ans en watse 04-04-12 12:24:18

Hoi Dave en Marly.
Zijn jullie al verenigd met de motoren?Succes met het vervolg van de reis. Geniet ervan en hou ons op de hoogte. Dan kunnen we mee genieten.
Groetjes Watse en Ans

Dennis 03-04-12 21:40:53

Hey Dave en Marly,
Succes met het vervolg van jullie trip. Geniet van alle mooie landen en uitzichten. En geniet van alle opmerkelijke en wellicht soms ook ontroerende gebeurtenissen.
Groeten Dennis

Nico Jansen 09-07-11 23:37:18

Hoi Dave & Marly,
Jammer dat de nasleep van het ongeluk jullie reis zo gaat vertragen. Er zit ook een zonnige kant aan, want we zijn nu in NL met familie en verwachten rond 23-24 juli in de buurt van Nieuw-Vennep / Amsterdam te zijn.
Misschien kunnen we dan weer eens afspreken?? Lijkt me leuk om jullie weer even te zien voor we weer terug moeten naar het noorden.
Nico

Els en Merijn 08-07-11 17:05:45

Hoi Marly en Dave,

Balen zeg dat jullie de reis moeten onderbreken, maar ja soms lopen de dingen anders en vaak zit er uiteindelijk toch een positieve draai aan. Anne en Reinier met wie wij nu op weg zijn hadden 3 jaar geleden eenzelfde soort euvel, been gebroken en verkeerd gezet, daardoor moesten ze terug uit Kameroen maar konden toen een Angola visum in NL halen wat ze anders met geen mogelijkheid konden krijgen. Te gek dus dat jullie je ook niet laten tegenhouden. Zelf heb ik Malaria gekregen, moet dus even uitzieken en verveel me nu al. Wij zijn trouwens al in Nairobi en proberen nog steeds ergens in september terug te zijn. Dat wordt dan misschien wel een biertje in Amsterdam voor julie weer gaan

groetjes Els

Andere Hans 05-07-11 18:50:12

Hoi Marly en Dave,

Jammer dat de reis even wordt onderbroken, maar aan de andere kant is het beter even rust te houden. Wat het zonnetje betreft is het wel even afkicken hier. Een plezierig verblijf in dit ontwikkelingsland toegewenst en ik zie de verhalen wel weer verschijnen in oktober.
Groetjes,
Hans

Marly en Dave 28-06-11 17:21:58

Hallo allemaal!
Na een paar dagen relaxen aan de oevers van Lake Tana, in Tim & Kim Village, zijn we terug in de "bewoonde wereld". Jaja, het bestaat nog, een plekje zonder internet of zelfs mobiele telefoon!
We zijn op de terugweg naar Addis Ababa en daar laten we weer van ons horen!
Groetjes uit Bahir Dar!

Floris van Enter 23-06-11 16:49:48

Hey, leuke website en nog leukere reis. Gelukkig heeft een tegenslag van een gebroken arm niet jullie reislust 'gebroken'. Ik heb in mijn blog even heel kort naar jullie verwezen. Goede reis nog! En veel plezier natuurlijk.
groeten,Florisblog-postje: Long way... dinges! - http://bit.ly/ieqXlA

Krista Admiraal-Leine 19-06-11 22:52:08

Hoi Marly en Dave,
Uitgebreid de website bekeken (zoals beloofd). Kende alleen de verkorte versie via Ilse en Edward...
Plezierige dagen, weken en maanden verder!!
Toedels, Krista


Hans 18-06-11 08:25:00

Hallo Marly & Dave,
hoe is het leven in Ethiopie?
Hoe is het met de arm, Dave?
In Khartoum alles nog hetzelfde, maar we zijn wel benieuwd naar jullie avonturen down south.
Uutkiek'n doar.
Hans

ruth en etienne 13-06-11 21:58:06


Heyhey,
alles goed met jullie?? nog aan het relaxen in Addis?
Wij zijn intussen een paar daagjes thuis...een beetje aan het acclimatiseren. Maar van weertje is het bijna hetzelfde...nu en dan een buitje zoals in Addis.
Morgen gaan de kindjes voor het eerst terug naar school...en ooo wat kijken ze er naar uit! ze zullen vroeg wakker zijn morgen....
Voor de rest nie veel speciaals hier...uitpakken, wasmachientjes draaien en veel bezoekjes!!
dikke knuffel van ons allen...
heeeeeeeeel veel groetjes aan Rael en Wim, zeg hun maar dat we heel goed zijn thuisgekomen, en dat we ook geen problemen hebben gehad op de luchthaven!!
Ruth, Etienne, Hikmat en Derartu


Reactie:
He hallo, goed te horen dat jullie goed zijn thuis gekomen!!

Hier is alles nog behoorlijk nat! Te veel regen jammer genoeg. We zullen zeker de groeten doen aan Wim en Rael. Morgen vertrekken wijzelf ook weer van Wim's Holland House, zie de up-dates op onze web-site.

Leuk van jullie te horen en tot in Gent of Amsterdam he!!
Dikke knuffels aan Hikmat en Derartu, en aan jullie ook natuurlijk!

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand