VLASTA 10-12-18 10:44:29

PŘEJI TI POHODOVÝ 2.ADVENTNÍ TÝDEN

 VLASTA 09-12-18 11:18:41

PŘEJI TI HEZKOU 2.ADVENTNÍ NEDĚLI MOJE MILÁ KAMARÁDKO

 chmyrinka2 07-12-18 12:59:50

Tooske moje milá měj krásný dnešní den,kouzelný víkend,báječný Adventní čas!

 Jos Vande Ghinste 07-12-18 10:36:51

Goedemorgen Tooske
We zijn vandaag vrijdag 7 december en ik moet wel een klein foutje uit één van mijn vorige berichtjes rechtzetten.Ik was vergeten het blad van mijn kalender om te draaien en deze stond nog op november.Bij deze heb ik dit gisteren in orde gebracht maar mijn beste vriend Arsène die op 9 december 100 kaarsjes mag uitblazen verjaart dus pas zondag maar mijn feestelijke wenskaart was woensdagnamiddag wel degelijk goed verzonden,rekening houdend met het weekend.Zo dat was even tussendoor.Ik heb nog geen weerbericht gehoord daar het me iets minder interesseert daar er zaterdag geen voetbalwedstrijd is voor onze U17 kampioenen,doch gisteren was het hier gans de dag zwaar bewolkt,doch toen ik om 15 uur naar de laatste rustplaats van mijn ouders reed zag ik dat we toch de 13 graden haalden en inderdaad toen ik uitstapte voelde ik die zachte temperatuur,maar er zat wel een venijnig windje aan te komen.Na anderhalve maand heeft mijn mooie gele negenkoppige chrysant het begeven en heb ik deze verwijderd,alhoewel het kerkhof nog steeds opgefleurd staat van een bloemenpracht.Mooi,ja voor mij héél mooi.In de eerste dagen ga ik terug een mooie artisanale bloem zetten voor het Kerstfeest van mijn overleden ouders,want zij zagen erg graag bloemen en mijn Moederke was een BLOEMEKE tussen Haar bloemen.Ik wens Je verder nog een aangename vrijdag toe en morgen zitten we reeds in het tweede weekend van december.Vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

 VLASTA 07-12-18 09:58:47

TOOSKE PŘEJI TI HEZKÝ PÁTEK A POHODOVÝ VÍKEND

Tooske 06-12-18 11:08:56GELIEVE TE POSTEN IN KERST GASTENBOEK via de button op tooskehobbysite DANKJEWEL

PLEASE POST IN GUESTBOOK THROUGH THIS LINK.THANK
 Jos Vande Ghinste 06-12-18 09:35:45

Goedemorgen Tooskle
We zijn vandaag donderdag 6 december.We vieren vandaag het feest van Sint-Niklaas de grote kindervriend.Hopelijk heeft hij héél vele kinderhartjes blij gemaakt.Gisterenavond ben ik met trainer Johan en zijn vrouwtje Carine op ziekenbezoek geweest bij één van onze U17 voetballers die een zware operatie aan zijn knie heeft doorstaan.Zijn voorste kruisbanden waren totaal af en zijn meniscus was daarbij ook nog gescheurd.Hij zal pas over 8 maand volledig hersteld zijn.Kop op Lowie,Je slaat Je er wel door.De tweede helft van deze werkweek is reeds van start gegaan en het weekend zit reeds in onze gedachten,doch een voetbalweekend zal het wel niet worden en ik ben er wel héél blij mee even tot begin 2019 het voetbal eens op een lager pitje te mogen zetten en dit op het terrein zelf buiten een paar leuke vergaderingen in een nu eens ontspannen sfeer.Ik wens Je een fijne dag toe met niet al teveel regen en met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

 Tina 05-12-18 14:18:09

Hallo en een mooie dag, mijn lieve vriendin Tooske,
... St. Nicholas Day is in zicht. Dus het zegt vandaag: vergeet de kleine laarzen nietschoonmaken. Alleen als ze sprankelen, worden ze ook gevuld door Nicholas.Ik wens je een geweldige St. Nikolaas dag en dat hij stil is en voor jou contemplatiefzijn met mooie momenten.Laten we een goede tijd hebben en een goede tijd hebben met koffie of geniet vanthee en koekjes bij kaarslicht en kerstgeur.
Zeer mals en hartelijke Groeten stuurt u uw vriendin Tina

 VLASTA 05-12-18 13:27:58

PŘEJI TI HEZKÝ,SLUNÍČKOVÝ DEN

 Honza 05-12-18 11:48:59

De vakantie van de kerstman vanuit het hart, we wensen u alleen een voortijdige kerst toe, dus geniet niet alleen van de avond.Klik op de onderstaande link ... en vertrouw op uw wensen: http://pohodovka.eu/7-Vanocni-prani.html

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!