Jan Outshoven 05-10-08 21:49:01

Hallo John en Nora,
wat is dit lang geleden zeg dat ik jullie heb gezien en gesproken.
Toevallig kwam ik dit tegen op zoek naar de website van Het Beertje. (www.hetbeertje.com)
Hoe gaat het met jullie daar en met het restaurant?
Ik hoop van goed en kom zeker snel weer naar Tenerife en zoek jullie direct weer op.
Als jullie er nog zitten natuurlijk.
Stuur je een mailtje terug?
Lieve groetjes uit het kille Nederland van Jan en Willeke Outshoven.
XXX


Ellen schonebeek 01-05-08 14:34:59

Hoi Nora
Eengeweldige site, ik ben een veel terugkerende bewonderaar van Tenerife en heb zoveel aan je site gehad. Ben blij eens iemand gevonden te hebben die het allemaal heeft meegemaakt en er bovenop zit. Ga zo doot, geweldig!!!! met de vriendelijke groeten van Ellen

peggy pieters-stassen 05-03-08 22:41:57

Hallo,

Begin juni 2008 gaan wij op vakantie naar Tenerife. We verblijven dan in hotel H10 Conquistador in Playa de las Americas. Ons zoontje van 11 maanden gaat uiteraard ook mee. ik vroeg mij af of het verstandig is luiers en potjes eten mee te nemen of dat deze daar ergens in de buurt ook tegen een redelijke prijs te koop zijn.

Groetjes peggy

jim 02-03-08 09:36:04

Helloow, knappe interessante site!! eind april gaan we op vakantie naar Tenerife,onze 10de huwelijksverjaardag vieren, hotel Paradise Park, tot dan? Alle tips voor deze periode zijn natuurlijk altijd welkom, daar we toch wel op verkenning zullen gaan doorheen het gehele eiland!!
groetjes,
Jim en Wendy

fam.Alleman-Delaby 24-02-08 11:52:29

Goeie morgen aan ieder, graag had ons gezin willen emigreren vanuit Belgie naar Spanje of Tenerife. Wij hadden veel informatie willen verkrijgen, wat zoal belangrijk is om te weten en hoe wij deze emigratie moeten voorbereiden! In verband met papierwerk, scholen, huren en/of eventueel kopen, opvang, talenkennis, nutsvoorzieningen, enz.!! Wij weten dat deze veel gevraagd is om te beantwoorden, maar toch kunnen wij niet alles zelf bedenken of uitvoeren, daarom vragen wij vrijblijvend hulp aan alle mensen die de grote stap reeds hebben ondernomen. Hopend op gunstige respons, tekenen wij met de meeste collegiale groetjes vanuit Belgie/Oudenburg, fam.Alleman-Delaby, tel.00 32 59 513493.

Alex 21-05-07 19:09:14

Hey Nora,
Thanks for you information pack, it helped me a lot. It was so much information for this amount of money.I will see you soon in Chill Out with a beer.
Thanks Alex

joffrey 08-05-07 13:28:46

Hoi,

ik ben een 23 jarige belg die sinds 6 weken verblijft in santa cruz om een cursus spaans te volgen.nog 1 week te gaan en dan is het rijd om naar het zuiden te trekken en om daar een job en appartement te vinden.Ik vind echter nergens een goedkoop appartement of studio.Ik heb reeds verschllende keren gebeld naar mogelijke verhuurders uit de krant El Baul maar alles is telkens al verhuurd???Nu is mijn vraag kunt u mij bij deze zaken een beetje de juiste richting uitsturen?Jobs zoek ik waarschijnlijk best in hotels,bars en restaurant(eind deze week mag ik mijn NIE gaan ophalen bij de policia nacional)Mss heb u zelf een betrekking beschikbaar.
Ik wacht alvast vol geduld op uw antwoord
mvg

ps:topsite en nog veel succes

christa 10-02-07 19:01:19

hoi ,Nora ik vind het top hoe jij je zo ver bent gekomen natuurlijk samen met je toekomstige man.
Ik vertel dan ook iedereeen met trots dat ik een vriendin heb met een fantastiese zaak in tenerif ik kan het maar niet geloven hoe jij je zo naar de top heb gewerkt ik had dat vroeger niet verwacht ik dacht dat word een bloemen zaak maar dit overtreft alles geweldig ga zo door met je toekomstige man toppie kuzzzzzzzzz van mij

wil 07-01-07 14:32:20

heb je side,met veel interesse,gelezen en de foto s bekeken,en ik loop over van trotsdat ik jou op de wereld gezet heb,jy bent een aanwinst voor onze aarde en voor my ,wil

andrea 23-12-06 16:31:33

Hoi Nora, Geweldig dat je mij die informatie hebt opgestuurd, het was het geld waard, veel dingen die ik niet wist, heb er zeker wat aan als ik naar Tenerife kom.
Hoop je snel eens te ontmoeten, met vriendelijke groeten Andrea.

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!