Truce en Cor 27-08-12 11:47:23

Hallo Marly en Dave,
Weer veel leeswerk en prachtige foto`s bekijken. Een plezierig verloop van de "prachtige reis" toegewenst.
Truce en Cor.

Diona 18-08-12 19:50:43

Hai Mar en Dave,
Alles weer 'bijgelezen', en ga nu naar het toilet voor de foto's. Mooi om te lezen wat jullie allemaal doen en meemaken. Ik begrijp dat vanaf nu het allemaal een makkie wordt (na de onverharde weg), dus ik ben erg benieuwd! Hoop dat jullie genieten van Kenia.
groetjes van ons allemaal!!!

wim & annelies 14-08-12 18:58:52

Hallo Dave & Marly,
Zitten jullie lekker waar jullie zitten? Alles oke met de nieuwe motor? Wij zitten inmiddels in ZA en zijn druk met het regelen van de verscheping voor de Iveco.
Linkie voor Wims HH is erg leuk op joetjoeb haha.
Elkaar tegenkomen zit er neit meer in denken we. We houden contact. Op dit moment rijden we ff op een BMW GS 1200 Adventure ook weerens leuk en wat anders.
Groetjes en tot de volgende keer!
Wim en Annelies x

Mariëtte 04-08-12 18:23:21

Wouw.....wat n ongelooflijk mooie trip! Hi hi, ik ga met Cato en vriendin Marianne(de ceremoniemeeste) n weekje nr Zeeland.
Maarten doet t wel wat avontuurlijker; hij gaat wandelen in IJsland. Ha ha grootste avontuur is waarschijnlijk Cato missen voor 12 dagen;-)
Heel veel plezier en succes! Heerlijk om te lezen dat alles zo veilig en goed verloopt! xx

roy en thoy 03-08-12 10:36:01

Wat ontzettend leuk om te lezen waar jullie nu ongeveer uithangen!! Zo kunnen we nog eens terug dromen...want het leven hier is f**k*^% boring en fantasie loos!!So keep on rolin never stop and have fun!!!!!!!!!!

ans en watse 02-08-12 10:16:25

Hoi Dave en Marly,
En wat wordt de volgende uitdaging op jullie zo wie zo al uitdagende reis?Bedankt voor de foto's. Je moet er even voor gaan zitten, maar dan heb je ook wat.Prachtig allemaal: het landschap, de mensen, de dieren en de schattige huisjes.Geniet maar verder en.... niet alle spannende dingen vooraf vertellen hoor. Wij genieten wel achteraf als alles weer goed is afgelopen.Liefs van ons.

Truce en Cor 10-07-12 14:33:52

Hallo Dave en Marly,

Goed nieuws! Mail van "ha die pa" gekregen.
Na al dat sleutelen, olie verversen, administratieve rompslomp, kunnen jullie de weg eindelijk weer vervolgen.
Zonder motor-blok aan je been, humm...
Intussen veel geleerd over auto`s, in het bijzonder de Lancia`s uiteraard, de motoren in al zijn facetten.
De "passie" die men er voor heeft is overweldigend!
Ford Mazda? Of zal het een Nissan zijn?
Dit is natuurlijk humor van de bovenste plank! gnifff....


Wens jullie een zéér goede doorstart toe!

Hartelijke groet,
Truce en Cor.

Martine 10-07-12 13:06:40

He luitjes, nou wat een gedoe he met dat motorblok, is ie al bij jullie aangekomen ? Hoop dat jullie snel de reis kunnen voortzetten..gaan jullie dan nog een ander land aandoen, of zijn jullie zo verknocht ? En wanneer uploaden jullie wat leuke kiekjes van dit nieuwe reisjaar ? lfs Martine

Jeroen Kuijk 01-07-12 19:44:36

Die ketting heeft een behoorlijke ravage aangericht! Success met de reparatie. Advies van die laatste kerel zou ik nu ook doen. Eerst even luisteren en dan de keuze maken. Alles overhoop halen om die ketting te vervangen is aardig wat risico daar waar je nu bent.Succes nogmaals, maar dat gaat jullie wel lukken weet ik!!

adrie en pieternel 16-06-12 09:28:04

hoi Dave. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ook Marly nog (hebben we gelezen in de reisverslagen). Nog vele leuke jaren voor jullie met mooie ervaringen. Groetjes van Adrie en Pieternel

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken