Mirva 04-05-09 20:59:51

Hello!
Greetings from Finland!
You have beautiful Maine coons and their kittens are cute
Good luck to you and your cats
Best wishes Mirva from Fayola cattery, Finland

 Sylvia 15-03-09 19:07:02

Hallo Theo en Netty,
Nog gefeliciteerd met jullie showresultaten!! En wat is Baldur (Joy d'r broer)AA9 mooi geworden! We konden op de show maar even kletsen maar wie weet op de volgende .......
groetjes Marcel en Sylvia

Monique Romeijn 21-02-09 11:23:17


Hallo Netty en Theo,
Nu na bijna een weekje kan ik zeggen dat Amar, of Alex (naar de leeuw uit Madagascar) zoals wij hem zijn gaan noemen, het prima naar zijn zin heeft. Vrijdag in de auto vond hij het erg spannend, hij zat helemaal te trillen. Thuis werd dat niet veel beter, onze eigen kat ontving hem redelijk rustig, maar Alex ging meteen brommen en blazen. Tja, dat kan je als volwassen kater natuurlijk niet laten gebeuren, er werd niet gevochten, maar echt gezellig vonden ze elkaar ook niet. Maandag begonnen ze met “neuzen”, nou dan gaat het goed! En daarna is er een duidelijk stijgende lijn, ze beginnen nu zelfs samen te spelen enzo, erg leuk.
De kinderen (en wij ook natuurlijk) zijn helemaal weg van hem, hij speelt en ravot met de meiden, maar kan ook heerlijk kroelen en knuffelen. Hij wil lekker bij je liggen en dan knipoogt hij zo af en toe, als om te zeggen dat hij het zo fijn heeft. Kortom, we zijn heel erg blij met hem.
Wel mailen we zeker af en toe foto’s en/of filmpjes, dat vergeten we zeker niet.
Groetjes,
Monique Romeijn.

Antoinette 21-02-09 11:20:53


Goedenavond,
Even een update over Tiamootje.
Tiamo was redelijk rustig in de auto terug naar huis, natuurlijk wel vragen om aandacht met zijn pootjes eruit stekend.
Thuis was hij na een half uurtje al aardig gewend. Spikey, de 1,5 jaar oude ragdoll heeft hem hartelijk ontvangen. Spikey is heel lief voor Tiamo, ze spelen samen en Spikey laat zelfs zijn muis afpakken als Tiamo er even hard naar toe rent. De keuze voor Spikey is zeer goed geweest. Spikey neemt hem in bescherming als de dames, die twee dagen boven geleefd hebben wat aan het grommen zijn. Vandaag waren ze allemaal al beneden en werd er af en toe door de dames stiekem gesnuffeld aan Tiamo. Tiamo is een heerlijk mannetje die waarschijnlijk beter diesel genaamd had kunnen worden. Hij spint zo hard, snel en vaak dat het net een dieselmotortje is. Tiamo kan ook heerlijk praten (hoewel hij nog wel een hoog stemmetje heeft) bij alles wat hij doet. Als ik hem roep, komt hij vol enthousiasme aanrennen. Hoewel hij het bij jullie niet gewend is, ligt hij heerlijk te spinnen naast mij op het bed.
Al met al een super kereltje!
Bedankt voor het opvoeden en socialiseren van Tiamo. (Gauri)
Groetjes Antoinette

 Nikki en Dominique 05-02-09 12:41:35

Hallo allemaal!

Bij deze nog even een berichtje van ons. Met Oraia gaat alles prima, ze is nu 3,5 kilo en wordt steeds aanhankelijker. Als ze aandacht wilt eist ze die gewoon op en ze heeft een nieuwe vriendin gevonden in onze andere kitten: Ebony (heilige birmaan). Verder wil ik nog even vermelden dat wij onze cattery zijn begonnen, cattery Nikminique en we gaan over een half jaar beginnen met het lopen van shows, dus misschien komen we jullie nog ergens tegen.

Nog de groeten aan pascalle en ivo die al die tijd goed voor haar hebben gezorgd.

Groetjes,
Oraia, Nikki en Dominique

 Marijke vd Biggelaar 23-01-09 18:23:44

Hallo Netty en Theo;
Bedankt voor de uislagen. Vandaag met Tika naar de dierenarts geweest om FIV/FELV en HCM (dna) te testen. Eerste 2 zijn in ieder geval o.k.!
Het gaat erg goed met jullie meisje, het is zoooo'n schatje!!!
veel lieve groetjes en wellicht tot kijk.
Marijke

Rene & Marloes 05-01-09 22:52:36

Hoi Theo en Netty!
De beste wensen voor 2009! En gefeliciteerd met de blauwe ogen van Lian die nu Neryssa heet!!! Wat een leuke nieuwe foto's weer. We kunnen niet wachten!
Groetjes, Rene en Marloes.

Marjolijn 18-12-08 23:03:25

Hallo Netty en Theo,
Ik ben blij om te zien dat het goed gaat met de kittens. Leuke foto's van de kids, ze zijn stuk voor stuk prachtig. Met Kajika gaat alles heel erg goed, het wordt al een flinke knaap.
Zijn favoriete hobbies zijn: helpen met afwassen, helpen met handen wassen, plantjes uitgraven en lekker dollen met de andere katten en met de hond. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vruchtbaar nieuwjaar toe.
Groetjes van Marjolijn en Kajika

 Arijanna & Henk 14-12-08 13:49:30

Hallo Theo en Netty
Wij wensen jullie hele fijne Feestdagen en een gezond en succesvol 2009!!
Groetjes

Barthe, Maartje, Bastiaan en A 13-12-08 16:38:46

Hoi Netty en Theo,
Onze poezen Athos en Loena zijn zoals altijd geweldig. Gezellig, maf en lief. En gezond als vissen (mm dat klinkt raar om dat te zeggen over poezen).
We wensen jullie een gezond en voorspoedig 2009 met veel mooie en gezonde kittens

Groetjes
Barthe, kinderen en katten

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Search
Back to homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies