Robert en Anneke 04-11-10 19:02:25

Gefeliciteerd met jullie mooie kittens, knuffel je ze ook even van mij.
Geniet maar weer lekker van deze kanjers.
Veel Liefs van de kreumeltjes hihi

mirjam pronk 29-10-10 16:00:29

hoi hoi,of we blij zijn met tinek hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen he ,wat is het een supper lieve kat zeg,en jaaaa...streken heeft hij ook he ,maar goed dat vinden wij geweldig ,en of hij al groot wordt???? wat dach je van 5 kilo mmmja het gaat goed met hem.....groetjes mirjam pronk.

trudy 13-10-10 19:38:12

Lieve Theo en Netty,

dank jullie voor het vertrouwen.
ik ben dolgelukkig met Manisha

groetjes van Trudy


 Silvana en Hans 13-10-10 12:22:52

Hoi Theo en Netty,

Met ons gaat het goed, Tequila is helemaal ingeburgerd hier hoor. Wat een fantastische poes. Kat
Ze kan heeeel lief zijn, je hoeft haar maar te aaien en ze begint al heel hard te knorren.
Ze kan met alle poezen overweg en trekt zich nergens wat van aan. Vooral Baloe is vaak de pineut. Die ligt dan heerlijk op de bank te slapen en dan heeft madam zin om te spelen. Dus die neemt dan een aanloop en springt bovenop Baloe, hij vindt het ook allemaal best. Zelfs de honden vind ze leuk om mee te spelen. Laatst sprong ze ook bovenop Kimmie.
Af en toe worden we echt gek van haar, als ze weer eens een gekke bui heeft. Dan speert ze door het huis en doet alles wat niet mag. Ze krijgt dan ook weleens vliegles van ons, haha. Hans en ik kunnen ook niet fatsoenlijk aan tafel een broodje eten, want dat moet natuurlijk grondig en knorrend onderzocht worden.
Eigenlijk hadden we haar Typhoon moeten noemen.
Als ik geen vroege dienst heb, zit ik s 'ochtens nog lekker in mn badjas achter de pc en komt ze lekker op schoot liggen knorren.
Ze is dan ook weleens in de war hoor, mijn badjas is wit en lekker zacht en dan gaat ze driftig fietsen op m'n mouw en dan probeert ze te drinken. Erg lief, maar wel een beetje raar.
Kortom, we zijn dus errug blij met haar. Ook dat ze zo goed in de groep past.
Precious geeft haar ook regelmatig een grote wasbeurt, totdat Tequila weer wil stoeien.
Groetjes Sil

Rick en Melissa 30-09-10 15:10:00

Hallo!
Hier een berichtje over Moqua. Het gaat hartstikke goed met haar. Ze groeit flink... (3.5 kilo bijna!!)
Het is een echte dondersteen, ze wilt overal op, onder, achter of in Een echte drukte maker, die veel aandacht nodig heeft!
Toch vind ze het alleen zijn volgens ons niet helemaal fijn, als we thuis komen zit ze al voor de deur te wachten en zodra we binnen komen draait ze om ons heen miauwend om aandacht.
We hopen dat ze het leuk vind als ze er een maatje bij krijgt! We horen wel van jullie wanneer de kleintjes geboren zijn, en wanneer we mogen komen kijken.
Groetjes van ons!

mirjam pronk 10-09-10 23:39:03

hoi hoi,hier een berichtje van tinek......wat blijkt hij is een hele goede camping kat vermaakt zich prima ligt heerlijk op ons bed of is buiten in de bench,knort en spint tegen alle mensen die hem bewonderen want eerlijk is eerlijk hij is supper mooi ....iedereen is dan ook gek met hem....thuis gaat het ook prima .....groetjes mirjam

Enno, Yvonne en Louise 30-08-10 10:01:33

Hoi Theo en Netty,
Met onze prachtige dame gaat het erg goed, ze is ontzettend lief en aanhankelijk en weegt nu inmiddels 4600 gram.Ik ben zo benieuwd hoe haar wintervacht eruit gaat zien, ze komt nu al geen haar tekort!!! Ik hoop dat met jullie ook alles goed gaat???Zal jullie meteen nog een foto doorsturen.
Veel liefs Yvonne, Enno, Louise en Rhanya

Björn en Jacqueline 25-08-10 22:39:51

Hallo Netty en Theo,

Hier een berichtje over Romeo. De tijd gaat zo snel: hij is alweer bijna drie jaar. En hij blijft groeien, niet zo snel meer, maar meer dat hij een wat grotere kop en nóg grotere poten krijgt. Hij kan nog steeds als hardste spinnen en is werkelijk gek op geurtjes. Hij wil aan alles ruiken en vindt het heerlijk als ik parfum op doe. Hij komt ons altijd even vertellen, wanneer hij het water of de kattenbak ververst wil hebben. Als we niet vlot reageren, blijft hij mopperen en miauwen totdat we het gaan doen.
Hij is superzacht, letterlijk en figuurlijk. hahaha.

Met de overige katten gaat het ook goed. Met Lily is het af en toe nog kwakkelen, maar ik ben de pasta bij haar gaan toedienen, die jullie de kittens ook gaven en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ze lijkt zich beter te voelen en haar vacht ziet er veel beter uit.

Groetjes,
Björn en Jacqueline

 Stephanie 17-08-10 22:56:46

Hoi Netty en Theo,

Gefeliciteerd met Qiao Wij hebben onze dame Qia vanochtend maar eens lekker verwend en extra geknuffeld.. Wat gaat de tijd snel he! Qia is inmiddels een totaal andere poes.. Ze is geen druktemakertje meer en er komt ook bijna geen geluid meer uit. Goed teken dus! Eigenlijk slaapt ze de hele dag.. Qia's dag bestaat uit eten-slapen-eten-slapen oja en nog eens eten.

Groetjes stephanie

Hier is Qia 1 jaar

 Silvana 09-08-10 21:12:53

Hi Theo en Netty,

Het gaat goed hoor met de kleine meid. Ze eet en drinkt goed. De honden vind ze nog steeds een beetje raar, maar ze is toch ook wel heel nieuwsgierig. Eerst even neuzen met Kimmie en dan toch maar even blazen, haha.
De andere katten grommen en blazen nog wel af en toe, maar daar trekt ze zich niet zoveel van aan. Gaat al wel beter hoor, dus binnenkort zullen ze wel lekker samen slapen. Ze kan zich ook prima alleen vermaken met een speelmuis. Gister is ze ook al in de buitenren geweest.
Ik begrijp nu wel wat je bedoelde met adhd! Echt joh gisteravond in een deuk gelegen. Ze had een dolle bui en rende de hele kamer rond en kwam dan weer met ons spelen met die valse nageltjes.
Het is een echte lieverd. Helemaal gek op dr.

Groetjes Silvana

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Search
Back to homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies