Joke Lem 20-09-17 14:52:42

Hoi Trudy,

Met heel veel plezier heb ik je verslagen van den Bosch en de regiodag gelezen. Het is een genot om naar te kijken. Vooral omdat ik er zelf niet bij kan zijn. Maar als ik je verslagen zo lees is het net of ik er weer een beetje bij ben. Zo duidelijk, mooie foto,s en geweldig beschreven wat en hoe jullie het doen.
Je bent een topper enik zou zeggen ik hoop dat ik nog heeeeeeel veel mooie verslagen van je mag lezen. . Tot het volgende verslag.

yvonne Huijerman 18-09-17 10:29:46

Hoi Trudy

Daar ben ik weer om even wat in je gastenboek te schrijven
Je hebt er weer een heel boekwerk van gemaakt, zoveel foto's en je weet het altijd weer zo goed weer te geven , hoe het er bij ons aan toe gaat op de regiodag.
Ik wil Riet Taams ook nog even bedanken voor de aanwijzingen die zij ons gaf om deze mooie werkstukken te maken.
Helaas moest ik thuis weer een gedeelte opnieuw in elkaar zetten omdat het los gelaten had.
nog even wat versiering erop en hij hangt nu te pronken aan de muur in de hobbykamer, en heb het ook nog op facebook gezet, kunnen ze het daar ook zien.
Groetjes en tot volgende maand Yvonne

Gerrie 18-09-17 10:10:32

Hallo Trudy. Wat een mooie bloemen hebben jullie gemaakt en zo gezellig om samen te werken!

Hannie Bosch 16-09-17 13:08:28

Hallo Trudy,
Wat een prachtig verslag en schitterende foto' van de pergamano dagen in Den Bosch. Ik vond het een feest om mee te mogen doen.hoop er een volgende keer weerbij te zijn.
Lieve groetjes Hannie

Yvonne Huijerman 13-09-17 22:33:57

Hoi Trudy

Heb genoten van al je mooie foto's ( die ik stiekem al gezien had ) en de gezellige verslag van al die dagen in Den Bosch.
Wat zagen zullen kramen er weer prachtig bij en geweldig toch dat jullie zoveel mensen weer hebben kunnen laten genieten van alle moois wat er van Perkament is te maken.
Zo jammer dat Joke en ik er dit jaar niet bij konden zijn, wat ons echt wel aan het hart ging, maar we hopen er volgende keer bij te kunnen zijn.
En zeker complimenten aan Tineke die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.
Groetjes Yvonne

Gerrie vd. Belt 13-09-17 16:59:47

Hoi Trudy. Wat een mooie gems hebben jullie gemaakt, ik heb deze techniek al eens op YouTube gezien maar nog niet uitgeprobeerd. En wat een fantastische dagen zijn het geweest in De Bosch, hopelijk kan ik er volgend jaar ook bij zijn.

Joke Lem 04-09-17 16:41:39

Hoi Trudy, het heeft even geduurd maar ik had beloofd om ook een stukje op je site te schrijven. De beursdagen zijn weer achter de rug en krijg je weer tijd om je berichtjes te bekijken. Ik vind het altijd weer geweldig om je verslag te lezen. Mooie foto,s erbij en heel leuk en vlot geschreven wat er allemaal gebeurd op zo,n dag. Zeker nu ik er zelf niet bij kon zijn is het extra leuk om te zien wat of jullie allemaal gedaan hebben. Op deze manier ben ik er toch nog een beetje bij. Ook de volgende keer zal ik er nog niet bij zijn maar dan wacht ik je verslag weer af en kan op deze manier er toch van genieten. Gr. Joke.

yvonne huijerman 29-08-17 23:33:52

Hoi Trudy

Weer toppie hoe je het verslag van deze dag gedaan hebt.
Dat je tijd gehad heb om daar toch weer allemaal foto's van de maken, zelf ben ik altijd zo druk bezig dat ik dat vergeet, ook leuk dat er nu eens 2 foto's van jou op staan dat ja aan het werk bent.
Was weer een leuke leerzame dag en wil daar Marian nogmaals hartelijk voor bedanken.
Wens jullie daar op de beurs in Den Bosch heel veel succes toe en dat jullie maar vele mensen enthousiast kunnen maken om te gaan werken met perkament papier.
Jammer dat Joke en ik er niet bij kunnen zijn
Groetjes Yvonne

Anka Wempe 24-08-17 09:32:49

Hoi Trudy,

wat ben je toch een toppertje om iedere keer maar weer een leuk verslag van onze regiodag te maken, het geeft echt een beeld van wat wij zo al doen daar in Beverwijk. Deze dag was ook weer een top dag, met ontzettend leuk resultaat, en heel veel dank aan Marian voor deze les. groetjes, Anka

Yvonne Huijerman 20-05-17 23:18:02

Hoi Trudy

Wat een geweldige regiodag hebben we weer gehad.
De grootste verrassing was dat jij er na die zware operatie weer bij was.
Gezellig dat Martha en Tiemen langs kwamen maar vooral dat we heerlijk aan het kliederen zijn geweest met scheerschuim en tinta, daar konden we geen genoeg van krijgen want het was steeds weer heel spannend om te kijken hoe het er onder die scheerschuim uitzag.
Heb er nu al twee kaarten mee afgemaakt en met de derde bezig.
Hierbij ook mijn complimenten aan jou dat je na je zware operatie toch zo snel weer deze pagina aan je site hebt toegevoegd, groot respect.
Hoop dat we gauw gezamenlijk weer bij elkaar komen
Groetjes Yvonne

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken