The Cockroach Killers 09-01-10 21:37:24

Hoi hoi,

bedankt voor jullie aanwezigheid in Maastricht bij ons optreden voor The Revival Country Dancers!
We weten nu waar Neerharen ligt !

Daniël en Tinne
The Cockroach Killers

Lutgarde Merlo 20-12-09 11:59:55

Voor iedereen fijne feestdagen en de beste wensen voor 2010!

Jacko & Arja 27-11-09 21:16:57

Hallo John & Yvonne,
Wat een flinke tegenvaller, hoe gaat het nu? Heb je er veel last van? Hartstikke goed dat jullie toch proberen te genieten. Sterkte met alles wat nog geregeld moet worden en de terugreis. Tot gauw weerziens, we zien ernaar uit, hartelijke groet van ons samen.

John en Yvonne 23-11-09 12:36:31

Hallo allemaal, bedankt voor de reakties. Is op dit moment allemaal maar behelpen, is vooral voor Yvonne zwaar, want zij moet mij overal heen duwen, eten maken, boodschappen doen en nog veeeeeel meer. Voor de rest gaat het wel, veel regelen via verzekeringen, telefoontjes, faxen etc. en verplaatsen met rolstoel en/of taxi. Krijgen de dagen wel om, maar vakantie is anders. We boffen met het weer en genieten daar dan maar van. Veel dansplezier verder en we brengen wat nieuwe dansen mee. Groetjes van John en Yvonne

ity keysers 22-11-09 12:05:33

hallo john en yvonne
wat erg wat er gebeurd is. hoipelijk houdt hij er geen blijvend letsel aan over. en vooral dat hij toch verder kan met linedance. want dat zou toch vreselijk zijn. ik ben me wel aan het afvragen, hoe jullie naar huis moeten. als jij alle koffers en john naar huis moet sjouwen, dan heb ik met je te doen. eigenlijk zouden we jullie even moeten komen helpen! ik moet jullie wel nog een compliment geven voor de dansen, die jullie op de site demonstreren. echt heel goed. hopelijk komt de rest ook nog. maar eerst eens goed opknappen. nu heeft john wel tijd om uit te rusten. ik wens jullie ondanks dit nare voorval toch nog een fijne resterende vakantie toe.
dikke poen van ity

miranda 22-11-09 02:45:16

Hoi John en Yvonne we schrokken ons behoorlijk toen we het nieuws te horen kregen,maar met de tijd komt alles weer goed rust nog maar lekker wat uit.
lieve groetjes Miranda en Harry

Marij Hensels, 19-11-09 22:24:32

Hoi John en Yvonne,
Wat erg !!! Maar gelukkig is het allemaal breukschade en groeit het weer aan elkaar het had veel erger kunnen aflopen. En Yvonne grrrrrrrr bijt maar even door een zure appel. Over een paar maanden lach je er weer om.
Heel veel lieve groetjes en veel beterschap voor John.
Van leon en Marij.

stijn broux 19-11-09 18:53:42

Hallo Joh, en Yvonne
Ik vind het heel jammer wat er is gebeurt,maar ik zou zeggen yvonne verwen hem maar eens goed en rust samen maar eens goed uit .

Groetjes Els en stijn

John en Yvonne 19-11-09 14:30:56

Hallo allemaal,

weer eens een berichtje uit het warme Tenerife.
Gisteren ongelukje gehad.
John is op de rotsen gesmeten door een krachtige golf, waardoor de knie gekneusd is en de dikke teen op 4 plaatsen gebroken! Hij mag 4 weken ABSOLUUT niet er op lopen. Olé olé ! Zit nu in een rolstoel en wordt heerlijk rondgereden......grrrrrrrrr! Verder lekker warm, we maken ervan wat er te maken valt en we genieten toch nog effe. Groetjes aan allen!

stijn broux 12-11-09 17:35:59

Hallo John en yvonne

Het was gisteren heel fijn maar ik heb jullie toch gemist
ook al gun ik jullie de rust en het plezier vanharte maar geniet er maar eens goed van tot vlug

Groetjes Els

<< < 8 9 10 11 12 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website?