Janne 09-10-23 18:50:42

Ik heb 7 jaar pianoles gehad van Tima en ben heel blij met alles wat ik van haar heb geleerd. Tima is een lieve en gedisciplineerde docent die vooral in het begin veel aandacht besteedt aan techniek, waar je later veel profijt van hebt. Ze luistert goed naar de voorkeur van de leerling en probeert daar op in te spelen.

Rien en Lenie Grauss 02-05-21 16:11:23

Tima heeft in september 2020 op twee avonden voor ons gezelschap gespeeld op kasteel Sterkenburg bij gelegenheid van ons 40 jarig huwelijk. Vanaf het eerste contact viel zij ons op door haar hartelijkheid, haar kunst van luisteren, haar enthousiasmerend meedenken over een passend programma, én haar concertvaardigheid. Hoewel zij de techniek beheerst, overheerst de techniek nimmer haar muzikale zeggingskracht. Gezien de geestdrift waarmee zij vertelde over haar leerlingen, van 8 tot 80 plus, is Tima naast een voortreffelijk pianist, een pedagoog. Zij kan de vonk laten overspringen en harten raken: to teach is to touch.
Rien en Lenie Grauss

Hans 24-01-18 17:17:45

Na
ooit eerder bij een ander pianoles gehad te hebben, ben ik nu aan mijn tweede seizoen
bezig bij Tima. Graag
wil mijn ervaringen met jullie delen. Pianoles hebben bij Tima is erg leuk en
leerzaam. Altijd kom ik gemotiveerd terug van een pianoles bij Tima. Met veel
geduld en aandacht weet ze aan te geven wat ik nodig heb. Tima weet een
goede balans te bewaren tussen plezier, techniek en motivatie. Verder helpt ze
je ook te leren studeren. Tima is voor mij de ideale pianojuf!

Carolien 16-02-17 21:16:03

Sinds een jaar hebben onze twee kinderen van 8 en 9 jaar les van Tima, en sinds een paar maanden ook mijn man. Wekelijks komt ze enthousiast les geven. Tima is secuur, perfectionistisch en zeer kundig. Heeft een hele goede en leuke manier om haar kennis over te brengen, (juist) ook aan kinderen. Wij bevelen Tima 100% aan en hopen nog lang lessen bij haar te kunnen volgen. Groetjes Carolien

Alla van Aalst 08-11-15 10:21:24

Mijn beide zonen (10 en 9 jaar) hebben al derde jaar les van Tima. Als ik Tima met drie woorden wil omschrijven, zou ik zeggen: professionalisme, geduld en positiviteit. Mijn zonen zijn actieve en energieke kinderen, hun geduld is niet zo groot, de meeste komt van Tima. En wat een resultaat! Dankzij haar professionele aanpak en attitude. Het is erg ontroerend voor mij als moeder om te zien hoe mijn kinderen een andere manier hebben ontdekt om zich te uiten: ze gaan naar piano en beginnen te spelen. Heel erg bedankt, Tima

Ilse Kitty Ritsma 01-11-15 18:51:10

Ik ben pas na mijn veertigste begonnen met pianolessen, had nog nooit eerder een instrument bespeeld en kon nog geen muzieknoot lezen, ik heb het dan ook ontzettend getroffen met Tima als pianodocente. Ze weet de moeilijke pianotechniek en de liefde voor muziek goed over te brengen, is duidelijk en georganiseerd, inspirerend, enthousiast en betrokken en bovenal een hele warme, hartelijke persoonlijkheid. Ze is flexibel, springt goed in op wat ik nodig heb als leerling en ze geeft me zelfvertrouwen. Dankzij Tima heb ik enorm veel plezier in piano spelen.

Maarten Simons 19-05-14 23:08:06

Inmiddels heb ik al een jaar wekelijks pianoles van Tima. Nog nooit een instrument gespeeld te hebben, was het als volwassene (27 jaar) echt beginnen vanaf nul. Veel willen leren in korte tijd, met hulp van Tima. Ik heb er meer en meer bewondering voor gekregen hoe goed Tima de balans weet te vinden tussen je afremmen als je te snel (en slordig) vooruit wil en soms iets te versnellen om je juist uit te dagen. Voor mij werken haar pianolessen goed en ik speel met plezier. Dat Tima naast een uitstekende pianodocente ook een vriendelijk en warm persoon is helpt daar zeker bij.

Olga , moeder van Aleksander 19-05-14 10:28:57

Уважаемая Тима, мы искренне благодарны Вам за Ваши замечательные уроки. Мой сын ( 10лет идет как на праздник. Вы очень тонко и мудро подмечаете его настроение и всегда нужным словом умеете поддержать его желание и мотивацию к занятиям.

Johan 18-02-13 12:53:41

Onze zoon (9 jaar) heeft sinds ruim een ½ jaar les van Tima. Het is ongelooflijk welke vorderingen hij maakt! Hij krijgt van haar een zwaar oefenprogramma en ze weet hem iedere keer met veel geduld te stimuleren met veel aandacht voor de techniek en het juiste plaatsen van de handen. Zéér aan te raden!

Ellen Kuijl 02-05-12 00:31:55

Hoi Tima, vandaag je kinderen ontmoet in mijn atelier, waar ze samen met Jos een worshop hebben gevolgd Glasfusing. Heerlijke kinderen heb je! Ze hebben mooi werk gemaakt, maar dat zie je binnenkort. Ik kreeg je website en dacht schrijf een berichtje. Als ze weer thuis zijn, doe ze de groeten van mij. Ellen Kuijl.

1 2
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies