Corrie van der Kolk, KBO Blade 30-03-14 21:32:08


Op 12 maart jl. heeft Wim bij de jaarlijkse ledenvergadering van KBO Bladel opgetreden. Het was een gezellig en gevarieerd programma en men vond het heel knap dat Wim zoveel instrumenten bespeelde. Namens de KBO Bladel wil ik daarom Wim bedanken voor de zeer geslaagde, muzikale middag.

Marijke Ermers KBO Herpen 13-12-13 21:34:05

Op 29 november 2013 hebben de leden van KBO Herpen tijdens hun jaarlijkse Sinterklaasfeest genoten van het optreden van Wim. Men was verbaasd over het feit dat Wim zoveel verschillende instrumenten kon bespelen. Het was weer eens heel iets anders dan we normaal gewend zijn en Wim's muzikale prestaties werden zeer gewaardeerd. Bedankt voor je fantastische optreden, Wim.

kbo welberg 03-12-13 19:00:53

wim was een zeer goed optreden vanmiddag bij
kbo welberg de mensen hebben genoten dus bedankt wim

KBO Raamsdonksveer 24-10-13 09:25:44

Hallo Wim.
Hartelijk dank voor de gezellige en afwisselende middag die u voor onze KBO Raamsdonksveer hebt verzorgd!

Sophie Hooijmans 08-09-13 16:25:04

Begin augustus kwam Wim de Entertainer een avond op Joachim en Anna, te Nijmegen, verzorgen. Compleet met al zijn muziekinstrumenten vanuit de hele wereld heeft Wim er een ontzettend mooie, muzikale maar vooral gezellige avond van gemaakt! Professioneel en voor ieder wat wils. Het was super!!!

Piet Kustermans (KBO, Klein Zu 23-05-13 19:43:49

Wim the entertainer, heeft deze middag het amusement verzorgd, voor onze ontmoetingsdag voor KBO leden van Klein Zundert.Ik heb daarna rondvraag gedaan of de mensen zich geamuseerd hadden. Iedereen was erg voldaan, gaven aan dat het weer eens iets anders is en dat het voor een herhaling vatbaar is.

Wim ga zo door met ook oudere mensen te amuseren, ze vonden het geweldig, hartelijk dank hiervoor.

Groeten Piet Kustermans, namens KBO Klein Zundert

Joop en henny van brunschot 05-04-12 19:22:33

Wim
Je was vandaag bij onze 50+ groep in het wijkcentrum het spoor.in tilburg Het was een geweldige middag,de mensen vonden het allemaal heel leuk, en vooral dat ze muziek hoorden uit verschillende landen.Het is ook fijn dat de mensen erbij worden getrokken.Nogmaals bedankt en mischien tot een volgende keer.
Grt 50+ groep het spoor.

Tanja en Jolanda 03-02-12 16:46:32

Net een geweldige middag achter de rug dankzij jou optreden, de veelzijdigheid van het aanbod van muziekinstrumenten was indrukwekkend, aansluitend bij verschillende landen kwamen veel bekende liederen aan bod,die variatie bracht sfeer en vermaak.
Dank je wel, we hopen je volgend jaar weer te mogen ontvangen bij ons in het verzorginghuis.
De mensen waren na afloop ook onder de indruk en bedankte ons voor de mooie middag.

Arie.van.der.Stelt 25-01-12 13:06:43

Hoi Wim
Vrijdagavond 6jan-2012 tijdens de nieuwjaars-
receptie van Mannenkoor Onderling Genoegen metde
dames in Tavenu Nieuwendijk hebben we met ons
allen geweldig genoten van jouw muzikale optreden je nam ons mee over verschillende werelddelen met je velen instrumenten, het was in alle opzichten een geslaagde avond onze dank hiervoor.
De leden van ,OG'.

monique en nicole 24-01-12 16:52:00

Via deze weg willen we je nog een keer bedanken voor het gezellige optreden dat bij ons in het verzorgingshuis hebt gegeven. De bewoners hebben erg genoten van de muzikale middag. Vooral de alpenbellen waren favoriet bij de mensen. Het is net of je ermee kan toveren. We hopen dat je volgend jaar weer kunt komen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies