mr luis 09-07-19 16:38:25

Es ist ein wunderbares Studio wo man aufregendeMassagen mit sehr schönen Frauen erleben kann.Das Studio ist wunderbar.

Anoniem 37 09-07-19 12:04:40

Hallo dames, moet zeggen ben in vele salons geweest waar ik niets over te klagen heb, maar wat ik bij jullie mee gemaakt heb is toch veel meer spontaner/ontspannender/ondeugende en ligt er niet zo'n druk op als bij de meeste salons waarbij je al gauw de indruk krijgr van een moetje en dat ervaar je bij jullie gelukkig niet chapeau🙏 lieve groetjes en tot gauw!!

Jan Willem 09-07-19 11:16:57

Hoi, ik ben Jan Willem en ben vorige week weer bij jullie mooie salon geweest en heb als masseuse Vanessa gehad waar ik zeer goed over te spreken ben!! Daarvoor ook 2 keer bij Lena geweest waar ik ook zeer lovend over ben!! Ze praten over Tantra Queens.. moet zeggen daar is geen woord over gelogen! En wat ik persoonlijk ook heel fijn vind is de huiselijke sfeer daar bij jullie en het fijne onthaal bij binnen komst door de gastvrouw.
Jullie gaan mij binnen kort zeer zeker terug zien!!

Mvrg Jan Willem😘

Anoniem 09-07-19 11:04:33

Gastvrouw Chantal ken ik uit het verleden en was toen al een echte topper. Alleen al daarom kon het alleen maar top zijn.

Het is een locatie met zeer discrete mogelijkheden om binnen en weg te komen. De kamers zijn top, de sfeer lekker ontspannen en de dames heerlijk. Absoluut de moeite waard, ik ga vaker langskomen!

Mark 09-07-19 10:47:51

He he! Eindelijk dan toch mijn advies opgevolgd om een gastenboek te koppelen aan de website !
Ik wens jou/jullie heel veel succes! Ik kan nu al zeggen dat je positief bezig bent en de veranderingen die al in gang zijn duidelijk merkbaar zijn! De hygiëne is TOP! En nog belangrijker de dames geven allemaal echt super massages! Al blijft er maar 1 Chantal... Chantal jou Queen’s komen behoorlijk dicht bij jou w.b.t de unieke massage stijl! Dames let goed op bij de leuke lesjes van Chantal :-p en ga zo door! (Ik zie het al voor mij 3 danes op elkaar hahaha) Als jullie eens een man nodig hebben voor een les dan bied ik mij graag aan!! Tot snel! Stoute groeten van Mark

Harry 09-07-19 08:47:43

Na een aantal keren in Ahaus te zijn geweest en div. dames heb gehad voor een heerlijke massage. Nu toch 2 x bij Lena geweest wat een top wijf is dat en met die bril op en dat stoute gezicht wat ze laat zien ja dan maak je mij hellemaal gek. Al met al wil wel alle dagen daar aanbellen maar laat ik het maar bij 1 x in de week tijdens de vakantie.
1 x wil ik ook graag nog met Chantal daar heb ik veel over gelezen en mij stoute dromen komen echt nog keer uit.
Tot gauw dames.

Groenwerker-Lena 09-07-19 07:59:51

Ik ben bekend met meerdere salons in Nederland waar ik ook zeker fan van ben! Maar ik heb toch na lang denken eens gegokt om eens echt te komen kijken! De advertenties maakten mij nieuwsgierig. Tot mijn verbazing kwam ik een charmante gastdame tegen die ik ken van het verleden van mijn andere favoriete salon! Helaas kon ik de gastdame niet overhalen tot een massage! Maar oooh Lena wat ben je geweldig! Lena ik heb zelden zo een geweldige meid meegemaakt... Jullie hebben nu zeker een nieuwe gast! Al moet ik eerst weer even sparen. Groetjes van de man met de groene vingers

Gerardus Johannus ( gait ) 09-07-19 00:55:36

Geachte lezers van dit bericht. Ik wil eenieder graag mededelen dat de tantrastudio aan de Königstraße 19 te Ahaus the place too be is indien u heerlijk wilt ontspannen van een overheerlijke massage na een harde dag werken of zelfs voordat u aan het werk gaat. Deze studio bevind zich op een eenvoudig te bereiken lokatie, net over de Duitse grens. In een korte straal bevinden zich voldoende (discrete) parkeergelegenheden. Deze discretie vind u niet alleen op straat maar ook op de lokatie van de studio zelf. Zelfs qua contact met de studio hetgeen voornamelijk verzorgd wordt door de prachtige en zeer talentvolle gastvrouw Chantal verloopt perfect en precies volgens afspraak. Zelf heb ik tot op heden de kunde en kwaliteiten van Lena en Sanne mogen ervaren en dat kan ik een ieder zeker aanbevelen.!!
Dus dames, kort samengevat, lekker bezig.
En geïnteresseerden.... wacht of twijfel niet te lang... Bel, app, mail of ga er langs.. Ik kom er zeer zeker nog vaak terug.👌🏻

Ashwin 08-07-19 23:47:34

Reeds meerdere sessies bij Chantal, mogen ervaren. Chantal zorgt er voor dat je jezelf volledig open kan stellen, uit het hoofd,in het hart! Tijdens de tantramassages lukte het haar om me open te krijgen, zonder schroom mezelf bloot te durven geven! Geen gene, maar er mogen zijn zoals je bent! Wist me zo te raken dat ik minuten lang ongecontroleerde trillingen door mijn hele lichaam en geest kreeg! Het kon, mocht en voelde hemels! Daarna aarde Chantal me weer om in het hier en nu te treden. Dagen erna gierde de energie door mijn lichaam! Aanrader! Chantal tot snel! Groet Ashwin.

Wat een ervaring, veiligheid en vertrouwen geeft Chantal. Ik ga zeker terug en terug en terug👌🏽, het is een ontdekkingsreis door je geest & lichaam Geweldig.

Richard 08-07-19 22:59:12

Sinds kort kennis gemaakt met tantra studio Ahaus. Eerst leuk contact via de app met Chantal. De verwachtingen waren hooggespannen maar echt wat een heerlijke ervaring was het. Echt super. Sfeervolle kamer. Netjes en verzorgd en Chantal is echt een kei in haar vak.(eigenlijk hobby denk ik). Al een paar keer geweest nu en het is elke keer verrassing wat er gaat gebeuren. Maar goed is het altijd. Ze is zelf niet altijd beschikbaar maar dan worden de honneurs waargenomen door andere dames die zeker evengoed zijn. Gewoon een superheffing waar je je welkom voelt en goed verzorgd wordt. Chantal en andere dames ga vooral zo door en jullie zien mij heel snel weer terug.
Groeten van gewoon Richard😘

<< < 5 6 7 8 9
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies