Jack 24-02-07 18:14:06

Misschien, maar in darten geldt volgens mij de provinciegrens niet. De DOT en de DVO bestrijken beiden een groot gebied, en in theorie zou daar een bond tussen passen, stuk Drenthe, stuk Salland en een stuk Twente. Dat zou voor veel teams enorm schelen in de reisafstand.

Armando Slotboom 24-02-07 18:13:00

Verdeel alles in 5,
regio Assen, hoogeveen, Coevorden, emmen em hardenberg zit je altijd t in de buurt en speel dan met de koploppers een play offs

Ramon 24-02-07 18:06:34

Jaa oké dat is zo..maar als je een bond hebt alleen voor drenten hebben de drenten minder te reizen denk ik..datzelfde geldt voor mensen uit overijsel; als ze hun bond beperken tot de grens van Overijsel-Gelderland worden de reisafstanden/tijden minder..Denk ik..

Jack 24-02-07 17:48:14

Bijna mee eens Ramon; alleen een bond voor Drenthe dat is weer een heel ander onderwerp. Binnen de DVO is er ook onrust, dit komt hoofdzakelijk door de reisafstand. Mensen uit Vroomshoop en Mariënberg moeten helemaal naar Gelderland en dat is te ver. Men gaat liever darten tegen teams uit Hardenberg of Coevorden. Oja dit is niet bedoeld om de DOT af te zeiken maar meer om te kijken wat er waar is van alle geruchten. gr.

Ramon 24-02-07 16:15:36

Quote: Wat is er mis met de DOT? Je kunt toch darten. Denk jij dat het bij die andere bond beter gaat? JUllie moeten ook altijd wat te klagen hebben. zijn het niet de pasjes dan is het wel de site of de standen of het bestuur. Man wees blij dat er zulke mensen zijn.

--------------------------------------------

1) Denk jij dat het bij die andere bond beter gaat? JUllie moeten ook altijd wat te klagen hebben. --> Als er op drenthedarts.nl 69,5% van de stemmers stemt: ik stap over als er een andere bond komt,wat neerkomt op ->132<- mensen, MOETEN ER EEN AANTAL DINGEN VERANDEREN! Als we dit zo laten doorgaan krijg je alleen nog maar meer verdeeltheid binnen de bond! En by the way, ik klaag niet, ik geef mijn mening.

2)Man wees blij dat er zulke mensen zijn ->
Tuurlijk is het top dat die mensen zoveel dingen willen doen voor de bond, hier val ik ook niemand op aan, maar sommige dingen worden denk ik verkeerd aangepakt, hoewel men wel goede bedoelingen hebben.

3)Denk jij dat het bij die andere bond beter gaat? -> Dat is slecht koffiedik kijken, laten we eerst de andere problemen oplossen voordat iedereen drekt begint over een nieuwe bond

Oja, en trouwens, het zou fijn zijn als al die andere grijze muizen zonder mening even hun echte naam erbij zetten als ze iets te klagen hebben[sm2 6]

Mvg, Ramon

Armando Slotboom 24-02-07 13:11:43

ik zeg maar zo!!!!!!!!

Zeg maar niks!!!


NIKS!!!!

Evert Dartje 24-02-07 12:41:45

Wat is er mis met de DOT? Je kunt toch darten. Denk jij dat het bij die andere bond beter gaat? JUllie moeten ook altijd wat te klagen hebben. zijn het niet de pasjes dan is het wel de site of de standen of het bestuur. Man wees blij dat er zulke mensen zijn.

Evert Dartje 24-02-07 12:28:05

Jack Ik geloof er geen bull van

Ramon 24-02-07 11:57:30

De ZODNOO?

De bond die we nu hebben moet gewoon veranderen, dan hoeft er verder ook geen andere bond te komen.Wat dat betreft is de DOT gewoon een lachertje..meer niet.

Maar als ze een bond willen richten laten ze dan maar op bond op richten voor alleen mensen in Drenthe en niet uit andere provincies..

Arnold Blokzijl 24-02-07 11:52:33

euh niet, als ik geen toernooien krijg en dat zal wel komen maar begin ook zo maar met die site terwijl ik niet veel er van af weet dusssssssssssss

<< < 207 208 209 210 211 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies