Joke Lem 20-07-16 15:30:12

Hoi Trudy,
Toch nog op je site kunnen komen ondanks dat het een paar keer niet lukte. Maar nu kon ik weer genieten van je mooie verhaal en de prachtige foto,s erbij. Als je dit zo leest kan ik begrijpen dat er wel eens jaloers naar ons gekeken wordt. Het was weer een gezellige en leerzame dag. Ik moet ook nog verder met de malletjes aan de slag. Maar ja.....
Weer bedankt voor je gezellige verslag van deze dag. Ook Ton bedankt voor het weer verzorgen van de koffie. Toppie.
Groetjes Joke.

Yvonne Huijerman 15-07-16 23:44:29

Hoi Trudy

Knap hoor dat je nog zoveel foto's gemaakt heb van deze fantastische dag, want we hadden het allemaal reuze druk.
Er was ook zoveel om te maken, dat het moeilijk was om iets af te maken, dat heb ik dan ook maar thuis gedaan.
Maar met malletjes die ik overgenomen heb, moet ik nog wat gaan doen.
Je verhaal zit weer gezellig in elkaar en zo te zien, zijn vele jaloers op onze regiodagen.
Hoop er volgende maand weer bij te zijn. groetjes Yvonne

Marian Luijendijk 15-07-16 08:55:08

Ziet er allemaal weer super mooi uit. Leuke kaartjes in allerlei combinaties, daar hou ik wel van. Moet toch weer eens komen buurten en van mulle creativiteit een graantje meepikken. Bij de Action heb je kaartjes die op die van jullie lijken. De basis. Misschien is dit iets voor dames die niet goed zijn in tekenen en snijden. Ja, ik ben ik namelijk ook zo eentje. Ik groet jullie van uit het fruitige Hellevoetsluis.

Joke Lem 06-07-16 21:35:13

Hoi Trudy,

Het heeft even geduurd voordat ik in je gastenboek schrijf. Intussen zijn we alweer bijna aan de volgende regiodag toe. Maar wij waren op vakantie en kon ik niet eerder in je gastenboek schrijven. Maar je stukje is weer fantastisch geschreven en geeft ook de sfeer goed weer wat wij in Beverwijk hebben. Het was een geweldige dag met Waltraud en we hebben er met z,n allen met plezier aan gewerkt.Nogmaals een dankje aan Waltraud en die het georganiseerd hebben.

Aletta Alkema 21-06-16 19:19:12

Dag lieve collega,s. Wat hebben jullie een leuke dag gehad met Waltraud. Om jaloers op te worden. Zeker gezien dat jullie iedere maand bij elkaar komen. Ik ben nu coordinator geworden van Midden Nederland masr zou graag in de buurt van jullie willen wonen, zodat ik jullie bijeenkomsten zou kunnen meemaken. De kaarten die ik van jullie zie, zijn zo mooi. Mijn complimenten hoor. Een hartelijke groet van Aletta

Yvonne Huijerman 21-06-16 13:10:05

Hoi Trudy

Jij ten eerste bedankt weer voor het super stukje over onze regiodag met leuke foto's erbij.
Ook wil ik Waltraud bedanken dat zij de moeite heeft genomen helemaal naar Beverwijk te komen en voor de super leuke les met hele mooie resultaten en tips die ons gaf.
Onder genot van koffie en iets lekkers hebben we fijn gewerkt. En aangezien wij het zo druk hadden met ons werk wil ik Ton en Kees bedanken dat zij voor ons afgewassen hebben. Waltraud nogmaals mij dank voor deze gezellige dag.
Trudy je kaart is heeeeeeel mooi geworden
Groetjes Yvonne

Anka Wempe 21-06-16 09:32:56

Hoi Trudy,
je hebt er weer een leuk verslag van gemaakt met een perfecte indruk door alle foto's die er bij staan, top hoor. Geweldig dat je het iedere keer weer doet. Het was een leuke dag en ook dank aan Waltraud, omdat zij de moeite heeft willen nemen om vanuit Duitsland naar Beverwijk te komen.
Groetjes, Anka

Annelies de jong 20-06-16 19:01:28

Trudy zag er heel gezellig uit.kaart is mooi geworden vooral de vlinder.

Thérèse-José Koopman 20-06-16 11:21:31

Hallo Trudy,
De doc.workshop met Waltraud van juni jl. was inderdaad erg gezellig en zeer leerzaam. Ik hoop dat ze nog lang van haar bloemen heeft kunnen genieten. Je werkstuk is erg mooi geworden! Met recht om trots op te zijn!

Joke Kosters 25-05-16 21:14:41

Goede Avond ,
Een aantal jaren geleden heeft mijn moeder op de pergamano club van mevr Zwaan in IJmuiden gezeten.
Helaas kan zij geen kaarten meer maken door haar geestelijke situatie .
Zij heeft nog diverse patronen en andere materialen.
Mijn vraag is of u hier intresse in heeft of iemand weet die ik er blij mee kan
maken.
Met vriendelijke groet
Joke

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken