Jan Derk Boerma 04-01-09 13:40:00

Beste Auke,

Ik zag een fotoreportage op de Nieuw-Guinea website en vraag me af of jij de Auke uit Baambrugge bent die ik destijds voor Blom & Van der AA heb geworven? Dat was na je NG periode. Ik heb daar ook gewerkt van 59 tot eind 62 voor Bloma.

Hoor graag van je,

Jan Derk

 Johan Nebbeling 17-12-08 19:54:28

Ha Aukemans,

Ik kwam je naam toevallig op internet tegen en besloot je website weer eens te bezoeken. Hoe staat het leven man? Hopelijk gaat alles goed. Ben je nog steeds zo'n levensgenieter? Zo te zien wel! We zijn je nog niet vergeten!.

Johan Nebbeling (sportinstuif dinsdagavond)

 Rinus Peperkamp 07-11-08 19:02:00

Hallo Auke,

Ben weer eens wezen kijken op de site van je,heel mooi,en ook het veteranen gebeuren,sapo heel goed georganiseerd

Groeten Rinus

Roos Bertelink 11-08-08 06:45:02

Hoi Opie,

Het was weer erg gezellig om bij jullie te zijn maar dat is zeker te zien op die mooie foto die je van mij hebt gemaakt erg leuk om die op je site tegen te komen...
Nog een nachtje slapen en dan kom ik gezellig weer mag ik een hele dag lekker met jullie op stap ik heb er heel veel zin in ...
Mijn moeder is rond een uur of tien half elf bij jullie...
Tot morgen Love You forever..Dikke kuzzz Roos jullie prinssesje

Ans Petit 05-08-08 15:00:15

Hoi Auke,
meestal heb ik weinig tijd maar nu heb ik dus weer een halfuurtje doorgebracht op je site.
Bijzonder leuk allemaal maar eh... ik sterf gelijk van de trek in lekker pittig eten.

 Joe 28-06-08 06:15:15

great site excellnet 73 ke7nec Joe

Piet Kooiman 10-05-08 17:50:46

Weer een tijd geleden dat we gemailed hebben. Ben geregeld in kontakt met Paul v. Doornum. Heb hem gisteren weer gesproken. We hadden het nog ff over jou. Hij hoopt na pinksteren weer thuis te zijn.
Onze jongste zoon, Alex, komt in januarie naar Holland voor de OZD commandanten (Persiher) course. Hij heeft al 3 jaar ('97-'00) op de [nieuwe]"Walrus" gevaren als canadese exchange officer. Ik weet niet of ik het al verteld heb: hij is in '93 getrouwd met de dochter van 'Bets' (Cor) Muilwijk, Bets en ik waren op de Walrus in 1962 (NNG).
Tinie en ik waren in November bij de Walrus reunie in Breukelen. Erg gezellig.
Anyhow, Auke, ik geloof dat ik nu met pensioen ben dus heb ik wat meer tijd om te mailen etc.

C.U. es 73's

Jan Fernhout 09-05-08 14:34:52

Hoi Auke. ZBO 1. QSL in mijn gastenboek http://home.wanadoo.nl/janfernhout
Leuk dat je kpltlg bent geweest en dat je in Capelle ad IJssel woont. Mijn QTH is Nieuwerkerk ad IJssel. Ronald Teesselink ken ik heel goed; zie hem ook 1x pj bij hem thuis. We zaten samen op de PBVQ. Ik heb bij de KM alleen op PBC gezeten, als kpltlgzm.
Dat was ook in jouw tijd. We hebben toen vast wel QSO met elkaar gehad. Ik was degene dat ACP 124 aan mijn laars lapte en volgens de koopvaardijmethode seinde, hi. Menig rapportje vanuit Koudekerk gekregen! Dat was in de tijd met de PADA PAEP PAEO. Toen nog een leuke vloot vergeleken met nu alleen maar fregatten.
Je hebt een leuke en interessante site, vooral met die Indische recepten. Ik mis de "Hollandse rijsttafel": capucijners, uien, spek en piccalillie, hi.
Groetjes en wellicht tot ziens some day!
Jan

Flip Burggraaf 31-03-08 14:41:33

Hallo Auke,
Met wat surfen op jouw website terecht gekomen,was hierbij blij verrast zoveel 'oud bekends' tegen te komen, met name over de OZD en NNG bv. Ook de foto's van de reünies spraken mij wel aan.Je hebt er beslist wat leuks van gemaakt. Ik 'knoei'zelf nogal eens wat met Power-Points, doch deze worden dan dikwijls veel te 'zwaar' om ze te verzenden.
Misschien moet ik ook maar aans aan het 'sitebouwen' gaan. Groeten, Flip Burggraaf Zutphen,
oud Hofmeester 1 op o.a Zeehond en Dolfijn

dirk frelink 14-02-08 10:48:10

Dag Auke,

Bij het klikken op de site die jij mij in tweede instantie gaf kwam ik weer uit op je homepage maar gelukkig had je erbij verteld dat ik maar naar .com moest gaan dus dat kon ik dan zelf aanvullen in de adresbalk en toen ging het prima.
Leuke site en we hebben veel gemeen. Ik kwam in juni 1958 bij de KM opkomst Hilversum uiteraard. Na de EMV naar MKA-technische opleidingen voor het diensvak machinist.
Geplaatst geweest op Hr.Ms, de Zeeuw, Hr.Ms Bitter, Hr.Ms Heemnskerk, Hr.Ms Flores. In 1962 naar NNG alwaar in eerste instantie een walplaatseing in Manokwari, later op Hr Ms L9609 en daarmee eind '62 de grote of stille oceaan over naar Panama, door het kanaal en daar afgelost zodat we net voor de Kerst van '62 weer thuis waren. In april '63 met Hr.Ms Dubois een term naar de West en die uitgediend tot eind '64. begin '65 met eervol ontslag als machinist 1 o/m.
Verder overwinteren mijn vrouw en ik ieder jaar een maand of twee aan de Costa del Sol en o.a. ook in Mijas Costa. We doen dit al 10 jaar. We hebben een dochter in KwaNdebele wonen in Zuid-Afrika dus daar gaan we regelmatig heen en we hebben een zoon die naar Auatralie is geemigreerd dus ook daar zijn we regelmatig te vinden. Ik houd je site in de gaten. Groet Dirk alias de Spyker

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies