Riet Taams 18-01-23 18:37:05

Trudy dat ziet er weer fantasties uit

Riet Taams 22-12-22 18:18:16

Hallo Trudy na veel uitproberen weer gevonden hoe het moet. hele leuke website weer zoals gewoonlijk,hele fijne dagen en tot januari 2023 groetjes

Joke Lem 21-12-22 12:07:14

Hallo Trudy,
Fijn dat we in december allemaal weer bij elkaar konden komen om weer een mooie kerstkaart te maken onder leiding van Marian.. Het waren mooie kaartjes die ze als voorbeeld meegenomen had. Jammer dat ik pas ,s middags kon komen het was wel kort maar zeker de moeite waard om toch nog even mee te doen. Ik heb mijn kaartje nog steeds niet af maar dat komt door alle drukte die je zo rond de Kerstdagen hebt. Er is hard gewerkt door de dames en leuk dat je steeds foto,s van ons maakt terwijl we bezig zijn en ook de foto van het eind resultaat. Wens je fijne feestdagen en tot volgend jaar. Ben benieuwd wat of we dan weer gaan maken. Joke Lem.

Yvonne Huijerman 05-12-22 13:26:40

Hoi Trudy

Ja we zijn weer druk bezig geweest om ook deze maand weer ons werkstuk te maken, wat zijn wij toch in de gelukkige omstandigheden dat wij een zo'n hechte groep zijn die elke maand weer bij elkaar komen.
Het kerstbeertje had ik al eens gemaakt, maar kon het zo gauw thuis niet vinden, dus opnieuw weer gemaakt, en daarna met de kerstroosjes aan de slag, wat ook weer een heel mooi kaartje is geworden.
fijn dat ik je blij kon maken met een voorbeeld van het kaartje waar je om vroeg.
Nu op naar zaterdag voor het volgende project.

Joke Lem 05-12-22 09:39:56

Hoi Trudy,
Je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt. En je foto,s zien er mooi uit. Dus ze zijn echt wel gelukt al dacht je dat je foto toestel het niet goed deed. Petje af om steeds een mooi verslag van onze regiodag te maken. Tot de volgende keer. Groetjes Joke.

Gerrie 05-12-22 07:26:51

Wat een mooie werkstukken, leuk die beertjes! Groetjes Gerrie

J. lem 25-10-22 22:23:54

Hoi Trudy, je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt. Veel foto,s erop gezet en dat is dan ook heel leuk om te zien. Weer met plezier gekeken. Tot de volgende keer. Joke.

Joke Lem 15-09-22 19:01:43

Hallo Trudy, je hebt je verslag deze keer ook snel klaar en ook nu weer met heel veel plezier gelezen en foto,s bekeken. Jij was deze keer aan de beurt om een patroon te verzorgen. Nu in september zijn er veel paddenstoelen en jij had een hele goede keus gemaakt en drie prachtige voorbeelden uitgewerkt. Hiervan de patronen verzorgd en wij konden en aan de slag. Er werd hard gewerkt want iedereen vond het leuk.
De resultaten mogen er dan ook zijn. Dank je wel Trudy voor het verzorgen van deze dag en je hebt er ook nog er een mooi verslag van gemaakt. Groetjes Joke.

Yvonne Huijerman 14-09-22 11:02:02

Hoi Trudy

Wat knap zoals je dit weer elke maand doet om ons werk aan iedereen te laten zien en laat zien hoe hard we werken en met zoveel plezier.
De een heeft dit idee de ander dat en vaak van combinatie"s krijg je weer iets anders.
Ja was inderdaad behoorlijk heet , maar met de waaiers die er stonden was het goed te doen
Zal je ook nog even via de mail mijn werk toesturen.

Gerrie 11-09-22 07:32:23

Wat een gezellige dag samen en wat is er hard gewerkt. Mooie resultaten!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies