ted 29-07-11 22:56:19

Hallo,kan iemand mij vertellen wanneer de shoes in drenthe komen .

Dick Jongbloed 14-06-11 19:14:26

Nog steeds zit ik te wachten op een verzamel DVD van de Shoes.Weet iemand of deze ooit nog gaat komen?


Reactie:
Informatie bij Bert van Breda (BRMusic) leert dat dat er helaas niet van zal komen. Shoes staan wel op een paar verzamelaars.

Jos Risselada 05-06-11 16:10:57

Beste fans,
Weet iemand of en wanneer the Shoes ergens optreden?
Vanwege mijn handicap, scootmobiel/rolstoel, moet het wel goed bereikbaar (en de jongens goed zichtbaar) zijn.
Mail effe als je wat weet naar [url=mailto:jrisselada@gmail.com]jrisselada@gmail.com[/url].
Thanks!

nederbeat rtw fm lokale radio 01-06-11 21:46:59

ik gerrie schouten programmamaker bij rtw fm radio maakt een serie programma.s over de nederbeat.vele bekende gasten waren onlangs in onze radio studio in waddinxveen.graag willen wij de shoes ook uitnodigen voor ons programma.graag een reactie naar [url=mailto:gerrieschouten@hotmail.com,nederbeat]gerrieschouten@hotmail.com,nederbeat[/url].

Jos Risselada 27-05-11 16:17:28

Allerbeste Shoes.
Ik zit hier nog weer eens wat oude platen van jullie te draaien, met al die krasjes en tikjes, en ik krijg kippenvel en een brok in mijn keel. Wat een herinneringen heb ik aan jullie (kan ik natuurlijk hier niet vertellen, ha, ha).
Dan denk ik aan de tijd, volgens mij rond '67-'68, dat jullie ieder weekend in de Funtushoeve in Loosdrecht speelden waar ik dan ook iedere vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond te vinden was. Ik was toen ongeveer 19 jaar. Waar blijft de tijd.
Ook herinner ik mij de gesprekken met Theo aan de bar in de speelpauzes. Ik was, op mijn manier, ook een beetje met muziek bezig. De jaren '60 waren voor mij toch al de gezelligste jaren van mijn leven, maar juist die periode is mij altijd bijgebleven.
Voor mij zijn jullie altijd de allerbeste Nederlandse popgroep geweest en gebleven, dus niets 'ondergeschoven kindje'. Belachelijk.
Nogmaals, super bedankt Theo, Wim, Jan en Henk!

Hans Brugman 19-05-11 12:54:34

Na het optreden van Theo van Es in het Glazenhuis tijdens de Leidse marathon in de Jacob Catslaan heb ik Theo aangesproken over mijn nog in bezit hebbende elektrische gitaar merk Eco. Deze "gebruikte" gitaar heb ik in de begin jaren 1960 gekocht in de muziekwinkel Van Heeringen, Haarlemmerstraat te Leiden. Ik speelde toen ook in een bandje. Bij de aankoop vertelde Van heeringen mij dat deze gitaar in het bezit was geweest van één van de bandleden van The Shoes.. Nu zijn we 50 jaar verder en ik wilde nu wel weten of het verhaal klopte. Ik had een foto van de gitaar meegenomen en aan Theo gevraagd of hij mij kon vertellen of het verhaal juist was. En het bleek juist te zijn. Sterker nog, Theo bevestigde mij dat deze gitaar zelfs van hem was gweest. Mijn dag kon nie meer stuk en genoten van zijn optreden.

Hans Brugman 19-05-11 12:45:44

Kijken of het mij lukt om mijn verhaal te verzenden

carla vervoort 28-04-11 23:36:32

Willem en Jan bedankt voor jullie prachtige muziek in Turkije. We hebben er van genoten en hopen op een herhaling ergens in de loop van het jaar. Nogmaals bedankt.

martin kroon 27-04-11 08:27:35

hallo super he 50jaar the shoes
kan iemand mij vertellen waar nog cd,s of lp te krijgen zijn wil mijn collectie compleet krijgen
graag een mailtje als iemand dit leest

Gerry Smit-Entius 21-03-11 15:02:31

Wat hebben wij zaterdagavond 19 maart genoten in
De Ruif Tuitjenhorn van jullie!!!!!
ongelofelijk zo mooi,een dikke dikke 10!
als jullie nog eens in de buurt zijn,komen wij zeker weer langs,is er een mogelijkheid dat ik af en toe een nieuwsbrief van jullie ontvang??
doe de groeten aan Ada,we zaten vooraan en hebben nog wat met elkaar gepraat.
heel veel geluk nog met jullie mooie muziek en nogmaals DANK.
Mick en Gerry.

<< < 7 8 9 10 11 > >>
Zoeken
Terug naar homepage