berend  

super site.

Chris Goetschalckx  

Onze vereniging Markant bhv +de afd.Berchem en Mortsel hebben gebuik gemaakt van het aanbod van de dienst toerisme Kanne . Uit hun programma hebben wij de Jekerdal toer gekozen.
De service die wij gehad hebben vanaf het eerste kontakt, de ondethandelingen, de begeleiding ter plaatse,,gewoon TOP !!

Dank U wel Mevr Clementine Cranssen en uw team.

 Speleo Nederland  

Op vrijdagavond 7 december hebben wij met 30 speleologen van
onze vereniging Speleo Nederland de Proevertjestocht gelopen in de grotten van
Kanne. Als grot en groeve bezoekers voelden wij hier ons erg thuis en hebben we
genoten van de uitleg en humorvolle verhalen van gids Ton en de goede
verzorging van de proevertjes door Ton en Clementine. Iedereen vond het een
zeer geslaagde verengings activiteit. Waarvoor nogmaals dank aan Ton en
Clementine.

Croegs Sonja  

Ik mocht op 28/11 van een prachtige rondleiding genieten in de berg van Kanne. Pure nostalgie, Pure Klasse ! Dank je wel Ton en Clementine

"Het jaar 1953"  

Daguitstap “Het jaar 1953” vanuit Hoeilaart – Vlaams BrabantOp zaterdag 1 september genoten wij van een fantastische organisatie door Clementine en Ton voor het bezoek van de mergelgrotten van Kanne en onder begeleiding van enthousiaste gidsen bezochten wij het fort van Eben-Emael.Daarna werden wij verwelkomt door een lokale wijnboer voor de toelichting van zijn bedrijf gevolgd van een degustatie.De lunch was heel lekker.Proficiat voor Clementine en zeker ook aan jou ganse ploeg Het was en toffe dag.HET WAS KLASSE!

 Dennis Palmers  

Ik werk in het Begeleidingscentrum Sint Elisabeth te Wijchmaal en vorige week woensdag waren ik, mijn 2 collega's en 7 jongeren (14 tot 18 jaar) met een mentale beperking en gedragsproblematiek, op bezoek in de grotten van Kanne.Veel van onze jongeren waren nog nooit in een grot geweest en vonden de rondleiding boeiend. Ze was ook niet te lang waardoor ze de interesse niet verloren. Een rondleiding op maat dus!Nadien moest het leukste nog komen... De mergelworkshop. Daarin hebben wij en de jongeren ons een uur lang creatief kunnen uitleven, zonder dat iemand klaagde! En geloof me, dat is een hele prestatie als je de jongens zo lang kan boeien! Er werden hartjes, huisjes, kaarsenhoudertjes gemaakt uit de stenen van mergel. Super leuk!Ik kan dus besluiten dat het een geslaagde namiddag was in de grotten van Kanne en neem er zeker ook een mergelworkshop bij als je op bezoek gaat. Dat is een meerwaarde en kan zowel kinderen, als pubers, als volwassenen boeien. Nog bedankt voor alles Clementine en Ton!

Dreamteam Rock Werchter  

3 feb.2018.De wei in werchter zal niet meer hetzelfde zijn na ons bezoek aan de grotten. Super tijd gehad.En Clementine "geweldig" om 32 mannen zo te vermaken. SUPER!!!!!!!!!

LBV johny  

Op zondag 14 januari hadden we onze nieuwjaarswandeling en drink in de grotten van Kanne.Gewoon fantastische rondleiding met lekkere proevertjes en afgesloten met koffie en vlaai. Proficiat en dank je wel Clementine en collega gids.

Ludo  

Op 8/6 met de collega's een heel toffe namiddag beleefd in het dorp Kanne met eerst etentje in Kanne & Kruike en nadien vervolgd met zeer geslaagde rondleiding in de grotten van Kanne en echt kunnen proeven en genieten van de Proevertjestocht. Felicitaties voor de gids !

wil dols  

uitstapje gehad met de personeelsvereniging en een bezoek gebracht aan de grotten met een groep van 125 personengeweldige rondleiding gehad met diverse proeverijen zeker het enthousiasme en de passie van de gidsen hebben ertoe bijgedragen dat dit een aanrader is voor anderennogmaals bedankt voor deze rondleiding

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies