Ted 19-04-04 01:00:20

Hoi!

Wat heerlijk om deze site te hebben gevonden!
Sinds mijn 17e (nu bijna 33) heb ik een E.T. in mijn hoofd. 12 jaar geleden ben ik ermee naar de huisarts geweest. Ik werd doorverwezen naar het AMC waar ik Inderal (propranolol) voorgeschreven heb gekregen. Na 240mg. en een paar maanden was m´n ´NEE´ nog niet voorbij en lag ik voor Pampus op bed. Aangezien m´n levenskwaliteit duidelijk niet verbeterde met de medicijnen ben ik de dosis gaan verlagen en heb het contact met de neuroloog beeindigd. Je gelooft natuurlijk jaren wat je huisarts je vertelt: "´t gaat vanzelf weer over", en denkt: "Ze moeten me maar nemen zoals ik ben". Inmiddels blijken me deze uitspraken een brug te ver. Sociaal en in m´n carriere kom ik niet verder. Ik ga NU hulp zoeken bij een ander!

tvoordouw@wanadoo.nl

monique 13-04-04 14:43:18

hallo allemaal,ik zal mij even voorstellen.ik ben 39 jaar heb et vanaf 1996in mijn hoofd.dankzij henny ben ik nu op deze site,dank je wel henny.ik wist niet dat deze site er was.ik ben erg blij want engels schrijfen is best moeilijk.ik dacht dat hier in ned niet zo veel mensen waren met et.maar als je lid wordt van tremor foundation engeland krijg je veel informatie thuis gestuurd.ik heb vanalles uitgeprobeerd maar niks helpt,proponol mysoline.ik doe acupenture,eet veel vitaminen.als jullie meer suggesties hebben laat mij dat dan weten aub.groetjes monique.

Eduard 07-04-04 12:38:52

In antwoord op Raymond, die ontmoeting is al een keer geweest op 28 februari, maar ik denk dat we in de toekomst elkaar meer gaan zien.

Raymond 06-04-04 22:06:22

Ik las eduard zijn oproep om eens met meerdere tremor mensen samen te komen. Ik vinjd het een goed idee! Ik begrijp wel dat er een barriere is waardoor anderen hier nog geen zin of niet durven te komen.
Wat vinden anderen hiervan...

Raymond 06-04-04 22:02:54

Hoi, Kunnen jullie nog herinneren hoe de tremor begon Ik vraag me af wanneer anderen voor het eerst merkten dat er iets niet klopte. Was het er van de een op de andere dag of ontstond het geleidelijk. Ik heb reeds 2 of 3 jaar dat ik heeeeeel langzaam steeds meer ga trillen.

Diana 28-03-04 04:28:33

Ben erg blij met deze site !!! Tril zelf met mijn hoofd,nek en handen. Werk in de verpleging en ben daarnaast psycho-sociaal therapeute. Hoe lang nog ? Sommige dingen kan ik absoluut niet meer ! Voel veel voor een operatie en ga daar zeker naar informeren. Groetjes,Diana.

Cindy Maass 05-03-04 19:52:50

Hoi
Een zeer goede website.
Heb zins 2 jaar ET het kwam uit het niets vallen.
Ik ben in duitsland naar twee neurologen geweest,voor de diagnose vast stond.
Ik had namelijk behoefte aan een bevestiging.
Ik ben namelijk werkzaam in duitsland.
Voor de juiste dosering van tabletten ben ik 10 weken thuis geweest.
Ik was er echt ziek van geworden.
( door de bijwerkingen )
Op het moment slik ik 2 maal daags 160mg dociton retard ( propranolol ) en 2 maal daags tremaril ( niet in nederland te verkrijgen )1 keer 7,5mg en 1 keer 5mg.
Door de ET heb ik mijn levenswijze helemaal moeten omschakelen.
Dit heeft me zeer veel moeite gekost,maar ik kan mijn werk weer volledig uitvoeren wat erg belangrijk voor mij was.
Ik werk namelijk in het laboratorium.
Ik ben nu 37 jaar.

Groetjes Cindy

Joke de Jong 03-02-04 19:46:40

hallo

Gisteren kreeg ik een telefoontje van een tante van mij.Zij trilt al met haar hoofd vanaf haar 13e jaar. Na veel onderzoeken zijn ze er kortgeleden achtergekomen dat ze ET heeft. Zij heeft sinds een paar jaar ook last van haar stem, moeilijk praten en hierdoor weer dikke stembanden. Sinds een paar maanden ook last van haar nek waardoor ze duizelig en misselijk werd,dit had volgens haar arts ook met ET te maken. Door dit alles ben ik op internet gaan zoeken en vond ik deze website.
Ik ben nu heel wat wijzer geworden en heb alles uitgeprint, dit breng ik even bij haar langs. Helaas heeft ze zelf geen computer, maar wie weet koopt ze er nu wel eentje.

Groetjes Joke de Jong.

Eduard van Beijsterveldt 20-01-04 21:17:57

Hallo,

Ik geloof dat de website meer en meer bezocht word gezien de reactie's.
Graag zou ik eens andere mensen met dezelfde klachten willen ontmoeten en praten hoe zij met hun klachten omgaan.
Ter informatie ik woon in Noord-brabant (omgeving Tilburg) en "mijn" triller kun je lezen bij een van de reactie's.
Ik hoop op een antwoord.

cornelia 17-01-04 19:38:48

HALLO ALLEMAAL

Wat fijn is het om te weten dat ik niet abnormaal ben.

Dat er nog zoveel mensen met dit probleem zijn had ik nooit verwacht.
Ik heb sinds mijn 16e last van trillingen ben nu 35 jr.
Toen ik voor het eerst naar de dokter ging met dit probleem vond hij het heel raar en had er nog nooit van gehoord,dacht dat ik te veel stress had en stuurde mij door naar een psychiater vanaf toen zat ik aan de anti-depressieva en tot vorige week is er toevallig door een neuroloog ondekt dat het ET is ondanks dat ik voor mijn migraine aanvallen kwam.
ET heb ik aan mijn handen,nek en hoofd.
Nu ik weet dat ik ET heb en er medicijnen voor heb Propranolol 2x40mg hoop ik dat ik vanaf nu ook normaal door het leven kan gaan.
Ik wil graag meekletsen of samen een hapje trillend eten .DOEIII

<< < 37 38 39 40 41 > >>
Zoeken
 

Nieuwe website laten maken?