Wilma 20-03-15 10:44:29

Hai Tony
Wat had ik gehoopt dat jij 'Robert Long' zou gaan doen.
Jammer, ook al zal Paul Groot het geweldig doen. Maar ik ben nu eenmaal fan van jou.
Ik ben benieuwd wat je na Sonneveld ga doen.
We gaan je nog een keer bewonderen als Wim, 3 april. Zin in!
Lieve groetjes, Wilma.

Wendy 08-03-15 20:19:27

Hallo Tony,
Vandaag ben ik met mijn man naar Sonneveld geweest. Een cadeau voor mijn man die vandaag 8 maart, de sterfdag van Wim Sonneveld, jarig is. Graag wil ik jou en jullie via deze weg bedanken voor een prachtige voorstelling. Voor mij, maar vooral voor mijn man die opgevoed is met de muziek van Sonneveld aangezien zijn moeder een groot fan van hem was. Helaas heb ik mijn schoonmoeder nooit gekend omdat ze 17 jaar geleden onverwacht op 55 jarige leeftijd is overleden, maar in ons gezin leeft ze voort in de muziek van Sonneveld, vooral in het mooie "Het Dorp" dat ook klonk op haar crematie. Ook daarom was de voorstelling van vandaag mooi, emotioneel en indrukwekkend! Nogmaals bedankt!

wilma van veen 08-03-15 20:16:03

Lieve Tony,

Misschien een beetje laat, bijna een jaar, maar ik denk nog regelmatig terug aan jou als Wim Sonneveld.

Op 20 maart 2014 ben ik naar de nieuwe doelen gegaan om naar de musical Wim Sonneveld te gaan. Ik was al een groot bewonderaar van hem en had hem graag een keer ontmoet maar ik was nog geen 3 jaar toen hij overleed.
Ik heb al enkele jaren de dvd-box van hem in huis, nu dacht ik zou Tony ook n website hebben waarbij ik kan vertellen hoe fantastisch ik het vond om bij de musical aanwezig te zijn. Ik heb er zo van genoten en zat op een hele mooie plek bijna vooraan. Ik heb wel moeten huilen bij "het dorp".. maar dat doe ik ook als ik hem op dvd of cd hoor. Nogmaals heel hartelijk dank Tony en ik hoop je nog eens te zien.

Met vriendelijke groet,
Wilma van Veen

Annerie 06-03-15 23:37:48

Ben vanavond in Eindhoven naar de The Sound of Music geweest. Jammer dat je er niet was, ik heb gemist.
Maar de avond/ musical was geweldig!!

Wilma 22-02-15 15:34:29

Yes Tony
Ik kom nog een keer naar de voorstelling. Na 2x The sound of music zonder jou, wil ik je toch eem keer bewonderen als Wim Sonneveld. En ik ben zeer benieuwd wat je hierna gaat doen.
Je bent er toch wel hè, op Goede vrijdag?
Groetjes, Wilma

betty bruil 15-02-15 11:20:29

Hallo Tony.
Gisteravond Sonneveld in de la Mar gezien. Wat een fantastische voorstelling. Met verschillende onbekende gasten na afloop zitten praten. We waren het er allemaal over eens. Tony Neef speelt het niet hij IS Sonneveld. Had nog veel langer mogen duren. Wilde ik je toch even laten weten.

Geja 09-02-15 15:02:20

Lieve Tony,
Weer heb je me tot tranen geroerd, na miss saigon nu met sonneveld, geweldig. Samen met .mariska, dick, freek, en de twee meisjes hebben jullie een diepe indruk bij mij en velen met mij, achter gelaten, jij was en bent gewoon wim sonneveld!!! Heel veel succes gewenst!

Wilma 11-01-15 20:50:54

Nou zeg, ik had pech. Jij was er niet, bij TSOM. Ik had het zo gehoopt, omdat ik je ook al niet zie bij de voorstelling van 1mrt. Tenminste, dan zing je denk ik in Wim Sonneveld, de musical. Wat zal ik dan? Nog een keer naar Wim Sonneveld komen en riskeren dat jij er bent? Dat waag ik, geloof ik niet. Jammer.
Dan maar, tot ooit! Succes en de groetjes.
Wilma

Wilma 08-01-15 07:12:50

Jeetje, lieve Tony, als ik toch iemand een musical-award gun, ben jij het wel. Want jij zou hem dik en dik verdiend hebben. Je zou bijna denken:wat moet je toch meer doen om er één te winnen.
Iedereen is goed hoor, maar zoals jij Wim Sonneveld hebt neergezet, is GRADIOOS.
En nu verder! Ga er maar aan staan! That's show-bizz, zeggen ze dan. Nou, ik heb heel veel bewondering voor je en hoop je zondag te zien in Den Haag. Succes hoor!
Groetjes, Wilma

Jolanda Nuninga 06-01-15 20:55:06

Lieve Tony,

Heel veel succes morgen tijdens het Musical Awards Gala 2015!
Ik persoonlijk vind dat je nu wel eens een award hebt verdiend na al die mooie musicaljaren.
Maar alleen de nominatie op zich is al super, gefeliciteerd en ik zit voor de buis te duimen.

Heel veel plezier met Sonneveld, geniet ervan in Amsterdam zo lekker dichtbij; maar erg jammer dat je maar zo kort in de Sound of Music speelt, net nu we hier weer een nieuw theater om de hoek hebben.....

Dikke smok uit het hoge noorden!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies