Toon Dekkers 26-05-06 16:33:27

Wisten jullie wel dat Ton een tijdje in BAOMUS heeft gespeeld. Ik zie in de lijst" De stroom die je meevoert"( gezongen door de vorig jaar overleden Ries Dekkers)en de voetbalsupporter zijn door BAOMUS op single gezet in de studios van Johnny Hoes. We hadden in die tijd een complete Nederlandstalige show zoals Bertus Steigerpijp het later weer heeft doorontwikkeld. Ik vind het een mooi idee om zo een avond aan een overleden vriend te besteden. Misschien kom ik nog wel even kijken.

Succes
Toon Dekkers BAOMUS


Reactie:
Ha Toon,

Bedankt voor je reactie. Het zou leuk zijn als je a.s zaterdag kan komen. Ton was Baomes niet vergeten. Het was jammer dat hij niet destijds op jullie reüni was. Ton vertelde over jullie. Ik heb zijn materiaal volledig thuis. Zijn notities en notenschrift bestaat nog steeds van toen. Evenzo de meer dan 100 liedjes die hij heeft geschreven.Van de 14 liedjes die gedeclareerd staan bij de Buma van Boames(onder de naam "Vermaak") is hij de componist en tekstschrijver.Behalve "Cowboy in Amsterdam"daar heb jij de tekst van geschreven. Bij de liedjes onderaan staan mensen die teksten hebben geschreven. Jou naam komt er dan ook bij (via webmaker) binnenkort.nb Ik heb jullie single nog.
Heb je daarvan de hoes op de site ook gezien?

Berry Mutsaers 06-05-06 12:50:34

Hallo Jeanet,
Gisteren heb ik over de website gehoord en wil je laten weten dat ik zeer onder de indruk ben. Het is een fantastische tribute
aan mijn leermeester Ton.
Ik denk nog vaak terug aan de Dead Flowers tijd en ben nog dankbaar dat Ton mij toen de kans heeft gegeven om mijn droom te laten uitkomen door mij in zijn band te laten zingen.
Ik wens je het beste en hopelijk zien we elkaar op 27 mei.
Love and kisses Berry.

arthur 01-05-06 23:37:16

Jeanet, met grote belangstelling heb ik je website bekeken. Die ziet er goed uit. Die tribute voor Ton in den Bonte Os lijkt me te gek, alleen ben ik dan waarschijnlijk net niet terug uit Berlijn anders kom ik zeker. Anyway voor jou zal het een heel bijzondere avond worden. Ik ga zeker zijn muziek beluiseren. groetjes

zanger christian 22-04-06 19:05:19

hoi ik ben een jongen van 12jaar.
Ik zing de liedjes van Rob Grijsbach
zoals "Marianne".
Ik mag altijd zingen van Rob en Marianne.
Ik heb een keer meegedaan met een talenten jacht en ze zijn beretrots op mij.
We zijn de beste vrienden.
Ik wil net zo goed worden als Rob ik zit nu 2 jaar op zangles en ik blijf gewoon doorgaan. Ze zeggen altijd tegen mij, als je blijft dromen komen je dromen uit is dat bij u ook? Ik zag dat u ook een lied heb van "Marianne" is dat hetzelfde lied dat wat Rob zingt?
Als u hem ziet geef hem dan de vijf van mij. groetjes zanger Christian van Ark.

Margot 12-04-06 08:48:26

Beste Jeanet,
Het ziet er heel mooit uit.
Zoals beloofd heb ik nu gekeken op je website.
Succes met alles wat je doet en we zien mekaar wel weer bij nhtv.
Kijk ook eens op www.hoogenoot.nl
Groetjes, Margot

Theo & Riet van Berkel 09-04-06 14:39:16

Beste Jeanet,
Heel erg leuk en professioneel deze website, gewijd aan Ton. Sorry voor de wat late reactie naar aanleiding hiervan en ons Telefoongesprek.Maar...je weet de reden. Inmiddels is Jeanne-Marie met dochterje terug uit Aussie en natuurlijk bracht en brengt dit zijn probleempjes en drukke werkzaamheden mee. Maar nogmaals, complimenten voor je research en de gerealiseerde site. Geweldig! Ton blijft zo bij vele bekenden en vrienden muzikaal en als persoon in herinnering!Het allerbeste, en...we houden contact!
Groetjes Theo & Riet xxx

JP en Elly 02-04-06 14:05:29


Hallo,Jeanet je hebt een hele mooie website
gemaakt over Ton, wij denken veel aan hem en jou en verheugen ons op 27 mei 2006 om de fijne tijd die we met hem hebben doorgebracht.

Veel liefs: Jan Pistorius en Elly.

marleen leijten 01-04-06 15:54:43

Hallo Ton
Hoe gaat het met je.
Ik vind het heel erg dat ik je niet meer zie.

Je zusje Marleen

Rian van den Kerkhof 01-04-06 12:44:28

Jeanet, hele mooie site.Fijn om Ton weer te horen en de oude foto's te zien. Ik draai de de cd nog veel, vooral bloed zweet en tranen.Tot Morgen dan halen we met Ad en Annemarie een beetje de oude tijd terug.
Groetjes Rian en Hans.

DENNIS GOOSEN 28-03-06 00:27:21

Hallo Jeanet, mooie site wel,
Zoals ik nog dagelijks in zijn oude studio (IGLO 19)kom ,en hoor de muziek van "Bloed Zweet en Tranen" uit het huisje,dan heb ik de zon gezien...En je kijkt'ns om en je blikt 'ns terug.
Mocht huisje vrij zijn dan ,dan ben je welkom. Weet zeker dat Ton even overkomt om nog wat teksen samen met je door te zingen,
ik draag 't voor je op,

DENNIS GOOSEN ELDORADOPARK TE CHAAM
Lief van je Dennis.1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies