Kees en Ria 01-08-13 19:31:17

Hallo Ellen en André,

Na een verblijf van 3 weken zijn we weer thuis. We hebben weer genoten van jullie gastvrijheid, de omgeving ( fietsend ), de camping, de "wel gehoorde, maar niet geziene" das en niet te vergeten "de" rukwind.
De armbandjes, die Ellen maakt van paardenhaar zijn uniek. Kleur en maat kun je zelf bepalen. Eventueel versierd met een mooie gekleurde kraal. Wij hebben er meerdere besteld (zelfs voor Kees) en zijn nieuwsgierig naar het resultaat.
Ook Sem (onze kleinzoon) heeft genoten van de hondjes en de paarden. De rit bij Ellen achterop het "karretje" vond hij top.

Tot ziens.
Groetjes Kees en Ria.

Foppe en Greetje Feenstra 25-07-13 10:12:21

Hallo Ellen en Andre
We zijn van 09-07 t/m 23-07-'13 bij jullie op de camping geweest en het is ons uitstekend bevallen.
Jullie hebben het prima voorelkaar.De toiletten en de douches ruim en schoon. Ik (Greetje) vind het geen probleem dat man/vrouw niet gescheiden zijn ,want dat hebben we thuis ook niet ,maar daardoor miste ik wel een cabine met een wasgelegenheid . We waren erg blij met het schaduwrijke plekje ,zodat het voor onze poes met deze warmte ook nog enigszinds uit te houden was in de caravanen en de boeren ijsjes waren heerlijk.
Wanneer we weer in de omgeving Vorden willen fietsen,weten we een adres waar we terecht kunnen.
Dus wie weet Tot Ziens.

Groeten Foppe en Greetje.

Salenbien 19-07-13 11:20:28

Wij hebben een klein weekje op de camping gestaan met ons hondje en hebben het prima naar onze zin gehad.Basic, no-nonsense camping met prima en schone voorzieningen, Krantje,ijsje kun je kopen en koelkast gebruik is gratis..Erg prettig als je met een tent bent.Lekker rustig en veel te zien.Mooi bedrijf wat Andre en Ellen runnen met de paarden en zijn beiden fijne gastheer en gastvrouw......tot ziens,Phil en Melissa uit Eindhoven

Patricia 04-07-13 22:26:15

In de maand juni heb ik een heerlijke tijd gehad in de Achterhoek. Door de ruimte en rust is het heerlijk verblijven op jullie camping.
De omgeving is prachtig. Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen en in mijn geval: ook paardrijden. Ik was namelijk niet alleen te gast, maar mijn paard ook. Ik wil jullie bedanken voor het heerlijke verblijf en jullie gastvrijheid. Voor herhaling vatbaar!

Jos en Marian 12-06-13 17:50:14

Dag Ellen en Andre,
Wat hebbem julie een mooie camping en alles zo goed verzorgd!Het is een mooi uitgangspunt voor het maken van fietstochten.
Wij hebben ontzettend genoten en zullen de camping zeker aanbevelen bij onze vrienden. We komen terug!

Hartelijke groet, Jos en Marian.

Theo Thijssen 12-06-13 16:01:13

Aanrader voor iedereen die een rustige kleine camping zoekt. Mooie staanplaatsen,goed sanitair. Hele aardige eigenaars en een zeer mooie omgeving om te fietsen. We hebben nu al 5 dagen gefietst en elke tocht was weer de moeite waard.

Wouter & Janny 19-05-12 22:56:20

Het was weer feest, de website is ook goed opgefrist. Ik zag dat we in het fotoalbum ook een rolletje vervullen.
Groet en dank weer vanuit een nu donker Bennekom.
Janny en Wouter

louis en Hannie van Tienen 06-05-12 18:22:28

We hebben de afgelopen week genoten van de rust en ruimte op jullie boeren camping.
De camping ligt gelegen aan de fietsknopenroute tussen 64 en 67. Vanuit de camping diverse fietstochten gemaakt richting Vorden, Ruurlo en Borculo. Prachtige omgeving om te fietsen.
Het sanitair is schoon en ruim voldoende. De eigenaars zijn vriendelijk en attent. Een echte aanrader!

ton wiegmans 22-03-12 10:27:08

Dag Ellen en André,

Na in 2010 voor wat langere tijd op jullie camping te hebben gestaan, komen we nu in 2012 weer terug.
2010 heeft bij ons zoveel goede en mooie herinneringen, en dan in het bijzonder onze eigen activiteiten als wandelen en fietsen.

Wat een uitgebreide mogelijkheden zijn er bij jullie zowel direct vanaf de camping als met een kleine moeite iets verder weg om van mooie tochten puur in de natuur te genieten.

We komen nu dus in het voorseizoen weer bij jullie op de camping en gaan zonder meer weer volop genieten van de natuur en ook van het sfeervolle en aangename verblijf op de camping zelf.

Tot straks.

Ruud en Ine de Weijer 19-10-11 20:07:30

Een paar dagen kamperen tijdens een herfstige herfstvakantie. Een mooie uitvalsbases voor mooie wandelingen en fietstochten. Een keurig verzorgde camping met schoon sanitair en prima voorzieningen. Helaas was het wel erg rustig tijdens ons verblijf. Een aanrader voor de echte campeerders die zich niet laten afschrikken door een regenbui en wat lage temperaturen

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand