Saskia Janssen 11-04-07 15:00:31

Hallo, via een site werd ik doorgelinkt naar jouw site. ik zocht wat over de wadden en kwam hier dus terecht. leuke site hoor, vooral die vegetarische recepten vind ik leuk, weer eens wat anders dan altijd maar de bekende eigerechten. dat van die menuberekening snap ik eigenlijk niet zoveel, kun je me dat eens uitleggen. nou ga d'r weer vandoor. groetjes !

jan piet derksen 25-03-07 15:47:08

kijk dit is nou een site waar je wat aan hebt. heel veel informatie, foto's, goede links en leuke recepten. er zijn wel veel recepten die leuk zijn om te bekijken maar die ik zelf niet zou maken. ik zal deze site zeker aanbevelen bij anderen. ik kom snel terug.
Jan-Piet Derksen

Hanneke 17-03-07 01:17:23

Hallo, van een kennis hoorde ik over de pagina. leuk om eens zo'n verfrissende pagina te zien. Mooi vindt ik ook de foto's vooral omdat ze aanklikbaar zijn en dan vergroot worden, dan kun je het nog eens goed bekijken. Ik vind de texelse recepten ook erg leuk, je vindt niet snel streekgerechten uit die omgeving. Leuke pagina, ga zo door.

ronald 17-03-07 01:13:29

leuke site met verrassende recepten, ook leuk is de foto pagina. de prijsberekening vindt ik ook tof, heb ik nog nergens anders gezien en ik heb al heel wat kooksites bekeken. Ga zo door!! ik kom snel nog weer eens kijken. groetjes, Ronald

1 2
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies