Henk 30-03-23 12:26:05

Na alle goede recensies te hebben gelezen over deze salon, toch een gok, gewaagd. Ik ben zonder verwachting naar binnen gestapt, want ik heb wel vaker lovende recensies gelezen en kwam dan toch van een koude kermis terug. Dit was een geweldig heette kermis. De massage is mij boven verwachting goed bevallen. Ik heb in een andere salon deze intimiteit en spanning nog niet ervaren. Ik kom ook zeker een keer terug. Deze salon zit voor mij niet om de hoek, maar de gok was het zeker meer dan waard.
Pluspunten: lage prijs en een hoge kwaliteit, mooie dame, zeer goede spannende massage, een bijzondere body2body massage, echte foto ontvangen, vriendelijk ontvangst, mooie ruime en schone kamer, ruime fijne douche, prettige geur in de salon, niet rokende dame, goede muziek, discreet parkeren en een ingang rechtstreeks via de parkeergarage.
Minpunten: voor mij de afstand en het wat langer van te voren (in uren) moeten afspreken, hiervoor had ik onderweg ook 2 x geprobeerd af te spreken maar toen was alles bezet. Ik zou hier niet zonder afspraak heen gaan. Verder meer dan positief te spreken over deze salon en voortreffelijke massage.

Dat ene smintje van Cityfields 29-03-23 20:18:19

Ik ben zojuist weg gekomen bij een zeer leuke ontmoeting met Lotte. Bij binnenkomst werdt ik in eerste instantie warm onthaald en werd mij wat te drinken aan geboden. Een paar minuten laten kwam ZE binnen. Lotte een super knappe lieve vrouw die handen heeft die uit de hemel zijn weg getrokken. Ik heb een super lekkere massage van haar gehad en zal haar snel weer opzoeken daar. Groeten van uit Cityfields haha

Bl... 25-03-23 19:01:40

Kom regelmatig bij de mooie salon van Chantal. Vandaag gemasseerd door chantal.
Wat een geluk voor ons mannen en vrouwen Chantal gaat weer massage geven. Ik ben altijd lekker gemasseerd door de meiden in het salon en vond het hemels en dacht dat het niet beter en lekkere kon. Maar Chantal is de echte tantra Queen, wat een genot en geweldige beleving. Ze is super natuurlijk mooi, lief, teder en zorgzaam.
Chantal bedankt ik heb echt genoten je was geweldig.

Harrie en Els 20-03-23 13:03:24

We zijn bij Chantals Tantrastudio geweest voor de paren-massage. Toch wel een hele stap voor ons, een beetje spannend was het wel.  Chantal ontving ons in haar mooie salon vroeg naar onze ervaring en legde een en ander uit.
De 2 masseuses kwamen binnen, even gekletst en de massage begon.
Het was fantastisch, we werden van tot tot teen verwend op een manier waar je alleen van kunt dromen. De relaxte sfeer, de warme olie, de muziek, de hete lichamen tegen elkaar, het was hemels.
Wij hebben genoten en komen zeker terug !


King ;) 14-03-23 23:25:14

Tot de 18e Chantal

https://www.girlsreview.nl/threads/chantal-queen-of-tantra.9874/#post-477376

Unbekannter 07-03-23 21:48:32

Ich habe heute seit langem mal wieder eine wunderschöne Massage von chantal bekommen sie hat trotz der langen Pause nichts verlernt danke dafür

Anoniempje 03-03-23 08:04:37

Als vrouw naar een massage salon gaan, iets wat ik nooit had verwacht te doen. Maar gisteren voor de eerste keer gedaan. Geen idee wat me precies te wachten stond, maar het was een super geweldige ervaring! Ik had Maddy uitgekozen en wow wat is dat een heerlijke dame. Ze stelde me fijn op m’n gemak en toen kon het genieten beginnen. De tijd vloog voorbij helaas. Wat een super sensuele beleving en poeh een ontlading. Maddy dankjewel voor de heerlijke tijd. Dit kan ik iedere vrouw aanbevelen!

Richard 24-02-23 22:57:22

Al vaker bij massage salons geweest en privé massages gehad. Maar bij Chantals kom je altijd terug. Vier-vijf jaar terug voor het eerst bij Chantal geweest, onvergetelijk, Zij geeft een soort tantramassage met een eigen stijl een echte Chantramassage ????. Alle dames hebben een eigen stijl en een beetje van Chantal. Echt super????. Vandaag weer bij Maddy geweest zij is echt fantastisch. Ik hou van de Chantramassages elke keer weer genieten. Tot snel????

Unbekannter 24-02-23 17:46:04

Ich war gestern zum wiederholten Male dort und wurde seit langem mal wieder von Chantal begrüßt was mich sehr gefreut hat. Danach habe ich eine wunderschöne Massage von Sandra bekommen. Es ist immer wunderschön wenn ich dort bin Dankeschön dafür und macht bitte weiter so

Loodgieter 23-02-23 00:08:22

Ik ben verliefd op Chantal.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies