L..... 30-11-22 22:15:11

Geweldige avond gehad in Ahaus. Werd hartelijk ontvangen door Sander en lekker even geklets onder genot van een drankje. Toen mocht ik me uitkleden en kwam een echte godin binnen in de mooie kamer. Wat heeft Sanne een goddelijk lichaam. Heb ook super genoten van de passie volle massage en wat een prachtig lichaam als je in de spiegel na haar kijkt. Ik voelde mij in de hemel. Leuk na de massage met haar gepraat en samen onder de douche. Sanne ik vond het fantastisch en kom zeker bij jou terug. Je bent een aanradertje voor de volgende liefhebbers.

Anoniem 29-11-22 17:02:29

Het beste wat me ooit is overkomen! De ambiance! Het ontvangst (al heb ik liever Chantal) maar de vervangers zijn ook vele malen beter dan in andere salons! De meiden … phow die weten wat ze doen! Ik wissel keer op keer! Het maakt niks uit… complimenten! Jullie zij “the best of the best”. Mis Chantal wel❤️ maar elk beetje Chantal in de dames te vinden is altijd beter dan 0.0 van Chantal niet te kunnen vinden! Maddy je komt close… Lena is top! En Lotte je komt ook close. Jullie zijn echt toppers!
Tot snel weer!

Anoniem 19-11-22 18:15:19

Gisteren voor het eerst geweest ,
Wat een geweldige ervaring .
Fijn ontvangen en gemasseerd door Sandra
Een echte aanrader , ik kom zeker terug

Daniel 01-11-22 08:02:46

I recommend it to everyone. It's not just the physical touch. It gives me total relaxation, both physically and mentally.

Arie 31-10-22 21:41:30

Ik ga niet meer naar andere salons. Ik rij liever een stuk om en dan ook nog een kwartier extra de grens over voor een goede geile massage dan dat ik duurder betaal en nog niet eens een uur binnen ben en wel voor een uur heb betaald, voor een minder goede massage.
De kamers zijn mooi en sfeervol, ontvangst is altijd super, fijne ruime douches. En ook niet onbelangrijk, de prijs, hier zijn de massages betaalbaar en je krijgt meer waar voor je geld. Echt Geweldige massages en leuke meiden die je met plezier masseren. Ook geen vette vieze olie die je na het douchen nog aan je voelt plakken, of douchegel met een sterke geur. Als ik hier ben geweest kan ik zonder zorgen zo door naar huis, dat is op sommige plekken ook wel anders.
Sandra en Lotte zijn mijn favorieten, beide geheel andere types maar geven hele geile massages.
Op een schaal van 0-10 krijgt deze salon van mij een 10+

Chuck 28-10-22 20:13:20

Echt The place to be. Leuke sfeer, lieve dames en dankzij de lieve gastvrouw je voelt je op je gemaak vanaf de moment je binnen lopen.

XX

Nie 28-10-22 19:55:32

Paar weken terug voor het eerst geweest. Er is toen een wereld voor me open gegaan. Heerlijk gemoedelijk, netjes schoon. En bovenal, ik ben inmiddels een fan van maddy. Super leuke lieve meid.
Hier is het niet een uur betalen en na 30 minuten buiten staan.
Inmiddels al meerdere keren geweest en ik zal nog vaak blijven komen .

Pieter 03-10-22 10:19:43

Afgelopen vrijdag weer naar Ahaus gereden voor een goed begin van het weekend. Gekozen voor een uur Lingam van Maddy. Oi oi oi wat heb ik daar van genoten. Maddy is echt een prachtige en gezellige jongedame. Een heerlijk lichaam die ze heel goed weet in te zetten. In het begin heel gezellig gekletst en gelachen. Als er wederzijds vertrouwen is dan zijn de massages echt zoveel beter. Genoten van de prachtige uitzichten was het echt een uur vol vuur. Het hoogtepunt werd vaak en vakkundig uitgesteld maar viel uiteindelijk niet aan te ontkomen.
Na afloop met Maddy gesproken over het beleven van twee hoogtepunten. Ik weet alleen niet of dat mij lukt. Maddy wil de uitdaging graag aangaan. Ik ben heel benieuwd hoe ze dat gaat aanpakken. Zodra het heeft plaatsgevonden zal ik er hier een stukje over schrijven. Tot (hopelijk) snel!
Groet,Pieter


Reactie:
Beste Pieter,

Ik wil je bedanken, ook namens de dames dat je je avonturen bij ons altijd met ons deelt op deze pagina.
Dat kunnen we erg waarderen en wij vinden het heel leuk om te lezen.

Bedankt & tot de volgende keer

XXX Chanti

Wiljo 12-09-22 16:57:18

Al een tijd geleden bij de tantrastudio geweest, altijd gezellig ontvangen en leuke dames aanwezig. Zeker een aanrader.

Klusjesman 11-09-22 21:07:51

Zeer mooie salon.
Mooie spontane gezellige dames en gastvrouw.
Deze week duomassage genomen keer iets anders.
Maar sandra blijft toch echt mijn toppertje met haar heerlijke lichaam en massage zo als zei die geeft.
Tot gauw

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies