Jos Vande Ghinste 22-10-17 15:54:46

Goedenamiddag Tooske We zijn vandaag zondag 22 oktober.Het word maar niet klaar deze morgen en buiten is het aan het motregenen.Ik denk dat we een frisse zondag tegemoet gaan en toen ik deze morgen op de radio hoorde van maximum 12 graden,kreeg ik het plots koud onder mijn donsdeken.Ik ben dan toch maar opgestaan en de vers geurende broodjes deden me toch deugd.Daarbij ook nog een beetje verslagen van onze 1-2 thuisnederlaag van gisterennamiddag tegen K.VV.Coxyde.Ja de vele gekwetsten en een rode kaart lagen dik aan de basis van ons verlies want met een halve ploeg spelen in een topper kon Je ons lot al een beetje voorspellen.En het wordt er niet beter op want we kunnen nog niemand van de gekwetsten recuperen en dit zijn er 6 en nog niet de minsten maar de beteren.Je kan denken dat ik gisterenavond niet veel goesting had om nog iets nuttigs te doen.Niettemin moeten we ermee leren leven,doch het is wel moeilijk daar we de laatste jaren de topploeg waren.Ik wens Je een gezellige en hopelijk geen veregende zondag toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

 VLASTA 20-10-17 15:33:34

PŘEJI TI HEZKÝ PÁTEK A PRIMA VÍKEND

 Jos Vande Ghinste 20-10-17 14:31:30

Goedenamiddag Tooske We zijn vandaag vrijdag 20 augustus.Na regen komt zonneschijn en dat is hier waarempel ook zo,maar nu na de middag is ze tussen de wolken verdwenen.Hier schijnt volop het zonneke en het weer zal nog niet zo vlug aftakelen zoals men voorspelde want volgende week blijft het kwik boven de 15 graden en meer.Wellicht zullen we tussendoor wel een buitje krijgen,doch dit nemen we er met de glimlach bij.Dus hier normaal geen veregende dagen in zicht.We naderen zo stillekes naar het weekend toe met een voorspelde 17 graden doch terug die kans op een bui.Onze U15 Interprovinciaal spelen aan huis met een erg gehandicapte ploeg tegen Coxyde dat amper 1 puntje minder telt dan wij.Het wordt héél lastig en zeer moeilijk.Hopelijk krijgen we nog veel zon gedurende het weekend en dan is het steeds nog genieten,doch wat we tot op gisteren meemaakten zal waarschijnlijk het laatste van het beste geweest zijn.Niettemin wens ik Je een mooie en een gezellige vrijdag toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

 jacqueline 20-10-17 14:06:21

 Tina 20-10-17 13:54:13

Hallo en een mooie avond,mijn lieve vriendin Tooske,
... de herfst liet deze week weer op zijn best zien. Vanuit mijn oogpunt kan het zoblijven tot Kerstmis en nog beter zijn.Ik wens u en uw geliefden een mooi, zonnig herfstweekend met onvergetelijkemomenten. Dus laten we genieten van de mooie dagen voordat het regenachtigen ongemakkelijk wordt - en laten we zo goed gaan.
Zeer mals en hartelijke Groeten stuurt u uw Tina

 Dini 20-10-17 13:09:51

Hallo Tooske,wens je een heel fijn weekend,lieve groetjes Dini

 jop 20-10-17 10:57:22

 chmyrinka2 20-10-17 07:46:08

Krásné ráno přeji Tooske moje milá!!Měj hezký dnešní den,príma víkend!

 Carola 19-10-17 16:50:06

Guten Tag meine liebe Tooske
heute zum Donnerstag kommen liebe Grüsse von mir. Ich wünsche Dir eine schöne Restwoche und ein schönes Wochenende.
Nun haben wir den goldenen Herbst mit viel Sonne und angenehmen Temperaturen. Die Kehrseite dessen ist allerdings das eine Erkältungswelle über uns zieht.
Ich habe das nun so gut wie ....überstanden. Es geht langsam bergauf.
Pass schön auf Dich auf.
Ganz liebe Grüsse von Deiner Freundin Carola.

 Honza 19-10-17 14:42:51

Vandaag ben ik hier alvast van plan om je een foto voor het weekend te sturen, maar het is gericht op de verkiezingen in Tsjechië:

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage