Björn en Jacqueline 16-08-09 10:58:06

Hoi Netty en Theo,

Bedankt voor alle tips voor onze Lily en Romeo

Lily komt goed aan van het Queen voer en wil eigenlijk niets meer anders. (het is een echt prinsesje). Ze bleek zweren in haar mond te hebben, waardoor ze slecht at en heeft hier nu een kuur voor gehad. Ze begint nu echte praatjes te krijgen, wordt een echt plaatje, is veel vriendelijker en onderneemt veel......

Romeo gedraagt zich als een prins te paard: hij dendert overal overheen en is niet te stoppen. ADHD zou je ook wel kunnen zeggen. Het gaat goed met hem en loopt niet meer mank...

Wat hebben jullie toch weer enorm schattige kittens. Het is dat het al erg druk is met onze vier, anders had ik er weer één op het oog. Paris vinden wij geweldig schattig....

Heel veel succes met de kittens en natuurlijk bedankt voor alle tips met betrekking tot de gezondheid van onze katten.

Liefs, Björn en Jacqueline.

liny van der helm 13-08-09 23:20:28

Hallo buurtjes ik merk dat jullie weer een nieuw nestje hebben.leuk en gefeliciteerd.Ja ik zou nog steets een keer langs komen maar ik kan de moet niet vinden omdat ik weet dat ik de verlijding niet kan weerstaan om er toch weer een bij te nemen.Wel heb ik dieverse mensen naar jullie verwezen hoop dat daar iets uit gekomen is. Ze waren weg van mijn mooie Rody die nog steets niet verder als mijn bolkon komt.Groetjes van de over buurvrouw

Jacqueline Driessen 11-08-09 11:17:27

Hallo hier een berichtje van Nino uit Purmerend
Afgelopen zaterdag8 aug. ben ik opgehaald voor een heerlijk ritje naar Purmerend, het was lang genoeg om rustig te slapen en me voor te bereiden op mijn nieuwe gezin. Bij aankomst werd ik al opgewacht door 4 kids en 1 zwart harig hondje. Na wat onderzoek in huis heb ik gelijk aan Jara (de spaniel) laten merken dat ik hier de baas ben hij schrok zich rot van mijn indrukwekkende hoge rug en geblaas! Ik heb mijn slaapplekje al gevonden dat is op de open trap, dan kan ik alles in de gaten houden en s'nachts heerlijk op het kussen van mijn baas en bazinnetje. Ik ben ook al even in de tuin geweest even een frissen neus halen al met al ben ik erg tevreden want ik word erg verwend met aandacht en knuffels. Groetjes en een pootje van Nino.

 Silvana 11-08-09 11:00:01

Hallo lieve Theo en Netty,
Wat een prachtige kittens hebben jullie weer. Dat wordt de komende tijd weer genieten Bedankt weer voor het berichtje in ons gastenboek en voor de prachtige foto's van Wanda. Wat een ontzettende knapperd is dat aan het worden zeg! udnudkj oeps, Angel komt op schoot zitten kijken wat ik allemaal aan het typen ben! En Bo'tje vindt dat ie aandacht te kort krijgt en is in de keuken tijdschriften aan het slopen Maar goed, Precious heeft een groeispurt ofzo, ongelooflijk, die is groot aan het worden?! Kan niet wachten tot het eind van het jaar om haar weer te laten dekken door een prachtige kater van jullie. Nou lieve mensen, spreek/mail jullie snel weer. Geniet maar weer van de ukken!
Dikke knuf Sil, Hans en de beessies

Tilly Broers 15-07-09 14:16:38

Hai Netty en Theo,
Hier dan eindelijk een berichtje van Zuko. Sorry dat het even duurde.
Na een voorspoedige reis van ong.5kwartier kwam ik aan in Workum. Nou ik schrok toch wel even, hoewel ik me snel herstelde. Daar loopt iets zwarts rond, is kleiner dan ik en maakt hele rare geluiden, blaffen noemen ze dat. Hij, Gimly heet hij, heeft dat 2 dagen volgehouden,Hij vond me wel lief maar dat was zijn manier van communiceren. Hij wilde meteen met me spelen. Dat vond ik even goed maar toen moest ik toch echt even het huis verkennen.
Ze hadden boven voor mij een plekje gereserveerd. Daar ligt het kleedje dat ik heb meegenomen en mijn eten en waterbakje. De hond kan daar niet komen dus kan ik me af en toe even terugtrekken.
In het begin schrok ik nog wel van allerlei geluiden. Ze zijn zo anders als ik gewend was. Af en toe liet ik me even aaien maar het borstelen vond ik wel erg lekker.
Ik vind het erg gezellig als er 's nachts iemand naar de wc gaat. Dat laat ik dan blijken door even in de voeten te bijten. Ik probeer het wel zachtjes maar ik ben dan overenthousiast. Echt erg vinden ze het gelukkig niet.
In het begin mocht ik natuurlijk niet naar buiten. Ze gingen wel met de hond weg maar mij lieten ze uit aan de lijn. Dat vond ik wel leuk hoor maar ik wilde eigenlijk wel los.
Sinds een dag of 5 mag dat. Ik ben er gewoon eens tussendoor geglipt. Ben gewoon buiten bij ze gaan zitten . Dat vonden we allemaal prachtig.
lees hieronder verder

tilly broers 15-06-09 20:32:12

En dan die vogels he, ik raak er helemaal geobsedeerd door. blijf er doodstil naar kijken heb dan geen oog voor iets anders. Maar tot nu toe is het me nog niet gelukt er een te vangen. Mag ook niet van de familie, maar ze kijken soms ook niet.
En dan die andere dieren: die zijn wel erg groot:2 pony's en een paard. Ik dacht laatstaar ga ik even dichtbij naar kijken maar dat wilde die ene pony niet. Die rende op me af, ik kon nog net zijn hoef ontwijken. Daar ga ik dus ook niet meer naar toe.
Verder is het supergezellig om 's morgen samen de krant te halen, dan lekker een hapje eten en dan even spelen met Gimly.
Jullie lezen het: ik heb het prima naar mijn zin en ze zijn hier erg blij met me. Iedereen vindt me een prachtige kat en nog lief ook. Ze hebben allerlei speeltjes voor me maar de vliegenmepper is favoriet.Ik zal zorgen dat er binnenkort wat foto's die kant op komen.
Verder wil ik jullie nog namens Tilly, Suzanne en Jan en natuurlijk Gimly bedanken dat zij voor me mogen zorgen.
Een kopje, pootje en likje van jullie grote vriend Zuko

 Silvana 09-06-09 20:15:30

Hi lieve mensen, jammer dat het niet is gelukt met Manisha en Baldur. De volgende keer beter! Mochten jullie nog eens een wit poesje krijgen, laat het me dan weten!!
Aan het eind van dit jaar willen we Precious weer laten dekken en ditmaal door Baldur. Vast een mooie combinatie en als de kittens net zo leuk en lief zijn als het vorige nest van Pres en Zuko zijn wij weer helemaal tevreden. We komen tegen die tijd wel weer in de lucht!
Dikke knuffel aan het poezenspul! Groetjes Silvana

 Lydia und Mathias 06-06-09 19:28:28

Hallo,

wir sind über ein anderes GB auf ihre schöne HP gelangt und wollten nicht gehen ohne einen lieben Gruß hierzulassen.
Sie haben wunderschöne Maine Coons, besonders ihre black-smoke Kater.
Für die Zukunft wünschen wir alles Gute und weiterhin viel Erfolg für Zucht und Show.
Viele Grüße aus Mannheim senden Lydia, Mathias und die Katzen von Terra Alta.

 Jessie 19-05-09 13:59:06

Hello,
Thank you very much for the nice message
Your cats are beautifull and nice homepage!
I wish you the best and I hope at soon
Jessie from France
Trésor Blanc

 Martina Imkamp 12-05-09 12:33:38

Vielen, lieben Dank für Ihren netten Gästebucheintrag! Sehr gerne habe ich mir Ihre schöne HP und Ihre tollen Coonies angeschaut. Die Kitten sind allerliebst! In Zukunft werde ich öfters einmal bei Ihnen vorbeischauen.
Herzliche Grüße
Martina Imkamp & alle Jackmans

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Search
Back to homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies