Gerardus Johannus ( gait ) 09-07-19 00:55:36

Geachte lezers van dit bericht. Ik wil eenieder graag mededelen dat de tantrastudio aan de Königstraße 19 te Ahaus the place too be is indien u heerlijk wilt ontspannen van een overheerlijke massage na een harde dag werken of zelfs voordat u aan het werk gaat. Deze studio bevind zich op een eenvoudig te bereiken lokatie, net over de Duitse grens. In een korte straal bevinden zich voldoende (discrete) parkeergelegenheden. Deze discretie vind u niet alleen op straat maar ook op de lokatie van de studio zelf. Zelfs qua contact met de studio hetgeen voornamelijk verzorgd wordt door de prachtige en zeer talentvolle gastvrouw Chantal verloopt perfect en precies volgens afspraak. Zelf heb ik tot op heden de kunde en kwaliteiten van Lena en Sanne mogen ervaren en dat kan ik een ieder zeker aanbevelen.!!
Dus dames, kort samengevat, lekker bezig.
En geïnteresseerden.... wacht of twijfel niet te lang... Bel, app, mail of ga er langs.. Ik kom er zeer zeker nog vaak terug.👌🏻

Ashwin 08-07-19 23:47:34

Reeds meerdere sessies bij Chantal, mogen ervaren. Chantal zorgt er voor dat je jezelf volledig open kan stellen, uit het hoofd,in het hart! Tijdens de tantramassages lukte het haar om me open te krijgen, zonder schroom mezelf bloot te durven geven! Geen gene, maar er mogen zijn zoals je bent! Wist me zo te raken dat ik minuten lang ongecontroleerde trillingen door mijn hele lichaam en geest kreeg! Het kon, mocht en voelde hemels! Daarna aarde Chantal me weer om in het hier en nu te treden. Dagen erna gierde de energie door mijn lichaam! Aanrader! Chantal tot snel! Groet Ashwin.

Wat een ervaring, veiligheid en vertrouwen geeft Chantal. Ik ga zeker terug en terug en terug👌🏽, het is een ontdekkingsreis door je geest & lichaam Geweldig.

Richard 08-07-19 22:59:12

Sinds kort kennis gemaakt met tantra studio Ahaus. Eerst leuk contact via de app met Chantal. De verwachtingen waren hooggespannen maar echt wat een heerlijke ervaring was het. Echt super. Sfeervolle kamer. Netjes en verzorgd en Chantal is echt een kei in haar vak.(eigenlijk hobby denk ik). Al een paar keer geweest nu en het is elke keer verrassing wat er gaat gebeuren. Maar goed is het altijd. Ze is zelf niet altijd beschikbaar maar dan worden de honneurs waargenomen door andere dames die zeker evengoed zijn. Gewoon een superheffing waar je je welkom voelt en goed verzorgd wordt. Chantal en andere dames ga vooral zo door en jullie zien mij heel snel weer terug.
Groeten van gewoon Richard😘

<< < 10 11 12 13 14
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies