Miriam 03-02-07 22:04:10

Hoi Titia,

Ik dacht laat ik nu eens kijken naar de site. Geweldig zeg en wat heb je al veel gedaan!!Zo zie je maar weer waar zo'n site goed voor is.
We zien elkaar weer tzt.

Groet Miriam (DWARZZ)

natasja 27-01-07 15:23:52

He Titia,

Mooie site zeg! Petje af. Ziet er warm uit!
Wat hebben we leuke reaktie's gehad he op het gezamelijk optreden op 14 januari! Groot succes! We komen elkaar vast nog wel vaker tegen in de toekomst! Sowieso volgend jaar tijdens het concert!

Succes met alles!

Groetjes,
Natasja

Marko Sturing 14-01-07 20:20:19

Ik heb genoten van het nieuwjaarsconcert in de kerk van Odoorn. Boeiend, van begin tot het eind. Ook mijn kinderen waren onder de indruk. Hartstikke bedankt dat je hebt mee willen werken!

Dameskoor Zang en Vriendschap 11-12-06 13:29:10

Lieve Titia,

Ons koor en het publiek heeft ontzettend genoten van jouw liederen tijdens het Kerst-concert in het Rozenpaviljoen in Winschoten.
Jouw geweldige inzet heeft ertoe bijgedragen dat het concert zeer geslaagd genoemd mag worden. De samenwerking met jou was een feest en is zeker voor herhaling vatbaar. Het is wellicht het opstapje naar ons Jubileum-concert t.g.v. ons 75-jarig bestaan oktober 2008.

Lieve Titia, nogmaals hartelijk dank voor de prettige samenwerking en voor de vriendschap die we met elkaar in zo korte tijd hebben opgebouwd.

We wensen jou heel veel sukses met je zang- carriere.

Prettige Kerstdagen gewenst en voor 2007 veel geluk, liefde en gezondheid.

Liefs en groeten van ons allemaal.

Namens bestuur en leden van het
Dameskoor Zang en Vriendschap
Winschoten

Wies Borgers


Winschoten

mireille verbon 28-11-06 21:48:39

Beste Titia,

Heel erg bedankt voor je prachtige liederen tijdens de dienst van onze schoonmoeder vandaag. We mochten vele complimenten in ontvangst nemen. Veel succes nog met al je optredens en wie weet tot ziens.
Mireille en Familie

Berry Reijnen 22-11-06 10:14:17

Lieve Titia,
Als je dat vindt, dan mag je dat ook gerust zeggen heb ik geleerd, dus nogmaals:

Lieve Titia,
Je zangpartner van afgelopen vrijdagavond heeft intens genoten om met jou te mogen samenwerken in Vught. Na de spontane eerste kennismaking op het station in Oss voelde ik al direct dat het klikte. Die vrijdag was eigenlijk te vlug voorbij daar repeteren en optreden in een sneltreinvaart moesten worden gerealiseerd. Maar met de vakkundige begeleiding van Jeanne Verhoeven-Olijslagers hebben we samen de aanwezigen zichtbaar laten genieten van onze Weense- en operetteklanken. Het was een feest, zo heb ik het ervaren en mag ik hopen dat er ooit nog eens een vervolg komt ?

Met operettegroetjes,
Berry Reijnen.

Denise Maassen 19-11-06 11:48:52

Lieve Titia,

Met dit berichtje wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor je geweldige bijdrage aan de Weense Droomweek in Huize Elisabeth!

Wat hebben we genoten van jouw prachtige stem tijdens de Weense operettestukken. Maar toen je, na de pauze, als Sissi verscheen met het prachtige nummer: “Mijn leven is van mij”, zat iedereen pas echt met kippevel te luisteren!

Fantastisch dat je zo spontaan reageerde op de oproep van de DreamFoundation, en hier zelfs vanuit Groningen voor naar het Brabantse Vught wilde reizen.
Op de dag van het optreden zelf pas je zangpartner Berry Reinen ontmoeten, en dan toch samen zo’n voortreffelijk optreden verzorgen: daaruit blijkt zeker jouw kwaliteit en professionaliteit.

Together you’ve really made a dream come true...

Lots of love from Denise Maassen: a caring, living & bighearted woman- like you

Donald van Doesburg Oosterbaan 12-10-06 20:31:22

OK Titia, je hebt gezinsuitbreiding, kom maar kijken op :

www.operette-nederland.nl/sopraan-titia-keizer

www.musical-nederland.nl/sopraan-titia-keizer

www.opera-nederland.nl/sopraan-titia-keizer

www.muziektheater-nederland.nl/sopraan-titia-keizer

Sira Baars 26-09-06 15:58:31

Dag lieve Tiets,

Wat een prachtige site! Past helemaal bij je. Fijn te lezen dat het goed met je gaat, en natuurlijk nog steeds de sterren van de hemel zingt. Hoop je snel weer eens te zien.
Liefs Sira

Paul en ans van de Vooren 26-01-06 16:08:21

Geachte Titia, de wondersopraan,

Namens de Lions de Megalieten te Odoorn, nogmaals onze waardering voor het geweldige optreden op 15 januari in de Hervormde Kerk te Odoorn.
Je zong de sterren van de hemel!
(Nu begrijp ik waarom het de laatste dagen zo donker is)

Hartelijke groeten en vast nog wel eens tot horens!

Paul en Ans van de Vooren.

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda