel weer een Change, maar dan waarschijnlijk niet de VIP versie. Of ik moet eerst meer oefenen.Bedankt Sandra en hopelijk tot een volgende keer.

Willy 06-02-20 14:07:58

Net voor eerst Tantra massage gehad van Sandra Geweldige met zoveel passie als zij dat doet zeker voor herhaling terug

Jasper 27-01-20 10:01:27

Afgelopen week voor het eerst een massage gehad bij de tantra studio.
Heb gekozen voor Lucy, ze is er nog niet zo lang maat dat was niet te merken, wauw wat is ze goed.
Lang geleden dat ik zo ontspannen ben geweest. Lucy is een hele mooie slanke vrouw, echt echt een super strak figuur.
Mij ziet ze zeker vaker, bedankt

Bert 25-01-20 11:49:39

Hallo dames,
Ik kom snel een keer langs om de vernieuwde studio te bekijken!!
x Bert

Wiljo 23-01-20 22:16:02

Vanavond bij De Tantrastudio geweest,een uur met Sandra. Heerlijk genoten weer. Lekkere massage gehad. Neemt de tijd voor je. Kom zeker weer.

J 13-01-20 15:21:22

Vorige maand ben ik voor het eerst bij een Tantra studio geweest en heb ik kennis gemaakt met Tantra.Vooraf lichtelijk gespannen maar goed geïnformeerd door Chantal ben ik de studio binnengelopen. Ik werd discreet en zeer vriendelijk ontvangen door de prachtige eigenaresse Chantal die ook in is voor een geintje .De massage van Chantal was dan ook één groot avontuur en gaf een overweldigend gevoel. Chantal weet je perfect aan te voelen. Ze heeft een prachtig atletisch lichaam en ik zie haar graag nog eens weer in de studio.
Hopelijk tot gauw
xx

Mark 31-12-19 12:09:02

Hallo,
Na lang nadenken besloten om voor eerst een masage te laten ondergaan bij jullie fantastische mooie nette salon!
Had gekozen voor de mooie charmante masseuse Sandra, ze is in 1 woord....geweldig!
Ook contact via whatsapp is echt ideaal!
Wie weet kom ik nog een keer terug 😊

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand