Theo Even 18-06-18 12:33:42

Leuke site. Ik wens jullie club veel succes en plezier! Misschien kom ik jullie nog eens tegen, als ik aan het rondrijden ben.
M.vr.gr,
Theo Even
Losser

Trudis 08-10-17 12:03:32

Dankjewel Frans, heerlijk die ritten met de club hè, ik geniet zelf ook elke keer weer. En ja hopelijk nog meer leden nog meer gezelligheid al is het nu ook bere gezellig samen

Frans Senger 07-10-17 18:21:50

Trudis . dit is mijn eerste jaar bij de club ik vind het fantastisch wat je allemaal geregeld hebt ik heb genoten van elke rit ook al was het een week later door het weer .De foto's en PowerPoint reportage ziener fantastisch uitHet was ook heel gezellig met alle leden hoop dat er nog aanmeldingen komen .En niet te vergeten alle vrijwilligers die elke keer er weer bij waren allen heel hartelijk bedankt . nu nog een ritje volgende week , en volgend jaar ben ik weer gewoon van de partij hartelijke Frans

Trudis 04-10-17 17:55:59

Dankjewel Jacob, ik doe het met plezier.

Jacob Nijhuis 04-10-17 14:32:27

Beste Trudis jij hebt de foto's weer mooi geplaatst en een mooie dia show van gemaakt zoal altijd.Ook worden de foto's mooi weer gegeven zodat iedereen terug kan kijken ook van de extra rit die we gedaan hebben.Maar ik zou het ook eens fijn vinden dat hier meer scootmobielers zouden reageren in het gasten boek.Trudis voor jou petje af voor het bij houden van deze site.

Jacob Nijhuis 26-09-17 11:40:02

Wij vonden het een Mooi reisje en hebben het met z'n allen best mooi en gezellig gehad.Ook Dankzij de Vrijwilligers is dit mogelijk en dat ben ik Jacob hun Heel Dankbaar voor want zonder hen was dit beslist niet Mogelijk.Het zijn Allemaal Kanjers die zich wel voor ons Scootmobielers in zetten.Ieder rit ook is altijd goed gegeregeld en ook erg gezellig zo lekker in de frisse lucht en de natuur.De natuur in onze omgeving is prachtig en elk jaargetijd te genieten.Wij zijn trots op onze Twentse Land en op de OSC DE ROADRUNNERS.

Trudis 18-09-17 15:09:15

Welkom in het gastenboek van OSC De Roadrunners.
Op verzoek van velen is er dan toch weer opnieuw een gastenboek.
U kunt zich hier voorstellen en/of een berichtje achterlaten.
Negatieve reacties en/of beledigingen aan personen worden niet getolereerd.
Laten we het met ons allen netjes en gezellig houden.


Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!