Schilder2 11-11-12 22:13:32

Hallo Titia,

Waarom wordt je abonnee van schilder2 op youtube, bedankt voor je visit, ik heb je site bekeken via een link op jouw account van youtube erg interessant, koppel een link naar mij van je uploads, bv op martin hurkens, dat valt onder opera..gewoon doen.

Schilder2

FrikDe de Villiers 14-10-12 08:08:02

Ek is so jammer ek het jou nie op skool geken nie. Jy sing pragtig. Ek kom uit 'n huis waar musiek altyd 'n groot rol gespeel het. My ma en pa kon baie mooi saam sing. Ek het 'n huis op St Francis Bay baie naby aan Jefferies baai. As jy SA toe kom kan jy dalk vir Gerda en my kom kuier. Dan rook ek 'n lekker stukkie Geelbek vis vir julle.

Willem Pol 03-06-12 23:16:50

Hallo Titia.
Jij en je collega's van het S.O.N. hebben mij en mijn vriendin vanmiddag 3 juni, een geweldige middag bezorgd in Roden. Twee maal vijf kwartier luisteren en genieten van zangers en zangeressen die in een premiere de liefde voor de operette van het gezicht straalt. Dat kom je niet vaak meer tegen. En een repertoire met zoveel variatie, dat de aandacht geen moment verslapt.En, hoewel ik weet dat het niet overal mogelijk is, een echte piano geeft het geheel nog meer diepte, maar daar vertel ik je geen nieuws mee.
Veel succes met jullie volgende optredens.
Willem Pol ( 2e baritonist Drents Senioren Orkest)

Arie Hanenberg 22-04-12 17:53:18

Beste Titia,

Una voce particolare: een bijzondere stem.
Titia, je hebt een mooie, heldere en krachtige stem.
Ik heb in mijn werkzame leven veel zangers en zangeressen mogen begeleiden, waarvan enkele met veel kapsones, zeker zangeressen.
Jij bent prettig om mee samen te werken.
Met jou gaat alles in goed overleg. Ik zie de komende concerten met jou dan ook met veel plezier tegemoet!
Met muzikale groet,
Arie
(Dirigent DSO)

Titia Keizer 20-04-12 23:51:08

Jeetje, dit had ik niet verwacht! Wel van de Voorzitter van DSO wel, maar zo van iedereen! Whauw, erg bedankt. Ik ben helemaal beduusd. Jazeker, we gaan er weer tegenaan met z'n allen. Vandaag repetitie gehad met het JWF kapel. Wij, het NNCK, doen de Queen symphony met hen. Morgen naar Eindhoven. Tot vlg week! Ik heb er zin in.

Ger en Fenna Lunshof 20-04-12 19:24:45

Lieve Titia,
Wij hebben nog twee concerten de komende weken met jou te gaan maar mijn vrouw en ik,als orkestlid,hebben nu al genoten van je vocale capaciteiten.Jij en het DSO zijn gevraagd door de Culturele Raad van Norg om een bevrijdingsconcert op 5 mei te geven.Jij ging, na deze vraag,hierna met je man op vakantie naar Zd.Afrika. Je hebt aangegeven dat wij je op je vakantie gerust konden storen als wij een vraag zouden hebben.Ik heb je via de mail toen gevraagd of je met ons nog 3 concerten wilde geven.Direct antwoord terug met de mededeling dat doe ik graag.Ik ben je hier dankbaar voor. In de auto naar de repetities en het concert in Beilen hebben wij veel gepraat over onze hobby.Vele namen lieten wij de revue passeren, je maakte toen een opmerking, wat is de wereld toch klein.
Titia bedankt.
Ger Lunshof

Jan Tijink(voorzitter D.S.O.) 20-04-12 18:53:31

Lieve Titia,
Het was voor ons beiden een sprong in het diepe toen we de afspraken voor deze concerten met jou maakten.Een groot blaasorkest met een sopraan? Zou dat kunnen? Nou...en of!! Ons orkest heeft absoluut geen spijt van deze sprong en ik heb begrepen dat ook jij fijn met ons gewerkt hebt. Heerlijk om al die positieve reacties te horen en te zien. Dinsdag in Gees en zaterdagavond 5 mei in Norg gaan we er nogmaals tegen aan.
Nu al bedankt, namens het gehele orkest, voor die geweldige bijdrage van jou aan deze concerten!
Jan Tijink (voorzitter Drents Senioren Orkest)

Gert Heersink 19-04-12 20:42:19

lieve Titia

Wat heb ik genoten van je zangtalent,ook namens mijn vrouw die in de zaal zat moeten wij je een groot compliment maken .
groeten Gert Heersink Besbas blazer

Arie Heemskerk, klarinettist D 19-04-12 19:41:50

Dag Titia,
Wat hebben we (DSO en jij) een prachtig concert gegeven. Het was GROOTS! Ook ik kreeg op bepaalde momenten tranen in m'n ogen maar kon gelukkig de partituur blijven volgen en doorspelen. Verheug me op een reprise doch ben volgende week helaas verhinderd. Hoop dat we vaker met jou mogen optreden.
Hartelijke groet,
Arie.

Janke Lippets 19-04-12 19:36:03

Beste Titia,

Bedankt voor je brief, "muziek is emotie" en "verbroederd" dat blijkt maar weer.
Als orkest-lid vind ik het een geweldige ervaring om samen met jou te spelen.
Maar ik kan je vertellen, ook het publiek heeft genoten dinsdagmiddag!
Bedankt voor je professionele bijdrage aan dit concert.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda