"Het jaar 1953"  

Daguitstap “Het jaar 1953” vanuit Hoeilaart – Vlaams BrabantOp zaterdag 1 september genoten wij van een fantastische organisatie door Clementine en Ton voor het bezoek van de mergelgrotten van Kanne en onder begeleiding van enthousiaste gidsen bezochten wij het fort van Eben-Emael.Daarna werden wij verwelkomt door een lokale wijnboer voor de toelichting van zijn bedrijf gevolgd van een degustatie.De lunch was heel lekker.Proficiat voor Clementine en zeker ook aan jou ganse ploeg Het was en toffe dag.HET WAS KLASSE!

 Dennis Palmers  

Ik werk in het Begeleidingscentrum Sint Elisabeth te Wijchmaal en vorige week woensdag waren ik, mijn 2 collega's en 7 jongeren (14 tot 18 jaar) met een mentale beperking en gedragsproblematiek, op bezoek in de grotten van Kanne.Veel van onze jongeren waren nog nooit in een grot geweest en vonden de rondleiding boeiend. Ze was ook niet te lang waardoor ze de interesse niet verloren. Een rondleiding op maat dus!Nadien moest het leukste nog komen... De mergelworkshop. Daarin hebben wij en de jongeren ons een uur lang creatief kunnen uitleven, zonder dat iemand klaagde! En geloof me, dat is een hele prestatie als je de jongens zo lang kan boeien! Er werden hartjes, huisjes, kaarsenhoudertjes gemaakt uit de stenen van mergel. Super leuk!Ik kan dus besluiten dat het een geslaagde namiddag was in de grotten van Kanne en neem er zeker ook een mergelworkshop bij als je op bezoek gaat. Dat is een meerwaarde en kan zowel kinderen, als pubers, als volwassenen boeien. Nog bedankt voor alles Clementine en Ton!

Dreamteam Rock Werchter  

3 feb.2018.De wei in werchter zal niet meer hetzelfde zijn na ons bezoek aan de grotten. Super tijd gehad.En Clementine "geweldig" om 32 mannen zo te vermaken. SUPER!!!!!!!!!

LBV johny  

Op zondag 14 januari hadden we onze nieuwjaarswandeling en drink in de grotten van Kanne.Gewoon fantastische rondleiding met lekkere proevertjes en afgesloten met koffie en vlaai. Proficiat en dank je wel Clementine en collega gids.

Ludo  

Op 8/6 met de collega's een heel toffe namiddag beleefd in het dorp Kanne met eerst etentje in Kanne & Kruike en nadien vervolgd met zeer geslaagde rondleiding in de grotten van Kanne en echt kunnen proeven en genieten van de Proevertjestocht. Felicitaties voor de gids !

wil dols  

uitstapje gehad met de personeelsvereniging en een bezoek gebracht aan de grotten met een groep van 125 personengeweldige rondleiding gehad met diverse proeverijen zeker het enthousiasme en de passie van de gidsen hebben ertoe bijgedragen dat dit een aanrader is voor anderennogmaals bedankt voor deze rondleiding

KBO Leupegem  

We vonden het super om jullie gast te zijn. We zijn blij dat we niet verdwaalden. De hele klas vond het leuk. De grottekeningen waren fantastisch om zien en de workshop bracht ongekende talenten naar boven.Zeker een aanrader !

Danny Bleus  

op 9 oktober 2014 gingen we met de groep van Okra Wellen op uitstap naar de Grotten van Kanne , het Fort van Eben-Emael en Chateau Neercanne onder begeleiding van gidsen.Dit was voor mij de 2 maal dat ik deze uitstap organiseerde en het was weer eens TOP. Dankzij de uitstekende leiding van Clementine en haar gidsen Ton en Luck werd deze dag voor heel de groep (51 personen) een unieke ervaring, want heel wat ouderen waren er nog nooit geweest en ik kreeg ook heel wat felicitaties voor deze uitstap. Nogmaals hartelijk dank aan de organisatie van Clementine

PATRICIA RONSMANS  

We hebben zondag 28 september enorm genoten van onze familieuitstap naar Kanne! Het was heel goed georgannisseerd en super vriendelijk. Zeker een aanrader! Nog eens een dikke dank u voor de mooie dag!

Vankan Lieve  

Op donderdag 25 september 2014 hebben wij met ons team de grotten en het fort Eben Emael bezocht. Wij hebben allen genoten van een toffe, interessante maar vooral leerrijke dag. Onze complimenten voor de gids. Hij heeft voor een fantastische dag gezorgd. Ook de workshop Mergelcarven was een unieke ervaring met een leuke herinnering aan onze teamdag.Hartelijk dank.vele groetjes
De Centrale Administratie van groep LITP-Maasmechelen

1 2
Zoeken
Terug naar homepage