tilly broers 14-02-12 15:35:34

Hai Netty en Theo,
Weer eens tijd voor een berichtje. Wat hebben jullie weer prachtige foto's van de poezen en katers.
Met Zuko (en met ons) gaat alles goed. Zuko heeft net weer de jaarlijkse stempel gekregen. Hij zag er volgens de dierenarts goed uit, mooi gebit, 9.6kg, heldere oogjes en nog steeds vreselijk lief en aanhankelijk.. Jan zegt ook steeds: zo'n stel (Gimly en Zuko) krijgen we nooit weer. Ook hij is gek op hem.
Ik ga er van uit dat alles goed met jullie gaat. Tot een volgende keer. Liefs van Tilly Broers en de hele (beesten) familie

Enno, Yvonne en Louise 29-11-11 11:42:03

Hoi Theo en Netty,
Een berichtje uit Wervershoof, hier gaat alles prima, de dames slapen regelmatig in een soort innige verstrengeling en kunnen ook flink met elkaar aan de haal gaan. Buiten spelen is ook een favoriete bezigheid, dat leverde bij Rhanya wel wat extra werk op, maar met behulp van een proffesionele trimsalon is dat ook verholpen, haar vacht is nou eenmaal veel dikker en langer dan die van Yinka.We zijn nog steeds zo gelukkig met ze!Hopelijk gaat het jullie ook goed, en wat een prachtige poesjes hebben jullie erbij...Vooral Dan-shu steelt de show!!!Veel groetjes Enno, Yvonne, Louise, Rhanya en Yinka

tilly broers 24-10-11 12:42:44

Hai Netty en Theo,
Ik heb net vol belangstelling jullie verhaal over het begeleiden van de geboorte en het verzorgen van de kittens gelezen. Wat ontzettend leuk en leerzaam.
Met zuko gaat het nog steeds uitstekend. We hebben hem even moeten laten scheren want er waren behoorlijk wat klitten bijgekomen. Hij is ook zo veel buiten en voor je het weet zit er een klit en hij heeft het soms te druk om zich te laten kamme.
Ook heb ik volgens de trimmer de Furminator te vaak gebruikt, daar gaat het haar juist van klitten, zegt ze. Misschien een tip om door te geven.
Maar het is nog een geweldige kat, verandert eigenlijk nooit: lief, aanhankelijk, grappig en af en toe net een hondje: wil ook uitgelaten worden.
Lieve Netty en Theo geniet nog lang van jullie cattery.
Liefs van Jan Tilly, Suzanne, Zuko, en de andere dieren.

Enno, Yvonne en Louise 02-03-11 09:21:42

Hoi Theo en Netty,
Hier gaat alles erg goed met onze twee dames, ze zijn nog wel eens fel tegen elkaar, maar over het algemeen is de vrede tussenbeide wel goed.Rhanya weegt inmiddels 5.5kg en Yinka doet het ook erg goed met 5kg. We zijn ook zo blij met de komst van Yinka, ze voegt echt iets toe!!! Zo gauw het weer een beetje zonniger is zal ik ze buiten fotograferen en jullie meteen ook een mooi exemplaar doorsturen!
Veel liefs en groetjes
Enno, Yvonne, Louise, Rhanya en Yinka.

m pronk 24-02-11 13:44:54

hee Netty en Theo,
Hier gaat het prima ,Vasyl vermaakt zich goed en heeft de tijd van zijn leven..........ook wij zijn regelmatig aan de beurt voor een uitgebreide scrub behandeling, vooral s'nachts als wij slapen dan is hij in vorm......met tinek gaat het ook beter hoor hij wil nog wel eens even een aanval inzetten maar niet zo hard meer.......nou groetjes mirjam

 Katroeba 09-02-11 20:40:47

Hallo Netty en Theo ,
Bedankt voor jullie reactie in ons gastenboek. Jullie hebben ook echt prachtige maine coons en de foto's die ik zag van de laatste nestjes waren ook geweldig!!! Charon is inderdaad een harlekijntje en is ook mijn favorietje!
Nog veel succes met de poezels!
Groetjes Katrien en Roel

mirjam pronk 16-12-10 13:00:42

hee netty en theo,
jeetje wat heb je weer leuke foto's gemaakt,echt heel mooi..... hihi geef je vasyl niet teveel eten pff 600 gr.....nee hoor fijn dat het zo goed gaat.....groetjes van mirjam en ceesjan pronk

Erica 18-11-10 12:19:17

Wat een ontzettend leuk nestje van Wanda, ik ben gelijk verliefd op de zwart witte kittens, ook de rest is echt super schattig.Hier gaat alles goed, Moony is echt een super poes, 7,5 kg en lekker eigenwijs en super lief en soms ietwat onhandig.Heel veel geluk met de kleintjes, ik volg ze via jullie site.
Lieve groetjes van Erica en familie

jacqueline 09-11-10 16:07:50

Gefeliciteerd met de kittens!
Ze zien er ontzettend schattig uit.

Liefs,
Björn en Jacqueline

 Robert en Anneke 04-11-10 19:02:25

Gefeliciteerd met jullie mooie kittens, knuffel je ze ook even van mij.
Geniet maar weer lekker van deze kanjers.
Veel Liefs van de kreumeltjes hihi

1 2 3 4 5 > >>
Search
Back to homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies