jeroen 15-04-08 16:04:07

Hallo ik weet iemand of er ook echt een lotgenoten of vereniging is voor mensen met een thoracale hernia??? ik weet sind 6 maanden dat ik er zelf 1 heb zou t fijn vinden om het te kunnen delen met anderen. groetjes jeroen 33 jaar uit utrecht

monique 28-03-08 21:26:59

Hoi Monique
Hoe is het met je? Ik lees al even niets meer in je dagboek.....of is er technisch iets niet in orde, ik zie onder 17 maart een rood kruisje in een wit vakje wat ik wel kan aanklikken, maar dan krijg ik een wit scherm voor mijn neus.
Ben wel benieuwd hoe het een en ander je op het moment vergaat.
Lieve groetjes, Monique

Ria 14-03-08 23:03:28

He Monique,

Gefeliciteerd met de uitslag van je thoracale hernia en de voortvarende aanpak van je orthopeed. Het lijkt echt weer een stap verder en volgens mij kon je dat wel gebruiken!
We zijn heel blij voor je,
Groetjes Ria en Salvador

Angelique 26-02-08 21:57:47

Hey lieve Monique,
wat goed zeg dat je weer Djembé mag spelen!
Grappig dat je een passend plaatje hebt gevonden van het beertje met de Djembé.
Liefs Angelique

Ria 21-02-08 00:21:07

Hallo Monique,

Via speuren op internet (thoracale hernia) kwam ik op je site terecht. Mijn vriend heeft er eentje en ligt hier al 6 weken plat, met vreselijke pijnen in de rug en borstkas / voorkant buik. Hij gebruikt veel morfine om het uit te houden. Tot op heden hebben de artsen eigenlijk nog geen behandelplan gemaakt; als het goed is komt dat volgende week (wordt ook steeds uitgesteld).

Ik kan niet zeggen dat ik heel vrolijk word van je dagboek. Ik wil je wel heel erg veel sterkte wensen en zeggen dat ik groot respect voor hoe je doorgaat, met schrijven en met revalideren. Heel veel sukses en beterschap!!!!

Het beste gewenst, Ria

Mo 17-02-08 22:49:20

Hoi Annemarie,

Wij vonden het ook heel gezellig, en hebben zeker ook met de beentjes omhoog van Idols genoten. We doen het snel weer over.

Liefs,
Monique

Annemarie 16-02-08 17:53:21

Ha Monique!

Het was heerlijk om je vandaag weer te zien! We hebben lekker bijgekletst en nog even achter de computer gezeten
Nu lekker de beentjes omhoog en vanavond lekker Idols kijken!
Tot de volgende keer!!
Annemarie

 Ans Brouwer 08-02-08 11:35:26

Hoi, Monique,

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het een hele goede beslissing van je vindt dat je eeen scootmobiel aangeschaft hebt.
Kan heel goed begrijpen dat het een hele overwining moet zijn geweest, en je er lang over na hebt moeten denken.
Soms denken we wel eens een beetje te weinig aan ons zelf en zijn we te trots om te moeten toegeven dat er geen andere mogelijkheid is.
Je kunt er nu eens vaker op uit trekken, en denk/hoop dat het steeds iets gemakkelijker zal gaan worden om aan een ander te moeten laten zien dat je het zonder scootmobiel even niet red.
Het zal voor je nek en rug alleen maar voordelen hebben dat je minder met de krukken hoeft te lopen, en niet uitgeput bij de fysio aan komt, en daar wat meer energie hebt voor de oefeningen.
Nee, meid geniet er van dat je er nu ook weer eens alleen op uit kunt trekken en minder afhankelijk zult zijn van anderen.
Ook Pieta en Kyara zullen er vast blij mee zijn.

groetjes, Ans.

annemarie 01-02-08 14:05:33

Wat ontzettend fijn dat je je Djembé weer lekker hebt kunnen bespelen! Lijkt me best wel lastig om je in te houden, maar dat is je goed gelukt gezien het feit dat je er de volgende ochtend geel last van had!
Ik gun het je van harte om op deze manier lekker afleiding te hebben, kun je ook eens met iets anders bezig zijn!

liefs, Annemarie

 Ans Brouwer 28-01-08 17:54:52

Hoi, Monique,

Wat vervelend dat jij zoveel problemen hebt met de taxi.
Bij ons heet het regiotaxi, en heb met de toekenning geen problemen gehad.
Op advies van mijn huisarts heb ik het betreffende pasje aangevraagd. Heb alleen een lijst in moeten vullen wat mijn beperkingen betrefd ook mag er 1 begeleider gratis mee..
Al weet ik niet of iedere gemeente deze regel hanteerd., Helaas is het liggend vervoer naar de hydrotherapie niet mogelijk , maar omdat dit gelukkig na Hennie,s werktijd is kan Hennie mij brengen met de stoel in ligstand.
Bij ons wordt ook niet gekeken of het vervoer nu is voor het bezoek aan een arts, fysio of familiebezoek e.d.
Maar er wordt alleen gekeken naar de medische noodzaak.
Erg vervelend dat er niet een landelijke richtlijn is maar dat de eisen per gemeente kunnen verschillen.
Ik hoop dat jij snel in het bezit komt van het pasje zodat je mocht het nodig zij jezelf naar de fysiopraktijk kan i.p.v je rug extra te moeten belasten omdat je er lopend met de krukken naar toe moet.
Ik vraag me dan ook af of je huisarts hierin niet zou kunnen bemiddelen .

Ik wens je veel sterkte en hoop dat hiervoor snel een oplossing voor je komt.

groetjes Ans.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage