Holger en Nancy 22-01-07 20:40:35

Ha die Tim, we hebben al je foto's gekeken, wat een dapper mannetje ben je toch! En volgens mij heb ik een broertje van Tommy, Daantje! Zal wel eens een foto sturen, Je Oma gaat even voor me kijken hoe oud Daantje nu precies is! Ik vind je foto van jou in de zitzak ook erg leuk, maar met Tommy, !!!! Die wind het voor mij.Wij wensen je veel geduld met je lieve zelf. Nog nooit zo een dapper ventje gezien! Dag lieve Tim. XXX

Rob en Els 17-01-07 14:29:02

Dag Tim, We hebben weer even naar je leuke foto's gekeken. Wat fijn dat je nu thuis kunt "puffen" met zo'n apparaatje! Hartstikke goed hoor. Veel groetjes.

Ronald en Shrley 13-01-07 00:07:39

Hoi Tim,
Wij hebben van opa en oma gehoord dat je weer in het ziekenhuis bent geweest. Naar hoor al die beestjes die jou plagen. Goed dat pappa en mamma snel naar de dokter zijn geweest. Eerst vond je dat niet zo leuk, maar later zeker wel? Je stond zo lief te lachen in je bed met je handje voor je mond! Gelukkig ben je weer thuis en gaat alles weer goed. Veel plezier weer thuis en doe pappa en mamma de groetjes. Overigens, leuke foto's staan er weer op je site, vooral die met opa die al die nare klemmentjes maakte aan de keukendeurtjes.....lastig he die handige opa's! Doei.....

Rob en Els 11-01-07 21:55:24

Lieve Tim, Vanmiddag was ik bij Oma (spelletjes doen-leuk hoor) en toen hoorde ik dat je weer in het ziekenhuis had geslapen. Ik heb nu gelezen dat je heel flink was, maar je bent dan ook al bijn 1,5 jaar hè. Fijn dat mama bij je op de kamer mocht slapen! Volgens mij heb je een super mama en papa. Nou, Tim, ik weet nu waar ik kan kijken om te lezen over alles wat je meemaakt. Leuk hoor. Veel plezier met alles en gezond blijven! Veel groetjes van Rob en Els-die je nog niet kent-maar dankzij de foto's van oma en opa kennen wij jou wel (een beetje). Dag hoor!

opa en oma 09-01-07 15:56:16

Lieve Tim,en mama en papa.
Wat zijn we blj dat het weer ietsje beter gaat!!!Want het was toch even helemaal niet leuk en wat was je verdrietig hè.
Maar je was gelukkig ook wel weer vrolijk toen het wat beter ging.
En we zijn heel blij dat je vandaag weer huis komt! Dag Tim, tot gauw en alvast een heleboel knuffels van ons.

Ab en Tonnie 04-01-07 20:47:32

Hallo Martin Ina en Tim

Eindelijk bezoek ik jullie site van Tim het heeft even geduurd maar hier ben ik dan Martin je moeder licht in een deuk als ze dit hoord.wat doet die het goed he jullie zoon het is een leuk manneke lekker ondeugend
en wat leuk op deze wijze een site te maken zo blijft iedereen op de hoogte de foto's zijn erg leuk.Wij blijven wel op hoogte van alles want opa en oma zijn gek met hem zeker opa als die aan het werk is en Tim help hem er bij jong geleerd dat is goed werk
Zo zullen jullie wel gehoord hebben
dat wij pas verhuist zijn we beginnen aardig te wennen van daar dat er niks van kwam.

Groetjes van Ab EN Tonnie
en een knuffel voor Tim

Jenine 29-12-06 21:41:14

Het lijkt echt wel of Tim dat aan opa staat te vertellen! Niet doen opa! Ik vind dat NIET leuk! Geweldig!
Maar het geeft je wel een stukje rust, die klemmetjes. Want ze halen altijd de kastjes leeg als jij net boven met de was bezig bent of aan de telefoon staat!

Hé, een goede jaarwisseling toegewenst!

jay 09-11-06 17:44:38

leuke site, kijk ook eens op de mijne http://www.xp43.nl

Gerion 28-10-06 19:28:37

En toen..... kwam ik (via kanis-kids) bij jullie site terecht.

Wat hebben jullie ook al weer een boel meegemaakt. Gelukkig lijkt het nu allemaal goed te gaan. Das vast een heel fijn gevoel, geniet ervan!!

He, succes met de kleine vent.

femke 24-10-06 15:59:05

Dag stoere man,

Vandaag heeft mama je voor het eerst weg gebracht omdat er op je gepast moest worden en ik had de grote eer omdat te mogen doen. En wat ging het goed he mannetje.

Je was super lief en goed te spreken. Je hebt heel lief gespeeld met Jente. Jullie hebben iets speciaals samen want ze roept nu nog:"tiiimmm, ben je nou???". Je bent haar grote vriend en jij haar vriendin. Je hebt prima gegeten en ging vol verbazing ook zo slapen in een vreemd bed!! Wat ben je toch een bijzonder kereltje. Nou je mag vaker komen hoor. Wij vonden het super gezellig.

Zeg maar tegen papa en mama dat ik het knap vond dat ze jou zo makkelijk achter lieten.

Tot volgende week........

Dikke kus femke,daan en natuurlijk Jente!!!!!!!!!

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand