Jilles Leuven 05-02-20 08:39:24

Hoi allemaal,

Ook al ben ik slechts 1 jaar lid geweest, ik heb nog steeds contact met o.a. Joop en Marcel als met nog een aantal. Ik ben en blijf een echte mug ook al woon ik nu in Zuid Limburg, in Eygelshoven, gemeente Kerkrade. Op 20 juni hoop ik dit jaar wel acte de presence te kunnen geven met jullie lange tocht, vorig jaar heb ik twee ernstige ongevallen gehad waar ik nu redelijk van ben hersteld. Andrs was ik er vorig jaar al bij geweest op 4 mei. Ik kijk er naar uit om jullie weer te ontmoeten!

Groet en op zijn Kerkraads,
Adiƫ wa!

Noor Redeker 24-12-19 18:06:52

Iedereen heel gezellige feestdagen !!
Goede gezellig
Oudheid e fietsplezier in 2020!

Jack Aafjes 24-07-19 16:47:33

Hallo Allemaal,
Hierbij een berichtje van mij, zoals de meeste leden weten ben ik al een tijd niet op de club geweest.
In april werd er slokdarm kanker bij mij geconstateerd en dan gaat het beginnen naar het AVL doorgestuurd en na 23 bestralingen en 5 chemo's heb ik nu een aantal weken om bij te komen ik voel me goed heb geen pijn, krijg nog wel wat onderzoeken of er geen uitzaaiingen zijn, zo niet dan volgt er een operatie.
Ik wil jullie bedanken voor de lieve kaarten en appjes en hoop jullie weer snel te zien!

Veel fiets plezier en veilige kilometers.
Groet, JackHen kors 12-03-19 18:31:07

Voor de Zaanstreek tocht komende zaterdag zal men gebruik moeten maken van de veerpont van Velsen om naar de overzijde te komen.
De route over de sluizen is afgesloten voor het verkeer. ( dit is al bijna een jaar zo ).

G. van Sutphen 30-12-18 19:02:55

jammer Maarten je was een welkome kracht bij de snelle ploeg, maar ik wens je veel plezier in Wassenaar en veel veilige kilometers.

Maarten Piek 26-12-18 12:52:14

Goedendag fietsfanaten,

Allereerst alvast een top 2019 met veel fijne fietskilometers gewenst!

Ik heb, kort maar krachtig, lid mogen zijn van julie mooie toerclub! In verband met mijn (voorlopige) verhuizing naar Wassenaar zal ik mijn lidmaatschap bij Excelsior opzeggen.

Natuurlijk blijf ik fietsen en ben ik van plan om lid te worden van 'de Kampioen' in Wassenaar.

Dank voor de mooie kilometers samen en wellicht tot in de toekomst!

Maarten Piek

Ron Vroom 14-07-18 12:30:28

Vanmorgen heeft iemand mijn fiets op de club om laten vallen.
Graag zou ik in contact willen komen met degene die dit heeft gedaan.
Er zitten nu diverse beschadegingen op mijn fiets.
Ik vind het zeer onsportief dat degene zich niet even heeft gemeld.
Asl iemand dit heeft zien gebeuren zou ik dat graag willen weten.

Met vriendelijke groet Ron

Rob Wiche 03-06-18 10:42:22

Mijn ervaring:
Twee weken geleden heb ik de Elfstedentocht gefietst. Hierbij stuur ik je een verslagje, dat ik reeds eerder toestuurde aan de mensen van de hybride groep.
Groet van Rob

Mijn tweede fietselfstedentocht is uiteindelijk goed verlopen. Alleen het begin was slecht. De dag ervoor reisde met trein en fiets af naar Bolsward. Dat hield in dat ik het laatste stuk met de trein van Leeuwarden naar Sneek ging. Van Sneek uit zou ik dan naar Bolsward fietsen, de start en finishplaats. In dat laatste stuk met de trein liet ik echter een rugzakje liggen waarin mijn stempelkaart en een persoonlijk finishcontroleformulier zaten. Gelukkig was er een eerlijke vinder, die ervoor zorgde dat het rugzakje weer terechtkwam bij het adres waar ik logeerde. Zonder die eerlijke vinder zou het dubieus geworden zijn of ik aan de tocht had kunnen meedoen. Door die gebeurtenis was ik echter zo in de war dat ik enkele uren na aankomst op mijn gastadres dacht dat ik mijn fietshelm kwijt was. En zonder fietshelm mag je starten. Ik ben toen snel naar het centrum gefietst om daar bij een rijwielhandel een nieuwe fietshelm te kopen. Later bleek dat ik mijn oude fietshelm niet meer had kunnen vinden om dat ik die bij aankomst op het logeeradres neergelegd had op een rare plaats in de garage.

Rob Wiche 03-06-18 10:41:59

vervolg

Verder ben ik gevallen. Door de drukte in het begin zag ik een paaltje niet, schampte er langs en ging tegen de grond. Gelukkig geen ernstige verwonding, alleen een bebloede knie. Bij de EHBO in Franeker, 27 km na de start, heb ik de wond laten verzorgen en daarna heb ik er geen last meer van gehad. Vanwege de drukte gebeuren er relatief veel valpartijen tijdens zo'n tocht. Er hoeft maar iemand vlak voor je te stoppen en je kunt hem of haar nauwelijks ontwijken. Zo hoorde ik dat iemand met een racefiets op die manier in Sneek over de kop geslagen is.

Het eerste stuk van de tocht, van Bolsward naar Dokkum, 80 km lang, vond ik trouwens zwaar. Dat kwam door de forse tegenwind. Maar in feite kwam het meer door mezelf. Ik maakte het mezelf te zwaar door te hard tegen de wind in te gaan fietsen. Daardoor kreeg ik 60 km na de start enorme pijn in mijn onderrug. Het was bijna niet meer te harden. Gelukkig wist ik dat in Leeuwarden, na 108km, een massagepost was. Daar heb mijn onderrug laten masseren en dat heeft enorm geholpen. Alleen de laatste 20 km kwam de rugpijn weer opzetten, maar toen was de klus al bijna geklaard.

Ook dit jaar heb ik de tocht volbracht op mijn zware toerfiets, de KOGA. Toch heb ik al driekwart jaar een snellere fiets (een hybride van het merk TREK) die twee tot drie kilometer per uur sneller gaat. Door een slechte planning heb ik daarop echter zo weinig kilometers gemaakt dat ik het op het laatste moment niet aandurfde om die fiets mee te nemen naar Bolsward. Mijn vaste voornemen is echter om volgend jaar op de TREK de fietselfstedentocht te volbrengen.

Rene 29-04-18 09:59:42

Allen,
Ik heb nog een winter jack over, pas hem niet meer. Iemand interesse??? Het is maar 4, hoor het wel.
Gr. Rene

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website?