Bert Heezen 04-12-17 11:40:36

Hallo Karin, het is al weer een tijdje geleden ( /-15 jaar) dat ik Duffel bij jullie vandaan gehaald heb, ze is nu een oud vrouwtje en loopt op haar laatste dagen (doof - slecht ziend - loopt slecht enz), maar we zijn eeuwig dankbaar dat wij haar in ons midden mochten hebben en daarvoor wil ik jullie alsnog bedanken, groetjes Bert!

Marcel en Wilemien 25-12-16 12:54:04

Haai Karin en Wim deze keer geen leuk bericht afgelopen week hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve Kobus. Wij hebben hem 13 jaar bij ons mogen hebben en van hem genoten. Onze Jet is gelukkig nog bij ons.
groeten Willemien

Joelle 09-02-15 19:51:21

Hallo Karin en Henk, via deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie ontzettend fijne en lieve begeleiding in de aanschaf van onze Millie Klumpke. Karin heeft ons continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de pupjes inclusief foto's. Millie is een prachtig klein hondje met een echt teckel karakter. Helemaal op haar plek bij mijn tante. Lekker eigenwijs en een beetje ondeugend maar ook ontzettend lief! Samen starten en eindigen ze de dag. Onafscheidelijk.. Prachtig om te zien! Wat zijn we blij met deze keuze! Bedankt voor alles! Lieve groetjes uit het zuiden

Miranda 09-07-13 13:36:42

Hoi Karin en Henk,wij willen jullie bedanken voor de gastvrijheid en gezelligheid van afgelopen zondag. Jullie hondjes zijn ook echte schatjes.

Jip 29-04-13 18:09:38

Even een berichtje over Jip.
Met Jip gaat het goed! Vandaag is hij naar de dierentuin geweest waar hij de flamingo en de karpers het leukste vond.
Verder is hij gek op kunstjes zoals over mijn voet springen, over zijn rug rollen, tussen mijn benen weven, en tussen mijn benen door springen dus wie weet trekken we nog eens bij het circus in
Het is een lekker ventje waar we elke dag van genieten!!!

Marcel en Willemien Jurriens 07-02-13 17:51:14

Hoi Henk en Karin
Wat een tijd geleden dat wij contact hadden!!!Maar leuk om jullie site te zien. Ziet er pico bello uit!! Hier alles prima Met Jet en Kobus gaat het ook goed ze worden al lekker grijs maar blijven gelukkig hun teckel streken houden. En echte knuffels zijn het!Bij jullie ook alles oke?? Zou graag weer eens puppy's komen kijken maar vrees dat ik niet zonder wegkom haha. doei....dikke kus Willemien Jurriens

Henny de Jong en Ouders 28-03-12 15:07:12

Hallo Karin en Henk.Leuk weer eens iets van jullie te lezen. Wat een mooie hondjes hebben jullie weer. Het zijn zo te lezen allemaal nieuwe honden voor ons.Met Iris en Carley gaat het prima. Iris is verleden jaar weer geopereerd. Gelukkig is ze nu weer volop aan het genieten.Carley is een lieve kleine ondeugd, die als ze de kans krijgt al het lekkere van Iris afpakt. En Iris kan dan toch zielig kijken!
Groetjes van Dhr, Mw en Henny de Jong.

Corrie en Sjaak 30-10-11 17:09:25

Beste Karin en Henk
Carly vermaakt zich nog uitstekend bij ons, het is een echte "gezinsmakker" Als Janco en/of Jacqueline met hun gezin langskomen, "of we gaan er heen" gaat ze helemaal uit haar dak, en verteld ze hele verhalen.

Yvonne Haiduga 11-10-11 17:24:37

Hallo,
wunderschöne Hunde habt ihr.
Viel Spaß weiterhin mit den schönen Teckeln.

Viele Grüße
Yvonne
www.kaninchendackel.de

Petra Evertz 02-09-11 12:04:34

Hallo Karin en Henk,
Proficiat met jullie nieuwe Website, deze is mooi geworden..Bij ons is de rust na de kraamperiode van de hondjes wedergekeerd.
tot bellens
groetjes en teckelknuffels
Petra Evertz
Kennel van Tesverdi

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!