Gerrit 48 11-07-19 22:53:51

Hoi charmante dames!! Wat zijn jullie vrolijk en plezierig bij binnenkomst en tijdens de massage zeg in jullie sterk verbeterde salon dan😁🤩
En wat ik dus eigenlijk zeggen wil ik heb mij ontzettend vermaakt en veel plezier beleefd tijdens deze speciale unieke Chantra massage waar ik helemaal in op kan gaan en nog nooit eerder elders beleefd heb.
Ik kan hem ieder persoonlijk aanraden en de beleving is verslavend haha.
Lieve groetjes Gerrit en tot gauw naar weer!!🔥😘

Lena 11-07-19 17:57:58

Over Lena ga ik niks goeds vertellen! Want zo vaak is ze er niet en ook ik kan niet zo vaak jullie kant op! Ik ga hier niet mijn eigen glazen ingooien 😜 want hoe jij mij aankijkt door jou glazen maakt mij toch zo gek he! Ik wil jou voor mij alleen hahaha, kon dat maar😜 Ik hoop tot snel! X jou Rotterdammertt😉

Dennis 40 09-07-19 23:56:39

Heej lieve dames, vandaag alweer in Julie fantastische discrete salon geweest👌🏽 en moet zeggen hoe jullie de massages geven heb ik nog nooit eerder meegemaakt zo'n geweldige ervaring dit!! Heb vele salons bezocht en gezien,maar moet zeggen jullie behoren bij de absolute top en hebben mij als vaste erbij!! Groetjes Dennis🔥

Tom 09-07-19 21:13:18

Seit dem letzten Sommer bin ich nun Stammgast im Ahauser Tantra Studio.Chantal und ihr Team kümmern sich rührend um ihre Gäste.Mann hat nie das Gefühl das es um Zeit geht alles geht seinen gewohnten Gang.Chantal hat hier eine Wohlfühloase geschaffen das durch nichts zu ersetzen ist.Pünktlichkeit und Sauberkeit ist ihr oberstes Gebot.Ich wünsche euch als Team noch viele tolle Jahre bis bald schon euer Tom❤.

mr luis 09-07-19 16:38:25

Es ist ein wunderbares Studio wo man aufregendeMassagen mit sehr schönen Frauen erleben kann.Das Studio ist wunderbar.

Anoniem 37 09-07-19 12:04:40

Hallo dames, moet zeggen ben in vele salons geweest waar ik niets over te klagen heb, maar wat ik bij jullie mee gemaakt heb is toch veel meer spontaner/ontspannender/ondeugende en ligt er niet zo'n druk op als bij de meeste salons waarbij je al gauw de indruk krijgr van een moetje en dat ervaar je bij jullie gelukkig niet chapeau🙏 lieve groetjes en tot gauw!!

Jan Willem 09-07-19 11:16:57

Hoi, ik ben Jan Willem en ben vorige week weer bij jullie mooie salon geweest en heb als masseuse Vanessa gehad waar ik zeer goed over te spreken ben!! Daarvoor ook 2 keer bij Lena geweest waar ik ook zeer lovend over ben!! Ze praten over Tantra Queens.. moet zeggen daar is geen woord over gelogen! En wat ik persoonlijk ook heel fijn vind is de huiselijke sfeer daar bij jullie en het fijne onthaal bij binnen komst door de gastvrouw.
Jullie gaan mij binnen kort zeer zeker terug zien!!

Mvrg Jan Willem😘

Anoniem 09-07-19 11:04:33

Gastvrouw Chantal ken ik uit het verleden en was toen al een echte topper. Alleen al daarom kon het alleen maar top zijn.

Het is een locatie met zeer discrete mogelijkheden om binnen en weg te komen. De kamers zijn top, de sfeer lekker ontspannen en de dames heerlijk. Absoluut de moeite waard, ik ga vaker langskomen!

Mark 09-07-19 10:47:51

He he! Eindelijk dan toch mijn advies opgevolgd om een gastenboek te koppelen aan de website !
Ik wens jou/jullie heel veel succes! Ik kan nu al zeggen dat je positief bezig bent en de veranderingen die al in gang zijn duidelijk merkbaar zijn! De hygiëne is TOP! En nog belangrijker de dames geven allemaal echt super massages! Al blijft er maar 1 Chantal... Chantal jou Queen’s komen behoorlijk dicht bij jou w.b.t de unieke massage stijl! Dames let goed op bij de leuke lesjes van Chantal :-p en ga zo door! (Ik zie het al voor mij 3 danes op elkaar hahaha) Als jullie eens een man nodig hebben voor een les dan bied ik mij graag aan!! Tot snel! Stoute groeten van Mark

Harry 09-07-19 08:47:43

Na een aantal keren in Ahaus te zijn geweest en div. dames heb gehad voor een heerlijke massage. Nu toch 2 x bij Lena geweest wat een top wijf is dat en met die bril op en dat stoute gezicht wat ze laat zien ja dan maak je mij hellemaal gek. Al met al wil wel alle dagen daar aanbellen maar laat ik het maar bij 1 x in de week tijdens de vakantie.
1 x wil ik ook graag nog met Chantal daar heb ik veel over gelezen en mij stoute dromen komen echt nog keer uit.
Tot gauw dames.

<< < 5 6 7 8 9
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies