Wil 19-01-18 22:29:36

Goedenavond Trudy ,
Ik heb even een stomme vraag maar ik ben op zoek naar een Multigrid A4 diagonaal met de code 31463 ik heb al gebeld met de pergamano shop maar die hebben het niet.
Maar weet jij toevallig een hobby winkel of iemand die hem wel heeft en wil verkopen.
Ik hoop dat je mijn kan helpen
Alvast bedankt
Wil van Odijk
E-mail adres is wilvanodijk@live.nl

Yvonne Huijerman 17-01-18 22:38:29

Hoi Trudy

We zijn weer aan een nieuw jaar begonnen in 2018 en van onze dag heb je weer een prachtig verslag gemaakt en je hebt best weer veel foto's gemaakt, daar heb ik geeneens wat van gemerkt, zo hard hebben we gewerkt aan het leuke voorbeeld wat we van Wilma kregen.
Volgens mij had iedereen er erg veel zin in en ik wil Hannie en Lucy bedanken voor de heerlijke traktatie.
Nu weer op naar de volgende maand gezellig hoor

Hannie Bosch 17-01-18 21:10:05

Hoi Trudy,
Heb weer genoten van je prachtige verslag, het was weer een heel gezellige dag, ben blij dat ik bij deze groep mag zijn. Fijn om elke maand bij elkaar te komen.

Gerrie 17-01-18 12:39:00

Wat een mooie projecten hebben jullie gemaakt tijdens de se gezellige dag!!

Hannie Bosch 23-11-17 12:20:19

Hoi Trudy, wat een prachtig verslag en foto's van de regiodag. Geniet altijd weer van je prachtige verslagen, wat een werk heb je er steeds weer mee. Hoop er de volgende keer weer bij te zijn.
Hartelijke groetjes.heel fijne feestdagen. Hannie

yvonne Huijerman 22-11-17 10:25:42

Hoi Trudy

Weer genoten van je verhaal en foto's, we zijn die dag zo druk bezig geweest dat ik zelf weinig foto's heb kunnen maken, was ontzettend leuk de les door Therese en later door Riet , we kregen zoveel leuke aanwijzingen en voorbeelden dat ik gewoon niet wist wat of met al mijn oude vellum en restjes kon gaan doen.
Maar uiteindelijk had ik best wel veel dingen gemaakt, net als de andere dames die ook allemaal druk bezig waren.
Wens je komende maand veel succes bij de vogelbeurs in Beverwijk, toch erg leuk dat de vogels en onze hobby daar zo gezellig samen gaan.
Verder wens ik je fijne feestdagen en een heel goede jaarwisseling en zie je volgend jaar weer.
Groetjes Yvonne

Joke Lem 10-11-17 17:11:59

Hoi Trudy,
Deze keer ben ik een beetje laat om op je site te reageren. Morgen hebben jullie alweer de volgende regiodag. En ik hoop dat je hier weer zo.n mooi verslag van zal maken. Zeker omdat ik er nog steeds niet bij kan zijn. Als ik het zo zie zijn jullie zo gezellig met elkaar aan het werk. Ja zoals Yvonne ook schrijft het is heel belangrijk dat we dit in stand houden want van Pergamano uit komt er niet veel nieuws. En dan is zo.n groep zo fijn dat je elkaar weer wat kunt leren. en ook een welkom voor Hannie Bosch. Ik hoop dat ik er het nieuwe jaar toch weer een keertje bij kan zijn. En........weer mijn COMPLIMENTEN VOOR DE MOOIE SITE. Dank je wel.

yvonne Huijerman 01-11-17 21:44:08

Hoi Trudy

Wat weer een geweldig verslag van de regiodag, wat ben ik blij dat ik mij een van de gelukkige docenten mag noemen, die elke maand weer zo gezellig met elkaar aan het fröbelen zijn.
Zo geven we elkaar toch steeds weer een oppepper die we vanuit Engeland niet krijgen, want de meeste hebben toch het idee dat ze het zelf maar uit moeten zoeken. Ik ben in ieder geval heel blij met onze groep en vind het ook leuk dat Hannie hier nu ook bij gevoegd is.
Zie je weer op 11 november en gaan we weer vrolijk verder met elkaar, groetjes Yvonne

Joke Lem 20-09-17 14:52:42

Hoi Trudy,

Met heel veel plezier heb ik je verslagen van den Bosch en de regiodag gelezen. Het is een genot om naar te kijken. Vooral omdat ik er zelf niet bij kan zijn. Maar als ik je verslagen zo lees is het net of ik er weer een beetje bij ben. Zo duidelijk, mooie foto,s en geweldig beschreven wat en hoe jullie het doen.
Je bent een topper enik zou zeggen ik hoop dat ik nog heeeeeeel veel mooie verslagen van je mag lezen. . Tot het volgende verslag.

yvonne Huijerman 18-09-17 10:29:46

Hoi Trudy

Daar ben ik weer om even wat in je gastenboek te schrijven
Je hebt er weer een heel boekwerk van gemaakt, zoveel foto's en je weet het altijd weer zo goed weer te geven , hoe het er bij ons aan toe gaat op de regiodag.
Ik wil Riet Taams ook nog even bedanken voor de aanwijzingen die zij ons gaf om deze mooie werkstukken te maken.
Helaas moest ik thuis weer een gedeelte opnieuw in elkaar zetten omdat het los gelaten had.
nog even wat versiering erop en hij hangt nu te pronken aan de muur in de hobbykamer, en heb het ook nog op facebook gezet, kunnen ze het daar ook zien.
Groetjes en tot volgende maand Yvonne

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken