Ben 10-08-22 16:44:02

Goede dag ik ben twee weken geleden geweest voor een blinde date
Ik werd eerst door vier handen behandeld
Dat was al fantastisch
Daarna bleef maddy over wat kan die lekker masseren zeg
Lekker lang uitstellen
Toen ik kwam kon ik het ook echt niet mee houden
Onder de massage was ze ook zeer gezellig
Heb nu een afspraak als ik nu weer kom ga ik me overgeven aan haar dan word ze mijn meesteres
Hoop dat ze dan ook het zelfde is als de vorige keer

Toerist 10-08-22 13:21:48

Een paar weken geleden heb ik Luna bezocht, wat een heerlijke vrouw en wat weet ze goed de juiste plekjes te vinden. Heerlijk van haar genoten en ik kom zeker terug voor een vervolg.

Guido 03-08-22 17:03:17

Hallo,

Ich war da, bei der sehr lieben Sandra, der Empfang war herzlich, man merkte nicht das ich zum ersten mal da war. Vorab eine Dusche zum frisch machen, ein ganzes Zimmer nur Dusche ???? danach folgte dann eine wirklich liebevolle Massage in der auch ich Sandra überall streicheln durfte, außer intim. Die Zeit verging viel zu schnell. Zum Abschluss gab es eine gemeinsame Dusche und noch eine Berührungen. Alles in allem ein wunderschöner Aufenthalt in einem schönen Ambiente mit ganz lieben und tollen Frauen! Ich komme auf jeden Fall wieder! Danke für die schönen Momente Sandra!????

John 23-07-22 12:30:24

wederom het genoegen met Amanda gehad. Wat een leuke, spontane en prachtige meid! Herhalingsgevaar niet alleen verzekerd, maar gegarandeerd aanwezig!
Massage was top, tot de volgende keer maar weer, Amanda!

Dennis 14-07-22 00:05:17

Ik heb mij een bezoekje bij chantal gegunt na 20 jaar bij dezelfde vrouw geweest te zijn, waar de sleur helaas flink had toegeslagen. Aangezien ik zeer nerveus was werd de lieftallige Luna aan mij voorgesteld. Mijn god wat een prachtige vrouw, en wat heeft ze mij op mijn gemak gesteld. Mede door de zenuwen presteerde ik niet optimaal, maar dit lag zeker niet aan mijn masseuse. Ik heb genoten van elk moment en de zeker ook van de prachtige rondingen van deze dame. Dit was voor mij een prachtige eerste ervaring en zal zeker terug komen. Trust me als je twijfelt op de site vanwege ontbrekende foto's dont! Met Luna heb je een werkelijke stoot van een vrouw bij je die lief en ook nog grappig is.

Jan 14-05-22 17:45:03

Vandaag de stoute schoenen aangetrokken om over de grens te gaan, letterlijk en figuurlijk.
Ik ben met veel facetten van erotiek bekend, echter was ik nog niet bekend met tantra. Maar daar heeft Maddy verandering in gebracht. Wauw deze knapp dame kan er wat van zeg.
Bovendien ook leuke gesprekken gehad, dat geeft meestal voor beide partijen een mooier geheel.Maddy, volgens mij klikte het wel of niet?

Chris 17-10-20 18:52:22

Tijdje geleden voor het eerst eens naar Chantals tantra studio geweest. Heb toen een tantra massage gehad van Sandra, Sandra gaf een heerlijke full body to body massage met een heerlijk hoogte punt aan het einde. Ondanks dat ik misschien een beetje verlegen/afwachtend was was Sandra erg aardig. Nu laatst nogmaals weer geweest en een heerlijke 50 shades of Grey massage van Amanda gehad. Amanda gaf een heerlijke geile massage met lekker hoogte punt als afsluiter. Beide massages zijn zeker voor herhaling vatbaar

Lucy 16-10-20 16:05:41

Nadat de massagesalon weer open mocht, heb ik in september een afspraak gemaakt. Ik ken de salon al een paar jaar, maar sinds Chantal hier de leiding heeft is er veel ten goede verandert. De afspraak was met Lucy, een dame die ik nog niet eerder had ontmoet. Een uurtje masseren door en met haar is een hele fijne ervaring. Ze weet heel goed wat een man fijn vindt. Had ook zeker de indruk dat Lucy ook zelf het masseren graag doet. Het is mij zo goed bevallen dat ik komende maandag voor de derde keer met haar afspreek.

Mike 21-09-20 13:28:13

Al weer een paar weken terug dat ik heb genoten van de meest geweldige massage van evi. Dit is tot nu de beste ervaring die ik heb gehad, van het begin tot eind eind stond ik in extase. Terug masseren mocht tot op bepaalde hoogte. Ondanks dat het 35 graden buiten was, was het in de kamer goed te doen. Ik kom zeker vaker en hopelijk dan zonder mond masker

Anoniem 03-08-20 13:44:15

Beste Sandra,
Wat was het fijn, je rust, je uitstraling, je opwindende lichaam. Je hebt me iets terug gegeven wat ik lang niet heb gevoeld en meegemaakt. Mijn dank is groot
Met liefdevolle groet

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies