Rudy Hester 19-01-09 14:20:55

Beste Marja
Wij hebben mekaar nog nooit ontmoet, maar vandaag keek ik even in jullie gastenboek naar de foto's van theo wat heeft hij toch veel voor andere mensen betekend.
Ik heb theo leren kennen toen ik 17 jaar geleden een transporter bij hem gekocht heb, daarna kwam theo geregeld bij ons een broodje haring eten, steeds als ik langs autovroon rijd moet ik even aan theo denken.
Ruuds Haring

Marja 26-12-08 19:42:26

Lieve allemaal,
Als mensen vragen hoe het gaat weet ik niet wat ik moet zeggen. Ja, het was mooi met de avondwake en de begrafenis daar hebben we vrede mee. Maar alles doet zo zeer, ik weet nu wat het betekent ziek te zijn van verdriet en dat verdriet wordt met de dag groter. En de pijn te zien bij de kinderen doet ook zo zeer, en kijk ik om me heen zie ik die pijn ook bij de familie en vrienden.
Veel mensen leven mee gezien de mails, bloemen en kaartjes die ik ontvang en dat doet goed. Maar ook de telefoontjes, de uitnodigingen om te komen eten en de spontane visites dat is iets waar ik erg blij mee ben.
Het doet goed om te weten dat Theo nog niet vergeten is.
Morgen zwaaien we onze Renate uit ze gaat 2 maanden werken in een ziekenhuis in Malawi en eind februari gaan Tim Renske en mijn persoontje naar haar toe om daar vakantie te vieren.
Met de kinderen kijken we vooruit maar het gemis is zo onwerkelijk groot.
Een gezond 2009
Marja

Aart van Veldhuizen 24-12-08 20:59:30

Marja en uiteraard ook de kids, Ik wil julie veel kracht toewensen voor de a.s. dagen. Ervaar de warmte die ik bij jullie gezien heb als een grote steun voor elkaar. En reken maar dat heel veel mensen aan jullie denken!!
groet, Aart

saskia wals 24-12-08 15:26:24

lieve marja en kids
ik hoop dat jullie af en toe nog op de site kijken, zodat jullie dit bericht nog op tijd lezen. ik wens jullie hele warme en liefdevolle dagen toe met prachtige herrineringen,want deze zullen er zeker zijn. zolang ieder op zijn eigen manier nog over Theo praat of denkt is hij zeker niet vergeten.en is hij toch nog een beetje bij ons . veel kracht toegewenst voor nu en zeker voor 2009.
veel liefs saskia wals

Hans Blijleven 24-11-08 00:38:00

Ik hoorde het van de week tijdens een reunie. Ik moest wel even slikken. Als ik het eerder had geweten had ik uiteraard ook eerder contact opgenomen met jullie.
Veel sterkte (alsnog).
Groeten van Hans, je ex-collega.


Marjorie Dulder 12-11-08 19:28:31

He Marja
Ik ben misschien een beetje aan de late kant, maar ik wil je nog even laten weten dat ik het heel erg voor je vindt. Het moet een lege plek zijn voor je.
Ik weet ook dat hierbij alle beetjes je een beetje kunnen troosten. Vandaar dat ik het toch maar even doe. Ik hoop dat dit berichtje dan ook zijn werk heeft gedaan.
Veel liefs en sterkte ook voor de kids.
Marjorie Dulder

hans groen 11-11-08 10:06:57

ik heb het nieuws over theo vernomen van autovroon, ik heb met theo bij martin schilder gewerkt.en het verkoopvak heb ik van theo geleerd.ik vond theo een kei van een vent,een eerlijke vent, ik weet zeker dat die mensen die theo kennen hem zeker zullen missen.
theo rust zacht.

Renske,Marja, Renate & Tim 17-10-08 13:26:22

Het is vandaag 25 jaar geleden dat Theo bij Volkswagen is gaan werken.
Vandaag hebben wij van Pons automobielhandel postuum een gouden speld ontvangen.
Van zijn werk ontvingen wij een groot boeket.
Het is jammer dat Theo het zelf niet mee heeft mogen maken.
Evengoed zijn wij blij verrast, dat er hier bij stil is gestaan.
Het is verdrietig, maar het doet goed
We zijn nog steeds erg onder de indruk van alle reacties en steun die we hebben mogen ontvangen.
Het geeft ons veel troost.
Marja, Renske, Tim en Renate

Sjitske 12-09-08 21:49:25

Beste Marja, Renske, Tim en Renate,
Vandaag is het een maand geleden dat Theo is overleden. Het lijkt nog of ik hem gisteren heb gezien, maar ook of het al heel lang geleden is!
In mijn gedachten dwarreld Theo dagelijks door mijn hoofd. Ook zo, als ik langs Castricum rijd. Heb dan spijt dat ik hem de laatste tijd niet gesproken heb.
Ik vind het fijn dat Theo zijn site er nog is. Heel bijzonder allemaal.
Ik wens jullie alle kracht met de verwerking toe.
Groeten, Sjitske

Mildred 09-09-08 15:17:22

Lieve Marja,
Hij die bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij vragen of denken, zal ook aan jou en je kinderen die kracht en troost geven die jullie nodig hebben voor het dragen van dit verlies. Ik wil je hiermee bemoedigen aangezien alleen God jullie pijn en verdriet ziet en er géén mens is die dat kan verzachten dan de Heer.
Groetjes en tot spoedig ziens
Mildred

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies