Riet Taams 19-03-18 10:28:11

hallo Trudy het ziet er weer hartstikke mooi uit. en als het goed is moet het nu goed gaan . groetjes Riet.

Hannie Bosch 17-03-18 15:51:36

Hoi Trudy, wat heb je weer een mooi verslag gemaakt. Het was weer een gezellige en leerzame dag met dank aan Marjo voor de mooie patronen, zo krijg je weer ideeen voor het vellum, dat we allemaal nog hebben liggen. Ook de door Anka verzorgde lunch was eeen voltreffer. Ben heel blij dat ik er bij mag zijn. Tot volgende maand. groetjes Hannie

yvonne Huijerman 16-03-18 22:57:59

Hoi Trudy

Daar ben ik weer om even wat te zeggen over onze laatste regio/dag, ten eerste weer bedankt voor je leuke verslag en foto's van de dag.
O wat hebben we hard gewerkt, was soms helemaal stil zo druk waren we bezig om te werken aan de mooie kaarten die Marjo voor ons uitgezocht had, en de uitleg die we van haar kregen, was ontzettend leuk om daar aan te werken. Nog maals bedankt Marjo voor de uitleg. Hierbij wil ik ook Anka van harte bedanken voor de prima lunch want het was smullen geblazen en voor elk wat wils.
Ik kijk weer uit naar volgende maand

trudy 16-03-18 08:53:51

even voor Riet opgezet,

Joke Lem 26-02-18 17:16:40

Hallo Trudy,
Het wordt ook weer tijd dat ik een stukje in je gastenboek schrijf. Ik geniet iedere keer weer van je mooie verhalen en de foto,s erbij. Het is fantastisch zoals je het verslag maakt. Het ziet er altijd zo verzorgd uit. En dan altijd die leuke en mooie foto,s erbij. Kunnen we nog even nagenieten van een mooie dag.
Ik vond het geweldig dat ik ook weer een dagje erbij kon zijn. Dit heeft me echt goed gedaan.
En dan die foto waar ik op de tafel sta. Geweldig. Fijn dat we zo,n geweldige groep hebben en er wordt altijd heel hard gewerkt. Ook leuk dat Hannie nu ook bij onze groep zit. Bedankt weer Trudy. En weer tot de volgende keer. Gr. Joke.

Anka Wempe-van der Maarel 20-02-18 13:40:35

Hallo Trudy,

op en top onze pergamano journalist, weer een goed overzichtje van een hele gezellige dag . Wij in Noord-Holland zijn nog lang niet uitgewerkt, we hebben niet alleen voor de komende 3 maanden wat te doen, maar denk wel voor de komende 3 jaar, want er is telkens wel iemand die iets leuks heeft om te maken.

SE. Dejong 20-02-18 00:11:59

Hele leuke werkstukken de thee pot fijntjes ook de andere kaarten mooi gaan jullie zo door om iedereen weer alles te laten zitten. Top.

Hannie Bosch 19-02-18 20:56:24

Hoi Trudy, wat een prachtig verslag heb je weer gemaakt met al die mooie foto's. Heb weer genoten van de gezellige dag. Fijn dat Joke er ook weerbij was. Kijk alweer uit naar de volgend keer

yvonne huijerman 18-02-18 21:07:52

Hoi Trudy

was weer reuze gezellig op onze regiodag , en ik vind het altijd knap dat jij er zo'n goed verslag van kan maken met bij passende foto's.
Vind het jammer dat er weinig in je gastenboek geschreven word, want ik vind wel dat je steeds een groot compliment verdiend om elke keer weer er een leuk geheel van te maken.
Vind jou uitwerking van het patroon heel mooi geworden. Ik zou zeggen tot volgende maand maar weer, ik blijf volhouden om een berichtje te zetten

Wil 19-01-18 22:29:36

Goedenavond Trudy ,
Ik heb even een stomme vraag maar ik ben op zoek naar een Multigrid A4 diagonaal met de code 31463 ik heb al gebeld met de pergamano shop maar die hebben het niet.
Maar weet jij toevallig een hobby winkel of iemand die hem wel heeft en wil verkopen.
Ik hoop dat je mijn kan helpen
Alvast bedankt
Wil van Odijk
E-mail adres is wilvanodijk@live.nl

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken