Geertje Latijnhouwers 13-03-19 22:19:40

Lieve Johnny en Monique, Wat hebben wij een fantastische vakantie gehad dankzij jullie!! Wat hebben jullie goed gezorgd!! Niets is jullie te veel! Deze vakantie nemen wij voor altijd mee in ons hart en onze herinnering... Het was met 1 woord: GEWELDIG!!! We genieten nog elke dag van de super mooie foto's die we hebben gemaakt. Dank jullie wel!!!!!! Lieve groetjes, Paul en Geertje

Wim van Beers 26-01-19 12:30:51

Indien u naar Finslapland wenst te gaan kan je het beste ia Tornak finland bezoeken. Wij hebben geen goede maar een FANTASTISCHE vakantie gehad. Niets is John en Moniek te gek. Wat een persoonlijke begeleiding. We hebben onder begeleiding van John mooie wandelinben gemaakt en op plaatsen geweest waar je met de grote reisorganisaties nooit zal komen. Ook de dagelijkse husky- en snowscootertocht zullen we nooit vergeten. John en Moniek,nogmaals onze dank voor een onvergetelijke vakantie.

sisan caeyers 19-03-18 16:27:07

wij kunnen iedereen aanraden als je een x naar finslapland wil gaan je echt met tornak moet gaan in alle opzichten geweldig prachtig mooi en heel persoonlijk je kan aangeven wat je wil en niets is john en monique te veel geweldig genoten van een prachtige vakantie.
nogmaals super bedankt !!
gr. fer en sisan

Jordy vissers 05-11-17 12:34:38

Gisteren kinderfeestje van onze zoon Jordy gehad. Het was een super feestje. Onze zoon en zijn vrienden hebben volop genoten. Het was geweldig. Ook ik en mijn zus hebben als begeleiding van de jongens volop genoten. Het was een top feest. We zijn super gastvrij ontvangen. Goeie uitleg echt gewoon super en zeker een aanrader!! Bedankt.
Groetjes Jordy en Mascha Vissers.

Fam Reinders 27-03-17 12:39:38

Het was weer geweldig!!!

Esmee en Frances 12-03-17 12:52:22

Ook wij hebben een geweldige vakantie beleefd met in Finland met John en Monique van Tornak Adventures. Het is een prachtig land waar je veel verschillende activiteiten kunt doen zonder het extreme toerisme. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen en met hulp van John en Monique wordt het zeker een onvergetelijke vakantie!

Janny van de Laar 11-03-17 12:41:42

Eind februari met Tornak adventures naar Finland geweest. Wat een ervaring!! Om nooit te vergeten. Wat een mooi land met fijne mensen. Veel gedaan, husky tocht, rendieren excursie, ijskarten, kerstman, ijshotel, paardrijden, skiƫn, ijsvissen, wandeling. Ook het Noorderlicht gezien wat een cadeau. Teveel om op te noemen.
Een huis op een super mooie locatie, aan het meer. John en Monique hebben er voor gezorgd dat onze vakantie indrukwekkend, bijzonder en daardoor onvergetelijk is. Bij John en Monique voel je de passie voor het land maar vooral ook de passie voor de gasten die ze ontvangen. Wil je naar Finland, en wil je Finland meemaken zoals het is (niet midden tussen de toeristen) dan is dit de reis van je dromen. John en Monique super bedankt voor de geweldige organisatie en begeleiding.
Bedankt Hans, Janny, Tim, Meike en Fenne


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies