Henk + fam 30-12-10 09:49:06

He bikkels,
Al wat e-mail contact gehad maar ik wil toch ook nog een stukje hier schrijven. Ik vind het ongelooflijk stoer wat jullie aan het ondernemen zijn. Geweldig die vrijheid.
Ik hoop dat jullie vanaf nu alleen nog maar mooi weer treffen een met een hogere frequentie een douche kunnen nemen
Groetjes en tot mails....
Henk fam
Ps. ik hoop wel dat jullie nog een paar keer een prijsvraag gaan bedenken....

Marlies 30-12-10 00:14:06

Die filmpjes!! Echt leuk!! Had ze toch nog niet gezien... Krijg zo echt een goed beeld van wat jullie de hele dag doen en hoe het uitzicht is vanaf de motor. Te gek!

Leuk om ff bij te kletsen, heel goed uiteinde en heel veel fun in Athene! Hoop dat alles met het visum goed komt!

xx

ans 27-12-10 15:00:35

lieverds nu zou ik wel even als een hoofdluisje met zonnebril met jullie willen meerijden. er is maar een nadeel, nu kan ik niet meer zeggen, Dave dat ik in een land ben geweest waar jij nog niet was geweest.....neem een mooi steentje voor me mee????van het strand ...kali taxidi.

Diona 27-12-10 00:06:21

Hai Globetrotters,
Geen witte kerst (gelukkig) begrijp ik voor jullie. Hier wel al drupt het buiten van de dooi. Kids vandaag wel geschaatst, dus kerst hier helemaal top! Lekker dat jullie al een stuk naar het zuiden zitten. Leuk om jullie zo op deze manier te volgen. Ik ben erg benieuwd waar jullie allemaal terecht komen.
Lieve groetjes Diona (en natuurlijk van de rest van de fam )

Roy en Ry 24-12-10 20:05:04

Hé stoere motorrijders,
Leuk om te lezen hoe het met jullie gaat! Op naar de warmte... skieen doen jullie maar weer een ander keer. We willen jullie via deze weg ook fijne kerstdagen wensen waar jullie ook zijn. Heel veel succes verder met julie reis en we zullen jullie op de voet volgen op de site!
Veel liefs, Roy en Ry

Mariëtte 24-12-10 15:05:52

Hé stoeries,

Wat heerlijk om te lezen, wat een machtig avontuur!
Super om via deze site jullie belevenissen te volgen terwijl hier het dagelijkse leven 'gewoon' doorgaat.
Zijn jullie eigenlijk al op de hoogte van het laatste nieuws uit Driehuizen? Er is een nieuwe burger op komst. In mei dient de kleine zich aan. Waar zullen jullie dan zitten......?! Heerlijk om dat nu nog niet te weten!

Geniet en be safe!
x M & M

Leonie 20-12-10 15:14:16

heeeeee, klinkt allemaal goed, sneeuwstormen e.d voorgebleven, nu wel een beetje genieten van onderweg he..komt vast goed, kijk hier nu naar buiten en is een plaatje, sneeuw, helder weer en zonnetje. Wens jullie hetzelfde maar dan zonder die sneeuw ;p chillllll en hoop dat jullie snel die handvat verwarming niet meer nodig hebben en verkoudheid snel weg is Mar...xx Leetje.

Arnold 18-12-10 15:13:11

ha die reizigers.Ik zit net een lekker koppie thee te drinken, was ik wel aan toe na een uurtje sneeuw scheppen, inderdaad, bij ons is bijna 30cm sneeuw gevallen. Ik ga dadelijk aan de sneeuwpop beginnen terwijl ik geniet van het muziek dat uit het Glazen Huis bij Eindhoven vandaan komt
Ik houd jullie berichten in de gaten, ben erg benieuwd waar jullie straks weer opduiken.Groetjes vanuit HaarlemAnnet, Ralph en Arnold

Marlies 17-12-10 00:19:26

Hmmm in minuten weet ik het niet meer precies, maar hoe lang duurt het voordat je vingers gevoelloos worden van de kou, er geen bloed meer doorheen gaat en ze gaan verstijven?? Zoooo lang!!

Denk aan jullie!!

xx marlies

Martine 16-12-10 22:52:43

He Bikkels,
Super, jullie zijn op weg. Ik blijf jullie volgen.
Heel veel plezier en geniet....hou elkaar voorlopig maar lekker warm.
Hoop snel weer meer te lezen.
ps volg week zijn wij in Egypte voor een week....komen jullie bakkie doen ?

<< < 10 11 12 13 14 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand