Dreamteam Rock Werchter  

3 feb.2018.De wei in werchter zal niet meer hetzelfde zijn na ons bezoek aan de grotten. Super tijd gehad.En Clementine "geweldig" om 32 mannen zo te vermaken. SUPER!!!!!!!!!

LBV johny  

Op zondag 14 januari hadden we onze nieuwjaarswandeling en drink in de grotten van Kanne.Gewoon fantastische rondleiding met lekkere proevertjes en afgesloten met koffie en vlaai. Proficiat en dank je wel Clementine en collega gids.

Ludo  

Op 8/6 met de collega's een heel toffe namiddag beleefd in het dorp Kanne met eerst etentje in Kanne & Kruike en nadien vervolgd met zeer geslaagde rondleiding in de grotten van Kanne en echt kunnen proeven en genieten van de Proevertjestocht. Felicitaties voor de gids !

wil dols  

uitstapje gehad met de personeelsvereniging en een bezoek gebracht aan de grotten met een groep van 125 personengeweldige rondleiding gehad met diverse proeverijen zeker het enthousiasme en de passie van de gidsen hebben ertoe bijgedragen dat dit een aanrader is voor anderennogmaals bedankt voor deze rondleiding

KBO Leupegem  

We vonden het super om jullie gast te zijn. We zijn blij dat we niet verdwaalden. De hele klas vond het leuk. De grottekeningen waren fantastisch om zien en de workshop bracht ongekende talenten naar boven.Zeker een aanrader !

Danny Bleus  

op 9 oktober 2014 gingen we met de groep van Okra Wellen op uitstap naar de Grotten van Kanne , het Fort van Eben-Emael en Chateau Neercanne onder begeleiding van gidsen.Dit was voor mij de 2 maal dat ik deze uitstap organiseerde en het was weer eens TOP. Dankzij de uitstekende leiding van Clementine en haar gidsen Ton en Luck werd deze dag voor heel de groep (51 personen) een unieke ervaring, want heel wat ouderen waren er nog nooit geweest en ik kreeg ook heel wat felicitaties voor deze uitstap. Nogmaals hartelijk dank aan de organisatie van Clementine

PATRICIA RONSMANS  

We hebben zondag 28 september enorm genoten van onze familieuitstap naar Kanne! Het was heel goed georgannisseerd en super vriendelijk. Zeker een aanrader! Nog eens een dikke dank u voor de mooie dag!

Vankan Lieve  

Op donderdag 25 september 2014 hebben wij met ons team de grotten en het fort Eben Emael bezocht. Wij hebben allen genoten van een toffe, interessante maar vooral leerrijke dag. Onze complimenten voor de gids. Hij heeft voor een fantastische dag gezorgd. Ook de workshop Mergelcarven was een unieke ervaring met een leuke herinnering aan onze teamdag.Hartelijk dank.vele groetjes
De Centrale Administratie van groep LITP-Maasmechelen

Orlans Eugeen  

Gisteren 12 juni 2014 hebben 77 leden van de JOZ-senioren van Hasselt een bezoek gebracht aan de mergelgrotten te Kanne. Alle leden waren het eens het was een aangename belevenis, vooral de gidsen die ons amusant, duidelijk en leerrijk 2 uur lang begeleid hebben. Wij moeten ook vermelden dat de hapjes: grotten bier, grotten kaas, rijstvlaai en de heerlijke champignonsoep iedereen wel bevallen is.In ieder geval een welgemeende proficiat voor onze gidsen en wij zullen het zeker vertellen aan iedereen die wij kennen.

Hans Sormani  

gisteren in de grotten geweest, was erg leuk om eens gezien en beleefd te hebben, vriendelijk bedankt voor deze leuke en leerzame rondleiding, en het blikje cola, tot ziens en bedankt

1 2
Zoeken
Terug naar homepage