Suzan 31-01-12 20:06:12

Hartelijk dank voor de foto's. Ik vond het gisteren een zeer geslaagde avond; goed georganiseerd, mooie recepten en heerlijk gegeten.

Met vriendelijke groet,

Suzan

Bert Jansen 26-01-12 16:54:22

Voor ons was het de eerste keer dat we een kookworkshop deden met elkaar.
Wat hebben we genoten en wat waren de hapjes lekker. We hebben besloten om dit vaker te gaan doen mede door jouw enthousiasme!
We vonden de foto's die Wim gemaakt had ook erg leuk.

Met vriendelijke groeten,

Bert

Familie Bakker 05-01-12 16:06:47

Hoi Wim en Marga,

Het tapas buffet met oudjaarsavond was fantastisch! Met z'n allen hebben we je recepten gemaakt en natuurlijk ontbrak de heerlijke Sangria ook niet.

We zijn van plan om weer met de familie ook een sushiworkshop bij je te komen volgen!

Tot gauw,

Groeten van de familie Bakker

Ada 19-12-11 12:38:59

Dag Marga en Wim,

We hebben het nog steeds over die heeeeeerlijke
chocolademousse met licor 43! Vooral die chocoladelepels erbij waren leuk om te maken.
Thuis heb ik ze samen met mijn dochter al uitgeprobeerd voor het kerstdiner
Nog bedankt voor de leuke foto's, we genieten nog steeds na!

Gezellige feestdagen en groetjes,

Ada

Sandra Borgman 09-11-11 10:39:49

Bedankt voor de lift Marga, ik vond het leuk je te ontmoeten. Als ik je website zie krijg ik direct zin om een workshop te volgen.
groetjes Sandra

Conny en Marianne 24-10-11 10:41:00

Lieve Marga en Wim

Bedankt voor jullie warme gastvrijheid, gezelligheid, zeer goede bruikbare tips en niet te vergeten de heerlijke hapjes,jullie ethausiasme en de schitterende locatie op het water.Kortom het was een super middag.

lieve groetjes Conny en Marianne

Hanny en Ab Leijnse 19-10-11 16:30:55

Hallo Marga en Wim,

Bedankt voor de mooie foto's! Ze geven ons een prachtig beeld van de leuke avond die we bij jullie hebben doorgebracht.Een zeer geslaagde combinatie van koken,eten en gezelligheid.Jullie weten een zeer ontspannen sfeer te kweken waardoor de avond tot een onvergetelijke ervaring wordt.Nogmaals onze dank en we hopen regelmatig jullie lessen in praktijk te brengen.

Hanny en Ab Leijnse(schoonouders Frank Foreman)

Frank 17-10-11 19:53:35

Dag Marga en Wim,

Afgelopen zaterdagavond hebben we genoten van onze tapas-kookclinic! Een heel plezierige, ongedwongen en huiselijke sfeer, gecombineerd met het met veel plezier '(op)maken' van die vele lekkere spaanse hapjes, maakte het tot een onvergetelijke avond. Jullie begeleiding was super: strak en toch heel ontspannen! Een aanrader voor vele anderen die een keer eens een feestavond anders willen vieren.

Hartelijke groeten
Frank en familie

Kim 08-10-11 12:52:37

Beste Wim & Marga,

Gisteren hadden we hier een Tapas Workshop, ik vond het boven verwachting leuk! Dit is zeker een aanrader! Het was een heel gezellige avond, iedereen vond het leuk en deed goed zijn best om heerlijke gerechtjes te maken en dat lukte heel goed! Doordat we allemaal een 'doggybag' mochten meenemen, kon mijn vriend er thuis ook nog van genieten. Ik ga zeker wat van de recepten thuis proberen, nu kan ik ook eens een ander hapje serveren als ik thuis een feestje houd! De sfeer was ook heel goed; wat een mooi ingerichte woonboot, ik vond vooral de jukebox een succes! Erg leuke bijkomstigheid zijn de foto's die tussentijds gemaakt worden; zo komt iedereen op de foto en heb je er een leuke herinnering aan.

Bedankt voor de gezellige avond en veel succes met Tapas Margarita!

Een hartelijke groet,
Kim.

Joke Gosker 26-09-11 06:49:38

Vijf nichtjes en één tante op de woonboot van Margarita, om te leren Tapas bereiden. Wat een feest, wat een gezelligheid, wat een heerlijkheden, wat een overdaad, wat een geweldige muziek uit de juxebox, wat een heerlijk zonterras op de boot, wat een gweldige kwaliteit van voedsel, wat een pleizer, wat een prachtige foto's die we de volgende dag van Margarita doorgestuurd kregen, wat een geweldige herinnering voor de tante en de nichtjes! Echt een aanrader!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage